Sziasztok!
Erősen gondolkozom rajta, hogy én is megyek Robinsonra, csak hogy Brumi hiányában Debrecen is képviselve legyen.
Ha nem csapom magam oda előző nap a Campus fesztiválon , akkor szombat délután indulok és estefele érnék oda. Valaki erről a környékről még? Masterix?
Indulhatunk 10kor is. Viszont, kihagyhatnánk a várost. Mi lenne,ha lemennénk a nulláson a kerepesi Auchanhoz és ott találkoznánk a XVII-XVIII. kerületiekkel? Kihagynám a pesti szarakodást!
Azért ha lehet, jelezze már mindenki, aki jön, hogy világos legyen, mennyi faház kell.
Eddig ugye:
Debreczi 71, Katana, Kispest 30, Jogo, Zsocca, Robin, 5.50, Tormy, nem tudom, kihagytam e valakit.
Dobjatok visszajelzést, az induláshoz is, légyszi. Nekem ok, bár sztem nyugodtan gyűlhetnénk 10-kor is, mert igazán nincs messze a helyszín, és szombat lévén hadd alukálja ki magát az emberfia. De ez csak hsz. volt.
Úgy legyen! Elképzelhető,hogy jön a haverom is az Intruderrel, de még nem tuti. Mindegy, mi megyünk ez a lényeg. Remélem,hogy a Laci meg a Gyula is előkerül és reagálnak valamit!
Szia Jenő! Fél 9kor találkozhatnánk a Penny parkolójánál Gyál-Felsőn. 9re ott lehetnénk az Örsön, aztán tűz. Max 11re ott vagyunk. Kérdés,hogy itthonról vigyünk bográcsozni valót, vagy ott vegyünk? Ha Jogoéknak így megfelel akkor részemről ok.
Szia !
Szerintem vedd kézbe a szervezést,az Örsi buszpályaudvar gyülekezőnek most is jó ,remélem Zsoccca jelzi ,jelezte,hogy megyünk és lesz hely.Úgy kellene indulni,hogy de.odaérjünk,mert du.-ra pont ara esőt zivatart jelez a Metelóg.
Ma Jogo megejtette a szinkronizálást a haverom 535ösén(köszi). Igencsak el volt csavargatva. Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz az eredmény! Sanyi barátom szerint érezhetően finomabban jár a gép.
Városban, nagy melegben az enyém is csinál ilyet. Nincs különösebb jelentősége. Hozzáteszem,hogy főleg akkor, amikor a második idényét tölti az olaj a blokkban. Csere után soha. V twin olajat raktál bele? A tied sokat állt. Gondolom olajcserével kezdted az idényt! Ezen a fórumon a Repsol V twin 20w50 az általánosan ajánlott olaj. A motor megmozdítása ilyenkor jó ötlet.
Lassan letisztázhatnánk a részleteket! Tudom,hogy tavaly az Örsön találkoztatok, lehetne most is az Árkádnál összejönni a Pestieknek meg akinek jó. Mikor induljunk? Csak úgy levágtatunk és lesz helyünk? Valaki jelzi esetleg az üzemeltetőknek,hogy jövünk? Végül is mit vigyünk?
Útvonal Bp-ről:
Tavaly a leg egyszerűbb úton jöttünk.
30-ason hatvanig, 21-esen Pásztóig, majd jobbra fel a dombokon keresztül, Hollókő mellet el, Szécsénybe.
Aztán hazafelé ha jól tudom, Rétságnak ment a csapat. Az is nagyon szép út.
Bp-ről van egy pár csodálatos útvonal.
A vasárnap délelőtti motorozáshoz, majd lesz egy pár ötletem. Aztán majd dönt a csapat.
Tudom, hogy semmi közöm hozzá... De...
Már nagyon rég volt amikor együttest alakítottunk és ábrándoztunk a sikerről. Minden ifjú át esik ezen. Csak van aki feladja és van aki nem. Te csináld végig.
De azóta is figyelgetem, hogy melyik dal fut be és hogy miért?
Véleményem:
Túl sok mindent akarsz, vagy akartok elmondani egy dalban. Az emberek az egyszerű, könnyen megjegyezhető dolgokat szeretik.
Én a helyedben, a vers szakok első két sorába tennék csak mondani valót, és minden 3-4. sor ismétlődne.
Hogy mindnél hamarabb megjegyezhetőbb legyen.
Bocs hogy bele vaú, vaú.
Ígérem nem teszem többet!
Sziasztok!Egy 5 napos túrát tettünk meg a párommal a Grossglockner és környékén.Maltai víztározó, Nockalmstrasse, stb.Az idő jó volt, a technika jól működött.2100km-t mentünk.Tudom ajánlani mindenkinek.Engem az itt fellelhető "Csaszi4"16 részes videói indítottak útnak.Itt volt egy kis para!
