Srácok gumi kérdésben kénének jó tanácsok.
Tavaly tettem fel "Metzeller" gumikat hátra. S sajnos most 10-11 ezer km- múlva már le is vannak kopva. Kicsit keveslem a kilométer futást. Mi a véleményetek?
Most új gumit keresek.
Eddig a Strausz guminál néztem szét.
S ezeket találtam:
Vee Rubber VRM 192 TL 21 150 Ft
Kenda 6PR TL 21 835 Ft
Heidenau 25 045 Ft
Érdekelne a véleményetek a fent említett gumikról!
No és ha valaki tud ide gumit áruló honlap linkét feltenni, az légyszi tegye már meg!
Előre is köszi!
Felnőtt, érett korban azért már más a helyzet. De természetesen senkinek semmit nem szabad, és lehet erőltetni.
Én nem próbáltam 16- évesen. Csak most. De most nagyon bejött.
Remélem nincs matematika tanár a fórumon! Hogy jutottam arra a következtetésre,hogy a kalmi által lenyomott 450km.-nek a fele az általunk lenyomott 130km? Ne kérdezze senki!
@Zsoccca: Köszi a fotókat, néhány mélyenszántó gondolattal hozzászóltam én is. A felvetett naturista kempinghez is van hozzáfűznivalóm. Aki ilyen sokat élt mint én ráadásul Gyálon(Délegyháza 30-35km.) az hamar szembesült a naturistákkal. Csikó koromban bizony meglátogattuk az említett helyet. Akkor még nem volt naturista sziget, hanem egyben ment a fürdőzés napozás s'atöbbi. Hamar és dicstelenül végződött ez a kaland. Nem gondoltam 16évesen arra,hogy valamely testrészem esetleg önállósítja magát(megtette) ezért a gyors hideg bányatóba rohanást hívtam segítségül. A hideg víz viszont olyan "jó" hatást gyakorolt, hogy azt már szégyenteljesnek érezvén szó szerint behúzott farokkal távoztam(nem egyedül). A megmaradt emlékek nem éppen önbizalom növelőek voltak, persze most már röhögök az egészen. Na ennyi.
Ha csak feleannyit mint kalmiék, de azért mentünk mi is, de nem problémamentesen. Nagy nehezen rábeszéltem a Vigácsos haveromat is,hogy guruljunk le Szalkszentmártonba. Csak 65km és AB/CD meg P.Mobil lesz. A Gyál tábla elhagyása után 200méterrel az 535ös hörögve megállt. Különféle hangok a benzinpumpa irányából, de semmi több. 165km. után. Amikor hármasban lemotoroztuk az őszi kalmi túrát 220 km után tankolt a haver,most meg 165 és megállt. Érthetetlen! 10,5 liter ment utána, tehát még 3 lityi volt benne amikor lehörgött. Ja és megint 6,36 a fogyasztás, amikor a múltkor 4,6 volt. Nem reagált a tartalék állásra kapcsoláskor sem. Tankolás után problémamentesen lementünk, itthon jégeső, Szalkszentmárton körül folyamatos villámlás, dörgés miegymás. 0 óra 40kor hazaindultunk és szárazon megúsztuk. Kalmi ha áll még az ajánlatod üveggyertyázásra,szinkronizálásra akkor megejthetnénk valamikor, ha túl vagytok a nehezén. A tartalékkapcsolóra is jó lenne megoldást találni! Azt sem értem,hogy miért állt meg amikor csak 10,5liter ment utána.
A Savageosokkal nem tudtam beszélni.
Mivel most hétvégén voltak itt Salgóbányán, s nem tudtam kiszaladni hozzájuk.
Mivel szombaton aranylagziban fotóztam, videóztam. Most töltögetem az anyagot. Meg viszem hozzájuk délután.
No azt már újra motorral.
Nem tudom.
A meghívás továbbra is fen áll.
Örömmel várunk mindenkit!
Én minden esetre már péntek kora estétől ott leszek. (Tiszaőrsön)
Szombati nap Kunmadarasi reptéren programok. http://www.kunmadarasmotorspor...
Aztán, ha a bográcsozás mellet dönt a csapat akkor, kiszaladunk, beszerezzük az alapanyagokat, s jöhet a közös bgrácsozás és duma parti.
A helyszínen biztosítani tudok. Kerti zuhanyt, slozi, Sátorhelyet, bográcshelyet, és étkezési helyet.
De beszéljenek helyettem a fotók.
Ja még lengőteke, és gyerekeknek játszótér is van. (Csúzda, és kétféle hinta.)
Ej, ej,
Látszik, hogy még nem voltál ilyen helyen.
Ott ugyan is senki nem nézegeti a másikat. Teljesen természetes, hogy mindenki pucér. Én senkinek nem jegyeztem meg a testét. Annál inkább az arcát. Sokkal feszélyezetlenebb az ember. Sokkal könnyebben áll szóba a másikkal. Viszont beszélgetés közben, is csak a másik szemére, arcára figyelnek az emberek.
Természetesen futólag mindenki megnézi a másikat, ahogyan az utcán is teszi. Tetőtől talpig végig méred a veled szembe jövőt.
Aztán esetleg, konstatálod magadban, hogy de szép arányos teste van, s hogy borotvált, vagy kopasz, stb.
Vagy esetleg ha úgy fekszik az illető, akkor azt is látod, hogy pillangó szárnyas, leveles, vagy más.
De hangsúlyozom, senki nem bámulja a másikat. Futólag átsiklik a tekintete a másikon és kész.
