Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.bazismotor.eu/index...

KIPUFOGÓ TÖMÍTÉS 35X41X30 Ár: 2 380 Ft

Szivatóval szoktál indítani?
Előfordult velem, hogy egy picit felragadt a szivató tüskéje (megszorult a műanyagban), durrogott mint a franc azt hittem a hideg miatt rángat, de a szivató volt a ludas. Előbb-utóbb csere lesz, de most nyáron nem érdekel.
Ami nálad még jászhat:
-membrán
-tűszelep
Szerintem nem fogod megúszni a karbi szétszedését. Én most tavasszal csináltam meg, mindent cseréltem, bár a membránt nem lett volna muszáj.
Ha már szétszeded érdemes felújítani is, lehet simán megoldódik minden gondod. Persze ez így szezonban nem túl vicces.
Szia Robág ! 70 / 459-0495 , de amikor ezt olvasod, már beszéltünk egymással, sajnos nem voltam korábban gép közelben. Előre is köszönöm megtisztelő segítséged !
Szia Tormy ! Két éve vettem a motort egy amerikaitól, aki 15 évig nálunk dolgozott, és visszatelepült, a XV-t nem akarta magával vinni a tengeren túlra. Harmincvalahányezer mérföld volt benne az óra szerint / 53 ezer km, 1995 évjárat, állítólag végig Harmatinál szervizelve /. Két éve állt a gép, motorikusan probléma mentes, állapota elhanyagolt, ominózus oldal dekni hiányzik, egyébként amerikai kiadás, minden jóval felszerelve . Látatlanba előleget fizettem , elképesztően olcsó áron vásároltam meg, 6 számjegyű összeg, 3 -mal kezdődik. Vásárlás után Pécsen Yakamoto szerviz, olaj, szűrök cseréje, szelephézag állítás, elmondásuk alapján a blokk még nem volt bontva. Pár száz kilométer múlva indítási problémák, blendix meg valami közvetítő fogaskerék csere / Yakamoto munkadíjjal együtt 130.000,-Ft e-bayról rendelve // köszi Brumi ! / . Problémamentes használat pár ezer kilométer, aztán kezdett " egyhengerezni ", új gyári pipa / herélve / új gyertya / zavarszűrő nélküli , trafók érintkezői tisztítva / köszi blackiex / Robág belőtte a szinkront, üveggyertyával is ellenőrizte, repedt szívócső " orvosolva / köszi Robág / , eseménytelen 400 km, esőben, jégben, napsütésben. Aztán amikor indultam volna Barcsra, a technika megadta magát, a leírt tüneteket produkálta, a hangja egy PKMSZ géppuskáé. Kedden Robág lesz szíves feltámasztani a beteget, a műtétről beszámolunk. Minden fórumtársamnak tisztelettel megköszönöm segítő hozzászólását. Tormy, légyszíves mérd le a Vance & Hines közdarab méretét. Mindenkinek olcsó benzint kívánok, a jó idő valszeg megvan.
Erről a teflonos dologról még nem hallottam. Gondolom akkor jó lesz tojást, szalonnát sütni a kipufogód, hosszabb túrákon
Csak feltettem ahogy volt, mert a hangja érdekelt. Nem vagyok egy nagy krómbuzi.
A két végdob eredetileg krómos volt, de homokfújva lett, és hőálló matt fekete festéket kapott, de helyenként megfolyt és nem túl szép így. Az a terv, hogy magát a dobot újra homokfújatom és teflonoztatom. Olyan lesz mint a tefal serpenyő belülről... olyan mély grafitos metálos. A leömlőkről ha leszedem a króm hővédő lemezeket, akkor kap bandázst, vagy rajta hagyom, de akkor azt is sötét színre kell megcsinálni... azt is teflonozni kéne...
Hát színben nem nagyon passzol, gondolom kerül a csőre egy fekete bandázs.
Szombaton mehetünk rövidebb kört is, le ne maradj a nagy pillanatról.
Szia,

Köszi megkaptam, már ki is vittem a cuccot a radical-os srácoknak.
Na urak!
Szombaton megyünk? Tormy meg én már vagyunk. Nagyon messzire nem akarok menni, mert bármikor beindulhat a szülés, és hamar ott akarok lenni. De BP 50 km-es körzetében bármerre szívesen megyek.
Szia tormy!
A pénzt utaltam, ha valami probléma van ide is írhatsz mert a fórumot gyakrabban nézem mint a leveleimet.
Írhatnál némi előzményt.
Mióta szarakodik, mióta van nálad a gép, mennyi km van benne, mi az előélete?
István !
Légyszíves küldd el a tel számodat, mert eltünt és nem tudlak felhívni
Pár hete Robág a karbi szinkront beállította , üveggyertyás ellenőrzés is megtörtént / még egyszer köszönöm /, kb. 400 kilométert mentem probléma nélkül, aztán a " beteg " a már említett tüneteket produkálja. .
hogen ,november
Csak egy tipp , meg kellene nézni a szinkront . Nálam akkor csinált hasonlóan gusztustalan dolgokat ,mikor nagyon eltekertem a szinkroncsavart .
Csak a godzillához értek.
Sziasztok!
Ne a Chrome-val nyissátok meg, hanem az Internet Explorerrel. Nekem csak azzal műxik, Brumi király vagy !
Én sem tudom megnyitni ,lehet,hogy ez Gyálon nem működik?
Brumesz celeb lett !
Sziasztok tudnátok nekem segiteni abban hogy a virago 2 részből álló ülés szoló részén az elejétől alul mérve a sárvédőívig,azaz ahogy megindul felfelé mennyi a táv?Ott az ívnél mennyi a szélesség alul mérve?valamint mennyi az utasülés szélessége?Építek egy uralt és keresek valami pofás ülést de nemszeretnék rá olyan nagy lavórméretűt mint mondjuk a dragstaron..:) köszönöm
Felkerült két Vance and Hines Slip On dob a sporira. Besza-behu!
Ezen csak egy gáz bovden van, de holnap kiveszem és megnézem nem szorul e.
Szia, ugyanezzel a problémával küzdök, csak nekem a fordulatszám leesik nullára, majd pár másodperc múlva visszaáll. Össze-vissza durrog, de mindkét henger megy. Ha megvan a megoldás a problémára, légyszíves tájékoztass bennünket !
Hiába. Majd ha hazajön a gyerek. Vannak hiányosságaim.
Van ott lejjebb egy kép is kat kat oda.
úgy legyen!