Egyszerű módon gazdát cserélt, akaratom ellenére. Úgy cuzámen az összes. Ma dél, és 4 között, az övtáskámból. Bankkártyástól, forgalmikkal, jogsival, személyivel, adó, tb kártyával, stb. Most papírformailag nem is létezem. Ez nem volt könnyű nap....
Nekem a Metzeller és Conti is egyformán jó volt, jól tapadtak szárazon és vízen is. A futásteljesítményük azonban 13000 km körül véget ért. Lehet, hogy a nagyobb terhelés , ami a sovány alkatom miatt jelentkezett, lehet, hogy a vezetési stílusom miatt, nem tudom...
Srácok!
Nekem kéne valami infó arról, hogy kire, és hány emberre számíthatok a hétvégén. Kunmadarason és Tiszaőrsön.
Tehát kérnék visszajelzést azoktól akik készülnek.
Hány személy, és mekkora sátoról van szó?
Tudomásom szerint Péntektől újra melegedni fog az idő.
Bár a mostani idő ideális lenne a Kunmadarasi placcon. http://youtu.be/pUmBA-V7z0s
És azt sem mindegy, hogy ezt a gumit milyen sebességgel használod.
Ugyan is én nem nagyon szeretem az éget gumiszagot.
Bár azt mondják annak is meg van maga romantikája. Bár még nem akadtam össze olyannal aki ezt a romantikát értékelte volna.
Tudomásom szerint elég nagy gumi nyomással járok.
Ahogy a lengő villán is látható. 90 Km felet 2,5 nyomás az ajánlott.
Én ennyire is szoktam állítani.
Lehet, hogy ez is kevés?
Köszi az infót.
Jegyeztem a gumi tipust és utána nézek. Lehet, hogy ez lesz a következő.
Engem viszont az is zavar, hogy nálam a Metzeller 11 ezernél elfogyott.
Másoknál meg még 30 ezernél is van 1,5 mm.
Mit csinálok rosszul?
Lehet, hogy ők csak az első féket használják, így kisebb igénybe vételnek van kitéve a gumijuk hátul.
Mondjuk én általában két személlyel 150 Kg val szaladgálok.
Sziasztok ! Ma Robág megjavította a motoromat, az első henger gyertyájának hézaga nem volt megfelelő, konkrétan nem volt hézag . Ez azt jelenti, hogy b@lf.sz vagyok, bár minden gyertya vásárláskor ellenőriztem a hézagot, vagy "X" aktás ügy, ismeretlen erő hatására találkozott a testelektróda a középelektródával. A biztonság kedvéért vettem új DENSO gyertyákat, ezzel is rápróbálok az NGK helyett. Még egyszer köszönöm mindenkinek segítő hozzászólását, külön köszönet Robágnak megtisztelő segítségéért . Mindenkinek szép időt, olcsó benzint !
Ja , megkezdtem az élőkészületeket én is. Ma fölállítottam satramat , hagy szellozzon a régi EFOTT os fingszagbol. Bementem 1 froccsre a házba ami idő alatt az amstaffom beköltözött... A gond csak az , hogy nem a bejáraton. Így már sátram sincs
https://www.facebook.com/photo...