Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

FC Vojvodina:Bp.Honvéd mérkőzés.
Hajrá Honvéd csa a Kispest.
Remélem nem fog esni. Én már 7-kor indulok.
Szuper!
Ui.Természetesen ha sütögetés vagy főzés lesz abba beszállok.
De felkészülők azrra is ,hogy nem lesz.
Viszem a lámpákat ,én is megyek, E G Y E D Ű L.
Fent a kezem jelentkezem! Én is megyek, de faház nem kell csak sátorhely.
Én a Többség akaratát elfogadom,főzni nem tudok,enni szeretek,különösen ha husika.
Szárazkolbász, kenyér, sör. De ha sütögetünk, vagy főzögetünk, abba is beszállok. De attól még viszek fentebb részletezett kaját, mert tavaly is pizzahozatás lett a sütögetésből...
Megvárom a többiek reakcióját.
Ja, és én sem ragaszkodom a főzéshez, ha lesznek házias asszonypajtik, még véletlenül sem akarom elvenni tőlük a főzés örömét.
Javaslom szavazzunk, hogy ki mit szeretne enni.
Kezdem én:
Nekem tök mindegy, hogy bográcskaja vagy sütögetés vagy mindkettő.
Valami reakció hús ügyben? Hogy legyen? Közösen sütünk, vagy más ötlet? Nem probléma ha máshogy gondoljátok, csak mondjatok Á-t vagy B-t! Ha lustulhatok, a nők csinálják az abrakot, én meg iszok nekem az is jó. Az anyagi ráfordításból természetesen kiveszem a részem akkor is, ha valaki más intézi az etetést.
Üdv mindenkinek! Érdeklődnék hogy fórum tag-e a Bp XV kerben a járműalkatrész gyárban dolgozó motoros társ ? A bejárat elöt parkol az 535 .-se egy suzuki társaságában!
Van valaki aki Örbottyán felől jár Bp felé?!
A 15W-50 motoraider jó választás, nyugodj meg...
Aha, nos így már megvan, csak az hivatalos nevén csömöri auchanként fut, ezért nem találtam :) Köszi!
Szerintem Kerepesi auchan=Kerepesi út (ami itt már Szabadság út) Kistarcsánál az M0 keresztezésénél.
Ezt tényleg jó lesz tisztázni.
Viszont akkor még1 hülye kérdés, fárasztó vagyok máma, a kerepesi auchan az melyik? :) Mert nekem sehogy nem jön össze...
Pontosan! Pénteken én tudok venni húst ,meg be is pácolom ha úgy jó mindenkinek. Kb 25szelet tarja kéne! Csirkecomb mennyi? El kell osztani a szállításkor rendesen!
Oké, de a húst nem ártana előtte bepácolni.
Hogy csináljuk a főzést? Megvesszük a környéken ami kell a kajához?
Ja! Szombat.
De melyik nap?
10kor kerepesi Auchan.
Sziasztok! Most láttam a hétvégi szerveződést, és ha még nem késő, mi is szívesen csatlakoznánk asszonypajtással. Mondjuk nekünk a sátor jobban bejön, mint a faházazás, ha nem gond :) Mikor (dátum) és hol lenne az induló Bp.-n?
Boronatárcsa legyen, és tarját süssünk, meg csirkecombot! Szerintem azt a gyerekek is szeretik.
Én közösködni is hajlandó vagyok a faházon (természetesen fiatal, telt idomokkal rendelkező hölgy esetén )