Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látod így oldódik meg a dolog. Zsocccáék a Magyar tengerhez mennek. Holnap azért is kiváltom a zöldet. Hátha mégis Horvátországon keresztül megyünk haza.
Mi holnap indulunk, és Lelle felől érkezünk. De hogy mikor azt botorság lenne jósolni. Nem sietünk. Gondolunk egyet és útvonalat módosítunk. Vagy ha látunk valami szépet, jót, hát megállunk egy időre. Nagy valószínűséggel még pénteki nap oda fogunk érni. Vagyis csak reméljük.
Tudod ember tervez....
Hallod Zsoccca!1 kalmi nem jelezte,hogy jönne Barcsra2 RC51 nem a Szovjetúnióban lakik,hanem az USA Florida államénak Saint Petersburg nevű városában és csak vicceltem ezzel a Leningráddal, mert Oroszországban is van egy St. Petersburg nevű város. Szentpétervár,amit régen Leningrádnak hívtak. Nem fogok poénkodni ha mindent komolyan veszel!
A Zöldkártya már meg van. De meggondoltuk magunkat, inkább a Magyar tengerhez megyünk jövő hét elején.
No meg végre Esztergomban is lesz alkalmam felmenni a Stázsa hegyi Kilátóra.
17 év alatt sokszor versenyeztem a domb lábánál. S mindig terveztem, hogy felmegyek szétnézni, de soha nem maradt rá idő. Hát most pótlom.
Mi miatt akarsz sátrat venni?
Jössz Barcsra?
Ha csak a Kunmadaras miatt veszed a sátrat, akkor felesleges.
Van tartalék sátram is. Csak innen tarjánból le kéne hozni.
No meg úgy néz ki hogy a lakó kocsi is szabad lesz.
Bár a sátrazás az igazi.
Mi is Pénteken megyünk.
Igen csak kényelmesen. Körülbelül azon az útvonalon ahol te is.
Menet közben valószínűleg mártózunk egyet a Balcsiban.
Naná, hogy jó.
A mienk az intersportból van. Ugyan olyan mint a Decathlon. És 17 000 Ft volt.
Egy sátorhely jelezve.
Nagyon égő volna a számodra, ha Barcsig feltennéd a villa táskát?
Esetleg már nélküle mehetnél haza vasárnap.
Hogy kerülsz a Szuba?
Katana, te tudod. addig nincs baj, amíg nincs baj.

Ezen lehet jókat röhögni, de azért annyira nem vicces. Örülök, hogy szerencséd volt eddig. maradjon is így.

Szigorúan a próféta!
Ez most azt jelenti,hogy a próféta szóljon belőlem,vagy egy vén genya vagyok?
Ámen padre!
Szombaton pihenünk. Aktívan!
Én még azért lenyomok egy esti műszakot, reggel haza, délelőtt fahordás, oszt majd valamikor pihenek
Ja meg közben táborépítés...
Na akkor ha valaki eltéved, elé kell menni, bármi gond van akkor ezen elértek: 0670harminchat78978
Jó lenne ha Zsoccca jelentkezne! A zöldkártya dolog bosszant. Előbb is eszembe juthatott volna.
Zsocca Ti merre jöttök Hajduság? És mikor?
Köszi az infót. Legalább elkezdjük a táborverést! Jó utat Nektek.
Ha nem mész ki korábban, akkor a Tesco parkolós találkozás rád is vonatkozhat. 13-00körül.
Akkor Zsocccával kéne egyeztetned,hogy mikor induljatok! Sajnos mi csak szombaton tudunk menni. Vagy egyedül mész. Barcson nem kell bemenni a városba,hanem menj a Dráva parti strandra! Az országhatár felé.
Ha szorítanátok nekem is egy helyet, megosztanék veletek egy kevés kisüstit.
Az Orfű, Abaligeti kitérős ajánlatom továbbra is érvényes akár szombaton is eldönthető, fáradság, és feltört segg függvényében.
Bocsi srácok, ezek szerint időzavarban vagyok. Én holnap, péntek reggel indulok, du-tán érkezem /remélhetőleg/ Barcsra.
Két fő két sátorhely két motor.