Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi,
Remek, így nem kell cipekedni efféléket.
Minden helyben, korsó sör 250
Ugyan nem tőlem kérdezted, de tudom a választ.Igen. Reggelire tojásos cuccokat csináltak tavaly mindenféle formában. Főttkajában is jók. Itt ettem először életemben puhára főtt zúzapörköltet, erdei gombával vegyítve. A sörről csak azért nem tudok nyilatkozni, mert az én nem iszom.
A kereskedelmi infrastruktúra milyen mértékű lesz, szerinted reggeli ebéd vacsora, és kellő mennyiségű sör mindehhez, beszerezhető helyben?
Összeszámoltad mennyi sátorhely szükséges?
Szerintem itt jó lesz a tábor. Színpad mögötti sarok.
Lenne egy kérdésem hozzád Yamaha SR400al kapcsolatban, ha ismered a típust!
No Skacok
Nagy nehezen elvégeztük a csomagolást.
Most indulunk, málházni, és utána rajt.
Számításaim szerint olyan késő délutánra leszünk Barcson.
Reméljük nem mi leszünk az elsők a csapatunkból.
A Mielőbbi viszont látásra!
Köszi a Jó kívánságokat
S viszont kívánjuk!
A Bringáddal bárhová mehetsz. Az ki visz a világból is, egy mellé pöffenés nélkül. Pár év múlva szerintem családdal együtt meg is teheted. Egy mocis találkozóra hozzátartozók szoktak kocsival is jönni.
A motorosok rendes, elfogadó emberek.
Kunmadarasra is gondolkozhatsz családdal együtt is. Az udvarban van komplet játszó tér is. Hinta csúszda, stb. No meg számtalan lábal hajtós gyerek motor. Tudod az én kereszt fiam is 3,5 éves.
Alaszkán keresztül, vagy az óceánon keresztül. Mindegy mindkettő kis lájtos motorozás lenne. Természetesen egy picit át kéne alakítani a motort.
Alaszkához: Első villára egy sítalp, hátra egy szöges gumi.
Az óceánhoz: Első villán vizisítalp, hátul pedig egy hajócsavar.
De ahogy RC51 lapját elnézem, neki ez a kis átalakítás nem lehet probléma.
Ma is szükség lenne harcos szakszervezeti bizalmira!
Köszi az infót.
Képzeld, megkerestem, s beírtam a telefonomba a számot. Aztán kiírta, hogy ez a szám már benne van, csak más néven.
Lehet, hogy szőkére kéne festenem a hajam?
Csakis Alaszka felől!
Még ilyet! A mai meló átkonvertálódott a jövő hétre. Lazán lemehetnék ma. De nem fogok. Annyit szervezkedtem az együtt motorozás érdekében,hogy most már ki nem hagynám. Ha még a létező szocializmus lenne, elmehetnék párt titkárnak.
Zsocca! Kalmi79 tel. száma a 968. oldalon néhányszor szerepel az eladó holmik mellett. Üdv.
Tisztelt Zsoccca
felmerült nekem is a siófoki szabadstrandi fürdőzés, mindenesetre ha már ott járok, csak lemegyek a partra, talán lubickolni is lehet legfeljebb egy órával később érek a Drávához.
Délfelé már ezerrel fog sütni a nap. meg ott Sió torkolatnál a hajógyár mellett van egy olyan halsütő, hogy azt ki nem hagynám, ahányszor arra járok.
Még nem megyek nagyon messze, ki kell ismerni a bringát. Valszeg csak 1 fürcsizesre ugrok le ,mondjuk Bükkszék re vagy Ruzsinára.
Jó utat + sok sört + csajokat mindenkinek!
Hamarosan fel kéne szaladnom hozzád megnézni. Végül is nem nagy távolság. Még az is előfordulhat hogy jövő hét pénteken Esztergomból Bp felé megyünk. S akkor össze futhatnánk. Mondjuk nem lenne rossz, ha tudnám a számodat.
Az enyém: 20 475 8051.
Ha meg csörgetsz akkor elmentem a te számod.
Látom még nem ismersz.
Kalmiról azt hittem, hogy jön. Nem baj majd lehet, hogy hazafelé beugrunk hozzá.
RC51-ről tudom, hogy Floridában lakik. Csak arra gondoltam, hogy a mai világban esetleg átugrott a Szuba. Természetesen szigorúan csak motorral.
Köszi. Megyek ledöglök.

Jó utat mindenkinek! Legyen y¤ időtök!
A Mi pénteki Programunk.
Reggel ébredünk amikor ébredünk. (A héten még nem aludtam ki magam.) Aztán az ágyban Kv+ egy kis keksz...
Aztán készülődés, pakolás, levonulás a garázsba, motor felmálházása, St belüli utolsó intézkedések.
Tervezet útvonal.
St- B.gyarmat,- Rétság, Bp- 70-es út- B.lelle, Talán Zamárdinál egy kis lubickolás, majd azt hiszem a 67- úton Barcsig.
Az idő beosztásunkat sajnos nem tudom előre.
Viszont találkozni sem lenne rossz útközben.
Nem megyek Barcsra, de ha azt mondod kell, akkor elteszem neked pár hétre, míg pesten nem jársz.
Egy sátorhely nekem is köszönöm
Ja , ja.
Nálunk a cégnél az egyik kolléga is meg mondta a tutit a zuhanyzóba.
"oké én is benne vagyok a grupen szexbe. Kiverjük egymásnak, de semmi buzulás"