Köszönöm, én is remélem hogy jól választottam. Majd teszek fotót, egyébként olyan mint Dragjanóé, 2001-es lila.
Megtaláltam az árcédulát, nyóccáz volt per darab.
Az egyiken van két lyuk a csavaroknak, én ezt próbáltam fel a négycázasra ez passzolt. A másikon nincs lyuk ezt nem próbáltam, valszeg erre fúrni kell lyukat. A szívócsonkokon kívül van repedés de a belső felén nincs.
Szerintem nyugodtan áruld el a kút nevét, nehogy valamelyikünk ott tankoljon. Valszeg állomány javító desztillált vizet tettek az üzemanyagba, megnövelve az oktánszámot. Szép időt mindenkinek !
Sziasztok!
Benzinkutat nem nevezem meg, lényeg az, hogy haver is meg én is televertük a vasat jó kis 95-össel. Indítás, 30 km, kocsma, sexi pultos eszméletlen méretekkel, kóla, stb. Haver kérdezi, hogy nem vettem-e észre valamit a vasamon, mert neki rángatott egész úton. Mondtam neki, hogy az enyém is. Felöltözés, indulás...lett volna ha a vasak indultak volna. Havernak 600-as Hornetje van. Fél óra köszörülés után indultak. Dadogva haza. Agytörés után...sz...r a benzin. Spurit bele. Ugyanaz a sz...rság volt, rángatott. Kis túra dadogva, másik kúton 6 littyót rátölt a bájker hátha megjavul. és lássanak csodát, megjavultak a vasak. Na ilyenkor mi van, azon kívül, hogy szidom a kutat és mivel többektöl hallottam, nem tankolok ott többet. Lehetett az hogy ennyire gány volt az anyag?
A szivo csonkok is erdekelnenek. Az enyemeken a bilincs mellett mar repedes lathato. Ezek is repedtek? A kovetkezo motorom nekem is 1.1 drag lesz!
GYONYORU!
Sziasztok ! Ma sikerült jég verésben is motoroznom a b@lf@szságom miatt. Szóval indultam haza Zalából, délután, Nagykanizsa után elkapott egy komplett felhőszakadás, ekkor még megálltam egy benzinkútnál . / Esőruha nélkül, nyitott sisak, bőrdzseki, farmer, bakancs // állítólag olaj és vízálló/ Big-Rig /még öszterájkban vételeztem nem kevés pénzért //. Felhívtam a feleségem, milyen idő van Pécsen / kb. 120 km / , állítólag nem esik az eső .A felhőszakadás erős esővé szelídült, na, akkor kerüljük ki a viharzónát, elindultam Szigetvárra, nagyjából 10 perc alatt sz@rrá áztam. Korábban írtam valamelyik hozzászólásomban , hogy a Virágon " felül " nem lehet elázni, ezennel- hibámat belátva- visszavonom . Nekem elég nagy plexim van, ennek ellenére valóban teljesen eláztam, az összes ruha darabom a szó szoros értelmében csurom víz lett, igaz felhőszakadásban. Mondok most már mindegy- így lenyomtam 100 kilométert. Az utolsó 15 kilométeren- jégeső / jégverés/. Mentem vagy 5 percig, mire olyan helyet találtam, ahol a motor is biztonságban volt az égi áldás elől. Összegzés : A Virgácsnak nem ellenfél a felhőszakadás, a jégesőt is bírja 5 percig. Én sem sérültem meg, a Levi's farmer nagy esőben teljesen alkalmatlan. Big-Ring bakancs lehet hogy az olajat állja, de a nagy esőt biztosan nem. Bőrkabát nem ázott át, bár erős ápolásra szorul.
Givi gps tartó szuper, valóban zivatar álló, és jól vizsgázott az utólagosan felszerelt szivargyújtó aljazat is, ami házilagos készítésű, mert sajnáltam a gyáriért adni 7.000,-Ft-t. Bőr oldaltáskák nem áztak át, ellentétben a málhazsákommal, a tartalma is lápvidék lett. Az új hátsó hengertáskát nem vittem magammal, később tesztelem. Motor jó, semmi nem lett zárlatos, ennek örülök. A rám váró " gép takarításnak " már kevésbé. Mindenhol sáros lett . Mindenkinek szép időt kívánok !
Nagyi!
Gratulálok az új vashoz, jól döntöttél meglátod! Sajnos a krómozott kúpok pontos árára már én sem emlékszem, de baráti volt - remélem! Ha lesz időd, tegyél fel képet a vasról.
Megtaláltam az árcédulát, nyóccáz volt per darab.
Vagy kerűlni kell valamerre?
Benzinkutat nem nevezem meg, lényeg az, hogy haver is meg én is televertük a vasat jó kis 95-össel. Indítás, 30 km, kocsma, sexi pultos eszméletlen méretekkel, kóla, stb. Haver kérdezi, hogy nem vettem-e észre valamit a vasamon, mert neki rángatott egész úton. Mondtam neki, hogy az enyém is. Felöltözés, indulás...lett volna ha a vasak indultak volna. Havernak 600-as Hornetje van. Fél óra köszörülés után indultak. Dadogva haza. Agytörés után...sz...r a benzin. Spurit bele. Ugyanaz a sz...rság volt, rángatott. Kis túra dadogva, másik kúton 6 littyót rátölt a bájker hátha megjavul. és lássanak csodát, megjavultak a vasak. Na ilyenkor mi van, azon kívül, hogy szidom a kutat és mivel többektöl hallottam, nem tankolok ott többet. Lehetett az hogy ennyire gány volt az anyag?
GYONYORU!
Mondjuk az idén megtett kb. 2500 km ből vagy 1800 at biztos esőben küzdöttem. Nekem is tele van a tököm ezzel az idővel...
Givi gps tartó szuper, valóban zivatar álló, és jól vizsgázott az utólagosan felszerelt szivargyújtó aljazat is, ami házilagos készítésű, mert sajnáltam a gyáriért adni 7.000,-Ft-t. Bőr oldaltáskák nem áztak át, ellentétben a málhazsákommal, a tartalma is lápvidék lett. Az új hátsó hengertáskát nem vittem magammal, később tesztelem. Motor jó, semmi nem lett zárlatos, ennek örülök. A rám váró " gép takarításnak " már kevésbé. Mindenhol sáros lett . Mindenkinek szép időt kívánok !
Gratulálok az új vashoz, jól döntöttél meglátod! Sajnos a krómozott kúpok pontos árára már én sem emlékszem, de baráti volt - remélem! Ha lesz időd, tegyél fel képet a vasról.