De nem is a vizuális látvány a lényeg, hanem hogy sokkal szabadabban vagy. Nem szorít semmi. S nincs rajtad utána vizes fürdőruha, stb. Csak úgy sétálgatni is sokkal jobb ha az embert nem szorítja le sehol semmi.
Tehát nem azért jó nudizni, mert megnézheted a másikat. (Néha jobb ha nem is nézel. Mivel sokkal idősebb is lehet.)
Hanem azért mert neked, szabadabb, jobb, természetesebb érzés.
Én most már keresem a lehetőségét, hogy ilyen helyre menjek fürödni. Ezerszer jobb.
Tegnap óriásit mentünk, sajnos csak hárman.
Tormy! Miután leváltál Veresegyháznál, még nyomtunk a haverral egy Dunakeszi-Vác-Verőce-Szokolya-Kóspallag-Márianosztra-Szob-Letkés-E
sztergom karikát. A haver kiszállt Esztergomnál, én meg a 11-esen jöttem haza a Duna mellett naplementében egyedül a fortyogó HD-val. Ezek az apró dolgok igazán felejthetetlenek számomra. Végül 450 km tegnapra is összejött.
Nagyon köszönöm a meghívást. De most nem aktuális mert megyek Édesanyámékhoz KECEL-városába. Csinálnom kell egy kis víz csőhálózat felújítást. Holnap pedig a nagybátyámhoz megyek KISKUNHALASRA egy jó adag birka pörköltre.
Tavaly tettem fel "Metzeller" gumikat hátra. S sajnos most 10-11 ezer km- múlva már le is vannak kopva. Kicsit keveslem a kilométer futást. Mi a véleményetek?
Most új gumit keresek.
Eddig a Strausz guminál néztem szét.
S ezeket találtam:
Vee Rubber VRM 192 TL 21 150 Ft
Kenda 6PR TL 21 835 Ft
Heidenau 25 045 Ft
Érdekelne a véleményetek a fent említett gumikról!
No és ha valaki tud ide gumit áruló honlap linkét feltenni, az légyszi tegye már meg!
Előre is köszi!
Én nem próbáltam 16- évesen. Csak most. De most nagyon bejött.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Mivel most hétvégén voltak itt Salgóbányán, s nem tudtam kiszaladni hozzájuk.
Mivel szombaton aranylagziban fotóztam, videóztam. Most töltögetem az anyagot. Meg viszem hozzájuk délután.
No azt már újra motorral.
A meghívás továbbra is fen áll.
Örömmel várunk mindenkit!
Én minden esetre már péntek kora estétől ott leszek. (Tiszaőrsön)
Szombati nap Kunmadarasi reptéren programok.
http://www.kunmadarasmotorspor...
Aztán, ha a bográcsozás mellet dönt a csapat akkor, kiszaladunk, beszerezzük az alapanyagokat, s jöhet a közös bgrácsozás és duma parti.
A helyszínen biztosítani tudok. Kerti zuhanyt, slozi, Sátorhelyet, bográcshelyet, és étkezési helyet.
De beszéljenek helyettem a fotók.
Ja még lengőteke, és gyerekeknek játszótér is van. (Csúzda, és kétféle hinta.)
Látszik, hogy még nem voltál ilyen helyen.
Ott ugyan is senki nem nézegeti a másikat. Teljesen természetes, hogy mindenki pucér. Én senkinek nem jegyeztem meg a testét. Annál inkább az arcát. Sokkal feszélyezetlenebb az ember. Sokkal könnyebben áll szóba a másikkal. Viszont beszélgetés közben, is csak a másik szemére, arcára figyelnek az emberek.
Természetesen futólag mindenki megnézi a másikat, ahogyan az utcán is teszi. Tetőtől talpig végig méred a veled szembe jövőt.
Aztán esetleg, konstatálod magadban, hogy de szép arányos teste van, s hogy borotvált, vagy kopasz, stb.
Vagy esetleg ha úgy fekszik az illető, akkor azt is látod, hogy pillangó szárnyas, leveles, vagy más.
De hangsúlyozom, senki nem bámulja a másikat. Futólag átsiklik a tekintete a másikon és kész.
De nem is a vizuális látvány a lényeg, hanem hogy sokkal szabadabban vagy. Nem szorít semmi. S nincs rajtad utána vizes fürdőruha, stb. Csak úgy sétálgatni is sokkal jobb ha az embert nem szorítja le sehol semmi.
Tehát nem azért jó nudizni, mert megnézheted a másikat. (Néha jobb ha nem is nézel. Mivel sokkal idősebb is lehet.)
Hanem azért mert neked, szabadabb, jobb, természetesebb érzés.
Én most már keresem a lehetőségét, hogy ilyen helyre menjek fürödni. Ezerszer jobb.
Tormy! Miután leváltál Veresegyháznál, még nyomtunk a haverral egy Dunakeszi-Vác-Verőce-Szokolya-Kóspallag-Márianosztra-Szob-Letkés-E
sztergom karikát. A haver kiszállt Esztergomnál, én meg a 11-esen jöttem haza a Duna mellett naplementében egyedül a fortyogó HD-val. Ezek az apró dolgok igazán felejthetetlenek számomra. Végül 450 km tegnapra is összejött.
Nemtudod készül e valaki tőlünk kunmadarra szombaton? Esetleg a Savage osok?
Valamilyen program hiányzik a gépünkről. Szerintem legalábbis.