Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm előre is, holnap nagyjából du 4-ig itthon vagyok, de nem kérem ingyen adom helyette a másikat.
A Katanáról nincs infóm.
De nekem nem fogy az olaj. A 6 ezres ciklus alatt nem kell hozzá öntenem.
Hát sajna nekem ez sem működött.
Ennek a riportnak valaki fel tudná tenni a linkjét?
Megbeszéltük-mikor leszel otthon -viszem neked és nem kel fizetned érte ez neked jár -holnap du-valamikor elgurulok vele ha jó neked !
Nem nem. Azt sem nézzük ki magunk közül aki vizet iszik.
Attól még lehet jó fej, és lehet jó a kedve.
Bár az igazat meg valva, én nem láttam ojat, aki csak vizet fogyasztott volna. Vagy nem figyeltem, vagy egy idő után már nem is láttam! Ki a fejemből!
Sziasztok
A Barcsi motoros találkozót követő túráról most értünk haza.
Minden szerencsésen alakult. 1100 Km jött össze.
Nagyon köszönöm Kispest 30 nak, hogy hozott Kuplung bovdent.
S annak is örülök, hogy kiderült, hogy nem is a bovdennel van baj. Így nem kellet kicserélni.

Barcsról Balatonberényig jutottunk. Ott véletlenül rá akadtunk, egy nagyon klassz kempingre, s ott is ragadtunk.
Lehet hogy meg értitek. Ugyanis Naturista kempingben szálltunk meg.
Mindenkinek tudom ajánlani. Nagyon klassz élmény.
Teljesen fesztelenül, flangálni, napozni, és fürödni. (A következő Virágós találkozót ott kéne tartani) Mi a véleményetek?
A Balaton csodálatos. Nagyon jó meleg a vize. Sajnáljuk, hogy már most haza kellet jönni, de holnap elfoglaltságunk van.
A Barcsi fotókat még nem töltöttem át a gépemre. De mihelyt meg lesz teszem is fel ide.
A fórum hozzászólásait majd most fogom utólag átolvasgatni. Ezért mindenkitől előre elnézést kérek, hogy esetleg a hozzászólásaim nem lesznek időszerűek.
Kiraly! Akkor holnap johetsz velunk motorozni! Vmikor delelott indulnank kb 10-11 korul. Borzsony irany! Akit erdekel jojjon! Reszletekert hivhat barki 06203224028.
Eddig Tormy, en meg g haverom jonne. 3 an vagyunk.
Üdv. Ma délelőtt voltam a szerelőnél a durrogás és rángatás miatt. Délután hívott hogy mehetek érte.Csinált rajta egy karbi szinkront,és állított még valami alapjárati keverék szabályzó csavaron . Most úgy működik mint az óra.
Szia Huputtya !
Köszönöm a pozitív visszajelzést, és guruljon még jó sok kilométert ugyan így gond nélkül !

Ha már rám írtál, kérdésem hogy megvan-e még a kormányvég, mert vevő lennék rá vagy esetleg elcserélhetnénk.
Az enyémről hiányzik a bal oldali, és amit újat vettem nem jó a profilja.
Kedves "robág"-a tőled vásárolt 535-ös viragoval megtettem 2000-km-et és a tapasztalatom a következő-indítás kiváló -gyorsulás kiváló-úttartás kiváló-álom könnyű vezetni -igazi élvezet vele kerekezni -a pirelli gumik amik 90%-osak nagyon tapadnak az útra -megbízható járgány igazi kis angyal de ha kell kegyetlen vadállat -ezt nem nyalásból írom ,de amit mondtál róla amikor eladtad nekem az szerénység volt mert egy jól karbantartott és megbízható motort kaptam tőled : köszönöm ,
széles utat gumifákkal!
Bocs, de most nem megy.
Hát srácok.. Nem rég meséltem, hogy mi történt a géppel. Leengedtem az olajat, hogy hátha találok benne törmeléket, vagy bármit más törésre utaló jelet. 2x szűrtem át harisnyával, de semmit sem találtam még olajsár se volt az alján, szal tök perfekt. És minden rendesen működik. Itt a környéken motorozgatok vele de már ilyen 50-60km beleraktam, és semmi olyan hangot nem hallok vagy esetleg éreznék bármit is ami problémára utalna. Az a gond, hogy szerelők nem akarják elvállalni, az átnézést, mert belpiacos. A Yamaha World nyilván rábólintana, de nincs kedvem a gatyámat is ott hagyni. :) Egyik ismerősöm azt mondta, hogy neki a hayabusán volt egyszer ilyen hang, pont ahogyan meséltem neki is így történt. Azt mondta, hogy ő is használta tovább csak simán. Elméletileg ez ilyen félre váltás a gépnek. Hát én ilyet most hallottam először, de hát tényleg minden rendesen működik. Tesztelgetem aztán ha semmi baja nincsen én megyek a balatoni körtúrára.
Katana! Tudsz (tudtok) holnap jönni gurulni?
A fiamé, és vett másikat.Ha érdekel készíttetek jobb fotókat. Neked mennyit ér meg ?
Szia miért adod el és mi az ára?
Esetleg Bstar nyeregtáska 40X30X15 cm érdekel valakit?
Nem néztem a gyártót, de lehet.
Made in France... Úgy sejtem. :(
Azt hiszem NGK BP7 ES
Az nem jelent semmit... Milyen gyártmányú gyertya?
Elsőre én is arra tippeltem, de mindkettő hengernél szép pattogós szikra volt. A szinkron tesztert viszont megszívta egy oldalra rendesen.
Megnéztem a vákuum csöveket, az első henger csonkja fölött vagy 1,5 cm-t fel volt hasadva. Szerencsére vissza tudtam vágni az ép részig., és beállítottuk a szinkront Ezután az üveggyertyával megnéztük mindkét henger szép képet mutatott alapjárat stabilan állt 900 forgulaton.
A keverékképző csavarhoz hozzá sem kellett nyúlni. Igaz hogy nem is tudtunk volna,mert le van rézzel dugózva.
November ezek után ment kb 400 km-t gond nélkül, most hétvégére meg újra durrog, meg nincs alapjárata.
Kedden leszaladok Szigetvárra viszem az én trafóimat , hátha...
Ja tudomásom szerint a gyertyák és a pipák vadi újak
ÓÓÓÓÓÓÓÓóóóóóóó!
Ha szereltek, először a gyújtást ellenőrizzétek! Gyertya, kábelek, satöbbi.
Köszönöm Tormy !