Egyedül jövök, nekem is jó a kerepesi auchan 10-kor. A pecát most kihagyom, marad a sörözés és egyebek. Vasárnap kora délután haza kéne érjek, de azért én is szeretnék motorozni.
Ha a főzéshez kell 12 L bogrács vagy boronartárcsa, tüzifa akkor jelezzétek, átviszem Gyulához. Hűtőtáska is akad ha nem lesz hűtő ott.
Nekem lenne egy kérdésem a lég szűrővel kapcsolatban.
Az itteni motoros boltban 3600 Ft-ért van.
(A netten sem láttam olcsóbban)
De azt mondja, hogy az ő katalógusa szerint 1995-ig jelzi.
Ugye a 95-ös, és a 99-es évjáratúba is ugyan olyan a lég szűrő?
Kegyetlen jó a 4D-s mozi. Nem csak a film térhatású, de az ülést is rángatják alattad. Ha nem lennél bekötve, ki is esnél belőle.
Totál olyan mintha egy időgéppel száguldoznál.
Aztán innen át szloviba. Majd a kis fahídon vissza, kishazánkba. S esetleg újra a Gyarmati fagyisnál lehetne elbúcsúzni.
Mit szóltok hozzá?
A Váltó nekem is hasonlóan működik akkor ha ép nincs benne Metabond, s nagy meleg van.
Az adalékkal sokkal könnyebben jár. Én minden pirosnál kiteszem üresbe.
Skacok!
Beszéltem telefonon Robinzonnal.
A Hátsó rész ahol tavaly voltunk, az már ki van adva. Valakinek szüli napi bulija lesz ott. De lesz hely másik részén a szigetnek. Majd ha ott leszünk választunk területet.
Viszont vissza kéne majd szólnom, hogy mégis menyien leszünk, úgy körülbelül.
Tehát jó lenne ha jelezné mindenki, aki jön. Tehát ki kéne deríteni, hogy hányan is leszünk.
No meg 10 fő felet már kedvezmény is van a szállás árból. Nem mintha az eredeti ár olyan horirbilis lenne.
Köszönöm a tippeket a váltóval kapcsolatban.
Igazából engem nem zavar, mert mint írtam keveset teszem üresbe a motort, viszont lassan ha eladom lehet hogy a vevőt zavarni fogja. De akkor megnyugtatom, hogy ez nem hiba és nem kell szervizbe vinni.
Olajból Repsolt vettem,de nem v-twin, hanem valami 4T motorraider 15-50W.
Szia Laci!
Most látom, a kérdésedet.
A faházban :(legalábbis tavaly így volt) 2 heverő egymás mellett, takaró, párna csupaszon, ágynemű nélkül, 2 éjjeliszekrény az ágyak mellett, és egy ruhásszekrény. Full nomád.
Tűzrakó helyek vannak, hasábfát lehet venni náluk, ha jól emlékszem 500 ft lett volna, ha vettünk volna. A család tud vízibiciklizni, kenuzni, kajakozni, ezeket lehet a helyszínen bérelni. Büfé volt, normálisan vásárolni csak Szécsényben lehetett. A közös kaja vásárlást szerintem akkor célszerű megbeszélni, ha mindannyian ott vagyunk.
Na beszéltem a Robinsonosokkal, 8-10 faház ügyében. Van hely, bár a hátsó rész, ahol tavaly voltunk, az foglalt, az első traktusban tudnak helyet adni nekünk. Infrastuktúra ugyanaz. Azt ígértem, visszaszólok, hogy mennyi férőhelyre lesz szükségünk.
Már más üzemelteti, nem azok, akik tavaly.
Kéne egy tuti visszajelzés,hogy mész e Robinzonra mert lenne egy kicsi pakk amit elkéne vinned Jogonak és akkor nem postáznám meret a csomagolást dobozolást utálom. A ledes lámpákról lenne szó. Nem nagy és nem nehéz csomag.
Ahogy 5.50 írta teljes létszámmal megyünk.Mivel lesz kocsi viszünk
bográcsot aztán vagy használjuk vagy nem.
Találkozásnak a kerepesi Auchan szerintem jobb mint az örs.
Elég szerintem fél 10-10 fele találkozni.
De igazodog a többséghez.
Tisztelt Jogo
Részemről jómagam motorral meg 2 fő autóval=Párom + fiunk.
Tehát hűtőtáskát, bográcsot meg a főznivalókat tudunk hozni. (mit is fogunk főzni?)
Tányért, evőeszközt mindenki maga hoz.
Hálózsák pokróc kell-e?
Hideg sör, üdítő elengedhetetlen, de azt érdemes Szécsényben megvenni.
Debreczi71 szintén teljes létszámmal készülnek, a gyerkőcök velünk, a szülők motoron.
Tegnap direkt azért mostam le a motorom, hogy az általában meghozza az esőt másnapra és hétvégéig lehet esős, de péntektől süssön a nap... hát most nem jött be.
