Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem irigyellek! Azért megyünk a Crazybe 6.án? Prognózis!
Szia Józsi!
Nagyon sajnálak,borzasztó,én is jártam így régebben,nekem még a lakás kulcs is benne volt.
Egyszerű módon gazdát cserélt, akaratom ellenére. Úgy cuzámen az összes. Ma dél, és 4 között, az övtáskámból. Bankkártyástól, forgalmikkal, jogsival, személyivel, adó, tb kártyával, stb. Most papírformailag nem is létezem. Ez nem volt könnyű nap....
Zsocca!

Nekem a Metzeller és Conti is egyformán jó volt, jól tapadtak szárazon és vízen is. A futásteljesítményük azonban 13000 km körül véget ért. Lehet, hogy a nagyobb terhelés , ami a sovány alkatom miatt jelentkezett, lehet, hogy a vezetési stílusom miatt, nem tudom...
Helló
Én készülök szombaton ha jön még valaki e vidékről + jó lesz az idő. Sátram már nincs.
Szia!
Ahogy látom ez szombaton van és gyosulási verseny ,nem találkozó az augusztusban van nem?
Hogy, hogy elúszott?
Egyébként részvétem, és sajnáljuk.
Szia!
Sajnos ki kell hagynom, mert ma elúszott az összes iratom
Srácok!
Nekem kéne valami infó arról, hogy kire, és hány emberre számíthatok a hétvégén. Kunmadarason és Tiszaőrsön.
Tehát kérnék visszajelzést azoktól akik készülnek.
Hány személy, és mekkora sátoról van szó?

Tudomásom szerint Péntektől újra melegedni fog az idő.
Bár a mostani idő ideális lenne a Kunmadarasi placcon.
http://youtu.be/pUmBA-V7z0s
És azt sem mindegy, hogy ezt a gumit milyen sebességgel használod.
Ugyan is én nem nagyon szeretem az éget gumiszagot.
Bár azt mondják annak is meg van maga romantikája. Bár még nem akadtam össze olyannal aki ezt a romantikát értékelte volna.
Igen
Én maradok kisdobos. Mivel az úttörő nyakkendőmet Buminak adtam.

A Kisdobos név is kötelez. Mivel a seregben én voltam a Vas-Dobos alesek söfőrje.
És hány 10 ezer km-en keresztül használod?
Meglepődnél, hogy milyen nagy arányban vannak ott a te korosztályodból.
A Nudi motorozást kipróbáltam a kempingben.

(100 felet már a hátamat verdesi a pélóm)
Robi
Ha jól emlékszem te is panaszkodtál erre a Metzelerre, hogy hamar elkopott?
Tudomásom szerint elég nagy gumi nyomással járok.
Ahogy a lengő villán is látható. 90 Km felet 2,5 nyomás az ajánlott.
Én ennyire is szoktam állítani.
Lehet, hogy ez is kevés?
Akkor lehet, hogy mégsem bennem van a hiba?
Köszi az infót.
Jegyeztem a gumi tipust és utána nézek. Lehet, hogy ez lesz a következő.
Engem viszont az is zavar, hogy nálam a Metzeller 11 ezernél elfogyott.
Másoknál meg még 30 ezernél is van 1,5 mm.
Mit csinálok rosszul?
Lehet, hogy ők csak az első féket használják, így kisebb igénybe vételnek van kitéve a gumijuk hátul.
Mondjuk én általában két személlyel 150 Kg val szaladgálok.
Ez legyen a legnagyobb baja a motorodnak!
Sziasztok ! Ma Robág megjavította a motoromat, az első henger gyertyájának hézaga nem volt megfelelő, konkrétan nem volt hézag . Ez azt jelenti, hogy b@lf.sz vagyok, bár minden gyertya vásárláskor ellenőriztem a hézagot, vagy "X" aktás ügy, ismeretlen erő hatására találkozott a testelektróda a középelektródával. A biztonság kedvéért vettem új DENSO gyertyákat, ezzel is rápróbálok az NGK helyett. Még egyszer köszönöm mindenkinek segítő hozzászólását, külön köszönet Robágnak megtisztelő segítségéért . Mindenkinek szép időt, olcsó benzint !
Hány évig használtad azt a gumit?
Előre vagy hátulra raktad fel?
Nedves vagy száraz körülmények között tesztelted?
Ja , megkezdtem az élőkészületeket én is. Ma fölállítottam satramat , hagy szellozzon a régi EFOTT os fingszagbol. Bementem 1 froccsre a házba ami idő alatt az amstaffom beköltözött... A gond csak az , hogy nem a bejáraton. Így már sátram sincs
Ezért kell ilyen helyekre járni. Csodát lát a zemberfia. Élőben!
Jók a képek Zsocca. Sok a nyílt, érdeklődő tekintet és örömteli, hogy végre kisdobos lettél.