Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megrágom a dolgot. Egyébként én emlékszem,hogy a tűznél beszéltünk róla. Viszont Tormynak már akkor amnéziája volt, Brumi meg.... holmi metszőollóról filozofált. Csak én emlékszem mindenre.
Mi is Rendben megérkeztünk.
A buli és a társaság is hihetetlen jó volt.
Nagyon jók a képek köszi a gyors feltöltést Tormy és Pingvin.
Az nekünk sajnos pont nem jó :(, mert Erdélyben leszünk, pedig szívesen mennénk. Viszont akkor én bedobnék egy kicsit korábbit is, Timi próbálta kérdezni beszélgetés közben, csak nincs elég hangja hozzá :) Sárvár aug. 2.-3. motorostali és jópár koncert, akit érdekel... szívesen mennénk többen, mi tuti megyünk.
Majd el felejtettem! Maximális tiszteletem Fabesz és Brumeszkosz fórumtársaknak, akik Debrecenből érkeztek.
Ha nem Görögországban leszek, akkor ott a helyem.
Szasztok
Minden baj nélkül megérkeztünk robinzonról, autó is moci is.
Remekül alakult a találkozó, igazi családias hangulatban sok sörrel meg egyebek, de jövőre igenis bejátszuk a szalonnasütést is.
Az időjárás is minden igény kielégítően az elvárásoknak megfelelően napos száraz lett.
Vizparton kívánni sem lehet jobbat.
Hollókő ófalu meg a vár emlékezetes élmény lett mindannyiunknak csak a déli forróság igazi mediterrán túrát hozott.
Remek társaságban viszont minden könnyebb, annál is inkább mert pingvin és párja Budapestről meg fabesz is Debrecenből mint régóta összeszokott motoros társak lennénk, pedig először csatlakoztak be a találkozónkba.
Akiknek idén még belefér a programba augusztus huszonvalahanyadikán, ha lesz pirates hétvége Dunapatajon a Szelidi tó mellett rock koncertekkel, belevágjunk?
Kicsit fáradtan, de hazaértünk. Remélem a többiek is. A gyáli szekció leborított Gödöllőnél a gyorsabb hazaérkezés érdekében. M31-M0. A Robinson sziget jó kis hely, ismét új Viragos csatlakozott,(Pingvin) a hollókői kitérő tartalmas kulturális és kulináris élményt nyújtott. Egyszerűen jó hétvége volt. Örülök,hogy veletek lehettem.
Sziasztok! Ezt a hazafele utas elköszönést kicsit alul szerveztük, úgyhogy így utólag is puszi a lányoknak és pacsi a srácoknak, jó volt a buli, megyünk máskor is :)
A képek amiket mi lőttünk: http://pingvinsoft.dyndns.org/...
Szívesen fogadnám a többiek képeit is!
Sziasztok!

Nagyon jó volt a Robinson-buli, legközelebb is itt a helyem.
Akit érdekel, itt vannak a fényképek:
https://picasaweb.google.com/l...

itt meg a videók:
https://picasaweb.google.com/l...
köszi bleki -megvan a hiba-mindent le ellenőríztem -a membránok újszerüek-az úszószint tökéletes-a tű a középtől 1-el kifelé volt mos a másodikba tettem vagyis adtam neki anyagot és a próba úton ugyanazt produkálta -meg mertem próbálni az egyes fokozatban teljesen kiforgatni maj 2-esben fullgázon kb 200-métert -nagyon rángatózott és következett a 4.-fokozat és már 100-al sem ment -hazamentem gyertyák ki és az első hengeré tök dzsuva lett -betettem 2-db régi még a kis peugeotomból maradt akaármilyen gyertyát-próbaút és simán elpörgött 4-ben 120-fölé-5-ben pedig 140-fölé -tehát kell vennem új gyertyákat -egy kérdésem még lenne-lehet hogy kicsivel több olaj van a mociban az okozhatja a fenékzárlatot?-köszi!
Nem lehet a vészleállító ázott be?
Akkor sincs elvileg szikra, ha az betestelt.
Neház megmondani, mivel:
- azt sem tudom, most hol van
- nem tudni, hogy keveset vagy sokat kap full nyitott gázon.

Ezzel kísérletezned kell, nincs mese.
Köszi bleki-amikor még anno MZ-s voltam akkor is volt hasonló gondom akkor egyben kiforgattam csontig és 2-ben mentem kb 500-métert és egy darabig rángatózott majd felgyorsult és egy darabig nem volt vele gond-mit gondolsz meg merjem próbálni a virgácsommal is ?- a tűt ma megnézem -általában melyik állásban a jó?-előre is köszi!
Emeld feljebb a tűt, vagy engedd lejjebb.
Sziasztok ,nekem olyan gondom van ,hogy 120-nál nem megy gyorsabban a mocim ,a karbiszinkront beállítottam és az úszószint is jó-előtte az egyes hengernél 7 cm -vel volt magasabb az olajoszlop és úgy ment 140-el -most minden jó és 130-majd 120-al megy -4-ben 100-nál ledadog -öt-ben 120-és nem megy tovább -mi lehet?-vagy a gyertyák ?-vagy a membrán lehet?-2-pólusu iridium gyertyák vannak benne és őzbarnák!
Köszi Jogo. Akkor marad a jól bevált ebay :)
Köszönöm az értékelést.
Osztom az alöttem szoló véleményét!
Tökéletes
Üdv. Sikerült kicserélnem a leégett fesszabályzót. Alapjáraton világítás nélkül 13,8-13,9V. Kb 2500-3000-res fordulaton felmegy 14,12-14,16V-ig. Világítással bármennyi gázt adtam nem ment fel 14,2-V-tól többre. Az a kérdésem ez az érték jó e?
űdv keresd ezt a telo számot

0668422116

űdv kaczkó
Hát srácok tegnap este veszélybe került részünkről a Robinzon.
Tegnap délután a tanyán lemostam a motort. Vizes ronggyal.
S utána nem akart indulni önindítóval. Viszont tolásra pöc röf. Meg két ezres fordulatnál meg dadogott, kerepeget és nem ment.
Nagy nehezen haza döcögtünk.
Egy csomó mindent szétszedtem. Hogy megnézem nincs-e beázva.
Indítózáskor egyik gyertyánál sem volt szikra, semmi.
Nem értettem.
Este 10-kor gondoltam betolom, és addig megyek vele míg fel nem forrósodik s csak elpárolog a hiba okozója.
Próba ként meg nyomtam az indító gombot, s lás csodát pöc, röfre indult. S megy mint a rakéta.
Örülök neki. Csak nem értem, és ez nagyon zavar. Mi a fenétől romlott el, és utána mitől javult meg hirtelen?
Mert a szikra nélküli, és a szikrás indítás közben csak egy perc és egy gyertya vissza tekerés volt.
Rejtély a motorom!
Nem vissza, hanem előre.
Ugyan is mikor napokat nem tudok feljönni akkor, onnan kezdem olvasgatni ahol anó abba hagytam.
S ami jön azt meg is válaszolom. S csak aztán látom, hogy valaki más is megválaszolta már.
Ezért elnézésetek kérem.
Ok, 10-re ott vagyok, akkor nem viszek se boronatárcsát, se bográcsot
Szerintem 10re mi is odaérünk!