Ha a főzéshez kell 12 L bogrács vagy boronartárcsa, tüzifa akkor jelezzétek, átviszem Gyulához. Hűtőtáska is akad ha nem lesz hűtő ott.
Az itteni motoros boltban 3600 Ft-ért van.
(A netten sem láttam olcsóbban)
De azt mondja, hogy az ő katalógusa szerint 1995-ig jelzi.
Ugye a 95-ös, és a 99-es évjáratúba is ugyan olyan a lég szűrő?
Debreczi 71, 4 Fő
Katana, 1-2 Fő
Kispest 30, 3 Fő
Jogo, ? Fő
Zsocca, 2 Fő
5.50, ? Fő
Tormy, ? Fő
Szerintem már így is 10 főn felül leszünk. Tehát kedvezményre jogosultak.
Reszemrol 4 fo, egy fahaz.
Elorre is koszi.
http://bnpi.hu/oldal/ipolytarn...
Kegyetlen jó a 4D-s mozi. Nem csak a film térhatású, de az ülést is rángatják alattad. Ha nem lennél bekötve, ki is esnél belőle.
Totál olyan mintha egy időgéppel száguldoznál.
Aztán innen át szloviba. Majd a kis fahídon vissza, kishazánkba. S esetleg újra a Gyarmati fagyisnál lehetne elbúcsúzni.
Mit szóltok hozzá?
Az adalékkal sokkal könnyebben jár. Én minden pirosnál kiteszem üresbe.
S Várunk!
Katana, 1-2 Fő
Kispest 30, ? Fő
Jogo, ? Fő
Zsocca, 2 Fő
Robin, 5 perc A tavalyiból kiindulva
5.50, ? Fő
Tormy, ? Fő
Szerintem már így is 10 főn felül leszünk. Tehát kedvezményre jogosultak.
Beszéltem telefonon Robinzonnal.
A Hátsó rész ahol tavaly voltunk, az már ki van adva. Valakinek szüli napi bulija lesz ott. De lesz hely másik részén a szigetnek. Majd ha ott leszünk választunk területet.
Viszont vissza kéne majd szólnom, hogy mégis menyien leszünk, úgy körülbelül.
Tehát jó lenne ha jelezné mindenki, aki jön. Tehát ki kéne deríteni, hogy hányan is leszünk.
No meg 10 fő felet már kedvezmény is van a szállás árból. Nem mintha az eredeti ár olyan horirbilis lenne.
http://www.robinsonszigetek.hu...
Várom a jelentkezőket a létszám miatt!
Köszönöm a tippeket a váltóval kapcsolatban.
Igazából engem nem zavar, mert mint írtam keveset teszem üresbe a motort, viszont lassan ha eladom lehet hogy a vevőt zavarni fogja. De akkor megnyugtatom, hogy ez nem hiba és nem kell szervizbe vinni.
Olajból Repsolt vettem,de nem v-twin, hanem valami 4T motorraider 15-50W.
https://www.facebook.com/event...
Most látom, a kérdésedet.
A faházban :(legalábbis tavaly így volt) 2 heverő egymás mellett, takaró, párna csupaszon, ágynemű nélkül, 2 éjjeliszekrény az ágyak mellett, és egy ruhásszekrény. Full nomád.
Tűzrakó helyek vannak, hasábfát lehet venni náluk, ha jól emlékszem 500 ft lett volna, ha vettünk volna. A család tud vízibiciklizni, kenuzni, kajakozni, ezeket lehet a helyszínen bérelni. Büfé volt, normálisan vásárolni csak Szécsényben lehetett. A közös kaja vásárlást szerintem akkor célszerű megbeszélni, ha mindannyian ott vagyunk.
Már más üzemelteti, nem azok, akik tavaly.
Kéne egy tuti visszajelzés,hogy mész e Robinzonra mert lenne egy kicsi pakk amit elkéne vinned Jogonak és akkor nem postáznám meret a csomagolást dobozolást utálom. A ledes lámpákról lenne szó. Nem nagy és nem nehéz csomag.
Ahogy 5.50 írta teljes létszámmal megyünk.Mivel lesz kocsi viszünk
bográcsot aztán vagy használjuk vagy nem.
Találkozásnak a kerepesi Auchan szerintem jobb mint az örs.
Elég szerintem fél 10-10 fele találkozni.
De igazodog a többséghez.
Részemről jómagam motorral meg 2 fő autóval=Párom + fiunk.
Tehát hűtőtáskát, bográcsot meg a főznivalókat tudunk hozni. (mit is fogunk főzni?)
Tányért, evőeszközt mindenki maga hoz.
Hálózsák pokróc kell-e?
Hideg sör, üdítő elengedhetetlen, de azt érdemes Szécsényben megvenni.
Debreczi71 szintén teljes létszámmal készülnek, a gyerkőcök velünk, a szülők motoron.
Tegnap direkt azért mostam le a motorom, hogy az általában meghozza az esőt másnapra és hétvégéig lehet esős, de péntektől süssön a nap... hát most nem jött be.
https://www.facebook.com/event...