Azon gondolkozom, hogy kéne kicsit vadítani a kis virgács hangján. Néztem a youtube-on videókat és egész komoly hangokat lehet kicsalni belöle. Van aki a kifugó végénél a lyuk köré furkál még plusz lyukakat fúróval, de nekem valami kevésbé barbár megoldás kéne.
Van ötletetek mit csináljak?
Típusszám szerint igen, szét még nem szedtem. attól lehet? Mintha olvastam korábban, hogy szoktátok teljesen kiirtani a zavarszűrést (pipa és gyertya is szűrő nélkül), az esetleg megér egy próbát?
Egyszer úton mikor előjött kipróbáltam a gyertyacserét -egyik hengerben találomra, mert nem tudtam melyik csinálhatja, gyertyákon nem látszott semmi árulkodó - továbbindulás után 500 méterig jó volt, aztán megint kezdte. Erre kicseréltem a másik hengerben is, ugyanaz, indulás után két kanyarig jó és megint durrog... Mentem tovább, haza kellett jutni, 10-15km után abbamaradt, és ismét szépen muzsikált minden. NGK BP6ES és Bosch W6DC-s gyertyákkal cseréltem, újakkal...
Majd te rászereled! Mondtam már, hogy utálom ha piszkos a kezem. Csak Mikuni lehet! Nagyon elégedett vagyok a márkával. Más. Egy kollégámnak t2 Vestfália lakóautója van 1972es évjáratú. Igazi VW-buzi. Szerencsétlen flótásnak nevezett amikor mondtam,hogy miről maradtam le :(
Utánaszámolva nekem 4,64 jött ki. Szinte ugyanannyi mint neked. Nem vagyok képzett szerelő, sőt nem is szerelek mert utálom ha piszkos a kezem, ezért csak találgatok. Mi a helyzet nálad? Zavarszűrős a gyertya amit használsz, vagy nem? A szűrős szokott problémázni. Esetleg Francia NGK? A szinkronod jó. Üvegezés megvolt. Esetleg, trafó? Mentem mögötted egy kicsit, semmi füst, szag nincs. Gyula 750es gépe mögött menni kegyetlen bünti. Fejfájdítóan büdös a kipufogó gáz. Tormynál is, de másként. Az övé Lukoil szagú, kátrányos. Jenőé teljesen semleges. Jogo aranyszárnya mögött a legjobb menni. Olyan mintha nem is benzint égetne. Se füst, se szag nincs mögötte. Talán ha blackiex olvas, majd kitalál valami okosságot. Neki is 700as gépe van.
Azon gondolkozom, hogy kéne kicsit vadítani a kis virgács hangján. Néztem a youtube-on videókat és egész komoly hangokat lehet kicsalni belöle. Van aki a kifugó végénél a lyuk köré furkál még plusz lyukakat fúróval, de nekem valami kevésbé barbár megoldás kéne.
Van ötletetek mit csináljak?
Sirokra jön valaki? Én szombat de - vasárnap estig tervezem .
Viszek tátrai teát akit érdekel. Zsocca ?
Az indítózás mellőzése nem indokolja a nehéz bepöccenést.
Jó hogy látunk. Emlegettünk ám a Robinzonon. Már azt hittük, hogy felhagytál a motorozással.
Amint letöltöttük a miénket azonnal felteszem.