Sziasztok! Most hogy tudom a motorom (XV750ES 1983) fuvoka adatait, fel hivtam a Pinkmotors-t, de ott chopper alkatrészekkel kifelezetten nem foglalkoznak. Az adatok alapján se tudta beazonosítani az ügyintéző. Tudnátok címet telefonszámot vagy bármi segítséget nyújtani, hogy honnan tudnám beszerezni? Nagyon fontos lenne mert ez a 9l nagyonsok amit fogyasz a vas. Köszönöm!
Srácok, tetszenek a képek, biztosan jól sikerült a találkozó!
Jó volt látni a szép gépeket, és a tulajokat. Legközelebb megpróbálok ott lenni. A fiam ballagott, röghöz voltam kötve. De azért pálinka itt is fogyott.
Üdv. Zoli
Az öreg Katana 4,4-et kajált a papás lemeneti tempóban80-90. Hazafele adtam neki 120-140, most tankoltam meg 4,8 lett. 3.5 óra alatt értünk haza, Mecseknádasdnál meg Dunaföldvárnál pihiztünk egy kicsit. Egész tűrhető egy 27éves géptől. Az STP-től betyárosan durrog motorfékben, de nekem tetszik. Na, indulok melóba.
Mindig megfogadjuk a haverral,hogy most majd csak módjával, meg kulturáltan fogyasztunk, meg ilyenek. De mi történik? Robág az érkezés pillanatában vegyigyümivel nyit. Csabi(thor535) anyósa almapálesszal, Brumeszkosz haverja debreceni rettentővel, hát lehet így? Ehhez jön a 30°c, és már kész is a fejlövés. Brum az mondta reggel,hogy "mint a disznó" úgy horkoltam. Kérem szépen, tudok is meg szeretek is! Nagyon igaza van Zsocccának,hogy felvetette egy Robinson összejövetel lehetőségét a közeljövőben. Állok elébe. Hóhér eléggé hiányzott, kalmi Alsóörsön gondolom adott az érzésnek, meg lassan a magunkfajta nyugdíját megtermelő fiatalság világra jöttét várja! Na ennyi.
Sziasztok! Virago tulajdonos lettem nemrégen, egy 1983 evj. xv750ES képében. A problémám a fogyasztással lenne ugyanis 100km-en 9l-t megeszik. Egy ismerös említette h fuvoka problémám lehet és gyári méretüeket kellene bele szereznem. Hozzáteszem nem tudom most milyen méretü van benne. Illetve ez lehete a magas fogyasztásom oka. Ha tudnátok segíteni az nagyon megköszönném. Üdv:Tamás
ezt tegnap kaptam egy paparazzitól.
gondoltam megosztom
rólam is készült ilyen régen.
Csak az ő képein domborodik ki leghatásosabban.
Jó volt látni a szép gépeket, és a tulajokat. Legközelebb megpróbálok ott lenni. A fiam ballagott, röghöz voltam kötve. De azért pálinka itt is fogyott.
Üdv. Zoli
Kunmadaras és Robinzon mikor lesz? Ki szervezi?
Gondolom a vizespalack csak kézmosónak vagy üres műa. pohár nehezékként funkcionált az asztalon. :)