Egy kis technikai segítségre lenne szükségem a kis virgáccsal kapcsolatban. Mostanában veszem észre, hogy ha megyek a motorral és mondjuk megállok a piros lámpánál akkor ha üresbe rakom a váltót és elengedem a kuplungot akkor nagyon nehéz újra 1-be tenni. Van úgy, hogy beteszem egybe, elalszik az N jelzés és amikor el akarok indulni akkor visszadobja üresbe és kivilágít a lámpa. Eddig nem tűnt fel,mert nem szoktam kivenni sebességből csak mielőtt leállítom a gépet. Van ötletetek? Gondolom ez nem normális működés...
Szia Jogo! Ha alkalmas lenne, szeretnék egy szinkronizálást. A barétom virgácsa a múlt héten rekordot döntött. 60km.re 4,8liter benya. Valamit kéne kezdeni vele,de nem akarom még kalmit zavarni a családi életben. Üveggyertyázni is kéne! Nem tudom az van e neked? Szóval,ha lehetséges zavarnálak egy kicsit.
Erősen gondolkozom rajta, hogy én is megyek Robinsonra, csak hogy Brumi hiányában Debrecen is képviselve legyen.
Ha nem csapom magam oda előző nap a Campus fesztiválon , akkor szombat délután indulok és estefele érnék oda. Valaki erről a környékről még? Masterix?
Eddig ugye:
Debreczi 71, Katana, Kispest 30, Jogo, Zsocca, Robin, 5.50, Tormy, nem tudom, kihagytam e valakit.
Dobjatok visszajelzést, az induláshoz is, légyszi. Nekem ok, bár sztem nyugodtan gyűlhetnénk 10-kor is, mert igazán nincs messze a helyszín, és szombat lévén hadd alukálja ki magát az emberfia. De ez csak hsz. volt.
A bográcsozást és hozzávalókat majd a többség eldönti addig.
Szerintem vedd kézbe a szervezést,az Örsi buszpályaudvar gyülekezőnek most is jó ,remélem Zsoccca jelzi ,jelezte,hogy megyünk és lesz hely.Úgy kellene indulni,hogy de.odaérjünk,mert du.-ra pont ara esőt zivatart jelez a Metelóg.
Tavaly a leg egyszerűbb úton jöttünk.
30-ason hatvanig, 21-esen Pásztóig, majd jobbra fel a dombokon keresztül, Hollókő mellet el, Szécsénybe.
Aztán hazafelé ha jól tudom, Rétságnak ment a csapat. Az is nagyon szép út.
Bp-ről van egy pár csodálatos útvonal.
A vasárnap délelőtti motorozáshoz, majd lesz egy pár ötletem. Aztán majd dönt a csapat.
Már nagyon rég volt amikor együttest alakítottunk és ábrándoztunk a sikerről. Minden ifjú át esik ezen. Csak van aki feladja és van aki nem. Te csináld végig.
De azóta is figyelgetem, hogy melyik dal fut be és hogy miért?
Véleményem:
Túl sok mindent akarsz, vagy akartok elmondani egy dalban. Az emberek az egyszerű, könnyen megjegyezhető dolgokat szeretik.
Én a helyedben, a vers szakok első két sorába tennék csak mondani valót, és minden 3-4. sor ismétlődne.
Hogy mindnél hamarabb megjegyezhetőbb legyen.
Bocs hogy bele vaú, vaú.
Ígérem nem teszem többet!
Ha így születne, tuti a siker.
Próbáld meg amikor lenyomod egyesbe mozgasd meg a mocit előre-hátra.
Minden elismerésem. utassal, felcuccolva igazi hegyen-völgyön túra.
Figyelemreméltó teljesítmény.
Egy kis technikai segítségre lenne szükségem a kis virgáccsal kapcsolatban. Mostanában veszem észre, hogy ha megyek a motorral és mondjuk megállok a piros lámpánál akkor ha üresbe rakom a váltót és elengedem a kuplungot akkor nagyon nehéz újra 1-be tenni. Van úgy, hogy beteszem egybe, elalszik az N jelzés és amikor el akarok indulni akkor visszadobja üresbe és kivilágít a lámpa. Eddig nem tűnt fel,mert nem szoktam kivenni sebességből csak mielőtt leállítom a gépet. Van ötletetek? Gondolom ez nem normális működés...
Mi lesz a hétvégi Robinson találkozóval ?
Nagy a csend itt a forumon.
Ment az sms, üveggyertyám az nincs, de majd beleteszünk egyet a sörösüvegbe valahogy