Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szóltam dragjanonak. Hátha ráér! Mára ennyi. Jó éjt mindenkinek!
Sziasztok!
Erősen gondolkozom rajta, hogy én is megyek Robinsonra, csak hogy Brumi hiányában Debrecen is képviselve legyen.
Ha nem csapom magam oda előző nap a Campus fesztiválon , akkor szombat délután indulok és estefele érnék oda. Valaki erről a környékről még? Masterix?
Abszolút jogos.
Indulhatunk 10kor is. Viszont, kihagyhatnánk a várost. Mi lenne,ha lemennénk a nulláson a kerepesi Auchanhoz és ott találkoznánk a XVII-XVIII. kerületiekkel? Kihagynám a pesti szarakodást!
Azért ha lehet, jelezze már mindenki, aki jön, hogy világos legyen, mennyi faház kell.
Eddig ugye:
Debreczi 71, Katana, Kispest 30, Jogo, Zsocca, Robin, 5.50, Tormy, nem tudom, kihagytam e valakit.
Dobjatok visszajelzést, az induláshoz is, légyszi. Nekem ok, bár sztem nyugodtan gyűlhetnénk 10-kor is, mert igazán nincs messze a helyszín, és szombat lévén hadd alukálja ki magát az emberfia. De ez csak hsz. volt.
Úgy legyen! Elképzelhető,hogy jön a haverom is az Intruderrel, de még nem tuti. Mindegy, mi megyünk ez a lényeg. Remélem,hogy a Laci meg a Gyula is előkerül és reagálnak valamit!
Részemről is ok.
A bográcsozást és hozzávalókat majd a többség eldönti addig.
Szia Jenő! Fél 9kor találkozhatnánk a Penny parkolójánál Gyál-Felsőn. 9re ott lehetnénk az Örsön, aztán tűz. Max 11re ott vagyunk. Kérdés,hogy itthonról vigyünk bográcsozni valót, vagy ott vegyünk? Ha Jogoéknak így megfelel akkor részemről ok.
Szia !
Szerintem vedd kézbe a szervezést,az Örsi buszpályaudvar gyülekezőnek most is jó ,remélem Zsoccca jelzi ,jelezte,hogy megyünk és lesz hely.Úgy kellene indulni,hogy de.odaérjünk,mert du.-ra pont ara esőt zivatart jelez a Metelóg.
Ma Jogo megejtette a szinkronizálást a haverom 535ösén(köszi). Igencsak el volt csavargatva. Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz az eredmény! Sanyi barátom szerint érezhetően finomabban jár a gép.
Városban, nagy melegben az enyém is csinál ilyet. Nincs különösebb jelentősége. Hozzáteszem,hogy főleg akkor, amikor a második idényét tölti az olaj a blokkban. Csere után soha. V twin olajat raktál bele? A tied sokat állt. Gondolom olajcserével kezdted az idényt! Ezen a fórumon a Repsol V twin 20w50 az általánosan ajánlott olaj. A motor megmozdítása ilyenkor jó ötlet.
Lassan letisztázhatnánk a részleteket! Tudom,hogy tavaly az Örsön találkoztatok, lehetne most is az Árkádnál összejönni a Pestieknek meg akinek jó. Mikor induljunk? Csak úgy levágtatunk és lesz helyünk? Valaki jelzi esetleg az üzemeltetőknek,hogy jövünk? Végül is mit vigyünk?
Útvonal Bp-ről:
Tavaly a leg egyszerűbb úton jöttünk.
30-ason hatvanig, 21-esen Pásztóig, majd jobbra fel a dombokon keresztül, Hollókő mellet el, Szécsénybe.
Aztán hazafelé ha jól tudom, Rétságnak ment a csapat. Az is nagyon szép út.
Bp-ről van egy pár csodálatos útvonal.
A vasárnap délelőtti motorozáshoz, majd lesz egy pár ötletem. Aztán majd dönt a csapat.
Tudom, hogy semmi közöm hozzá... De...
Már nagyon rég volt amikor együttest alakítottunk és ábrándoztunk a sikerről. Minden ifjú át esik ezen. Csak van aki feladja és van aki nem. Te csináld végig.
De azóta is figyelgetem, hogy melyik dal fut be és hogy miért?
Véleményem:
Túl sok mindent akarsz, vagy akartok elmondani egy dalban. Az emberek az egyszerű, könnyen megjegyezhető dolgokat szeretik.
Én a helyedben, a vers szakok első két sorába tennék csak mondani valót, és minden 3-4. sor ismétlődne.
Hogy mindnél hamarabb megjegyezhetőbb legyen.
Bocs hogy bele vaú, vaú.
Ígérem nem teszem többet!
Csald el a bandát a Robinzonra, egy szál gitárral,s majd a motorosokkal együtt össze hozzátok ezt a motoros dalt.
Ha így születne, tuti a siker.
Szia Kotama!

Próbáld meg amikor lenyomod egyesbe mozgasd meg a mocit előre-hátra.
Tisztelt Ebadta60
Minden elismerésem. utassal, felcuccolva igazi hegyen-völgyön túra.
Figyelemreméltó teljesítmény.
Nem ott, hanem itt.
Sziasztok!Egy 5 napos túrát tettünk meg a párommal a Grossglockner és környékén.Maltai víztározó, Nockalmstrasse, stb.Az idő jó volt, a technika jól működött.2100km-t mentünk.Tudom ajánlani mindenkinek.Engem az itt fellelhető "Csaszi4"16 részes videói indítottak útnak.Itt volt egy kis para!
Sziasztok

Egy kis technikai segítségre lenne szükségem a kis virgáccsal kapcsolatban. Mostanában veszem észre, hogy ha megyek a motorral és mondjuk megállok a piros lámpánál akkor ha üresbe rakom a váltót és elengedem a kuplungot akkor nagyon nehéz újra 1-be tenni. Van úgy, hogy beteszem egybe, elalszik az N jelzés és amikor el akarok indulni akkor visszadobja üresbe és kivilágít a lámpa. Eddig nem tűnt fel,mert nem szoktam kivenni sebességből csak mielőtt leállítom a gépet. Van ötletetek? Gondolom ez nem normális működés...
Sziasztok Emberek !

Mi lesz a hétvégi Robinson találkozóval ?
Nagy a csend itt a forumon.
Küldj egy privát email címet mert eltünt az összes uj win telepítés miatt.
Köszi!
Szia!
Ment az sms, üveggyertyám az nincs, de majd beleteszünk egyet a sörösüvegbe valahogy
Szia Jogo! Ha alkalmas lenne, szeretnék egy szinkronizálást. A barétom virgácsa a múlt héten rekordot döntött. 60km.re 4,8liter benya. Valamit kéne kezdeni vele,de nem akarom még kalmit zavarni a családi életben. Üveggyertyázni is kéne! Nem tudom az van e neked? Szóval,ha lehetséges zavarnálak egy kicsit.