@Beci58: Ha jössz, találkozzunk az 51es-M9es körforgó előtti utolsó parkolóban! Bátya felől számolva,nem Baja irányából! Ha brumeszkosz odaér Soltra 10re, akkor fél-háromnegyed óra és az M9nél van az egész banda. Onnan tovább Szekszárd, Dragjanó. Nem semmi lesz ha így összejön. Ha nem jön össze, felhívsz és megvárunk vagy megvársz Szekszárdon a kifelé vezető oldali Mol-kúton! Telefonszámom a reglapomon.
A tube-on van néhány film amit megnézhetsz róla! Csak annyit kell beírni Suzuki xn85t. Ott látható a Yamaha turbó is. 650cm3 mindkettő, a Suzukinál a lóerőt jelenti a 85. Aztán belátták fölöslegesen bonyolítja a motort a turbó és 3év múlva ugyanannyi lóerősen megcsinálták az én motoromat. Persze turbó nélkül. De merész kísérlet volt.
Minden vágyam egy Suzuki 85T. Ismerem gyerekkorom óta. A 80as évek elején próbálkoztak a Japánok a turbóval, talán csak a Kawasaki nem. Yamaha is van 650es turbó. Monorierdőn minden évben megcsodáltam amíg volt a találkozó. A Hondáét nem ismerem.
Újra leírom. Solton amikor átmész a VASÚTON következik egy körforgalom. Jobbra kimész belőle székesfővárosunk irányába. 50méter és eléred a MOL kutat. Beszarnék,ha csak én várnálak ott!
Persze,hogy meg kell nézni a vízállóságot az enyém is 2000 mmm-es,kapott egy-két záport nem ázott be,/ amit ajánlottam az is 2000 mm-es/ az egyrétegű tescos sátrak a környéken mind beáztak
" A vízállóság mindegyiken fel van tüntetve, de az első eső dönti el "" Ezzel a ténnyel valóban nehéz vitatkozni, nagy igazság, nem mindegy, hogy egy gyenge zápor, vagy a Katrina hurrikán kapja el e gyanútlan bikert. Azért csak vizuáljuk meg erősen a vízállóságot, 1500 mm alatt ne vegyünk sátrat, tescos és társai pár ezer forintért erősen kerülendő. A többivel egyetértek, nekem easy camp 200-as sátram van. Kétrétegű, előteres, és 1500 mm a vízállóság.
Szia!
Ha még nem vettél sátrat mindenképpen kétrétegűt vegyél ,amin van belsősátor.A vízállóság mindegyiken fel van tüntetve ,de az első eső dönti el.Lényeges ,hogy legyen a bejárat előtt előtér ,védi a bejáratot az eső elől,de ott tárolhatod pl a sáros csizmádat . A méret legalább 2 személyes legyen ,de a 3 személyes kényelmes . Az Aldi ujságban láttam 12000 ft 3 személyest, hasonló van nekem is néhány napot már eltöltöttem benne azt tudom ajánlani.
Űdv
Tisztelt thor535
Én már pénteken indulok, de más útvonalon, mint a többiek,. Tartok a dunamenti utak zárlatától pl 51-es.
Inkább a 7-esen Székesfehérvár-Siófok-Balatonszemes- majd a megénekelt 67-es úton délnek-Kaposvár-Szigetvár-Barcs.
Mire a többiek szombaton megfáradtan megérkeznek én már másnaposságom utóhatását fogom újabbal tetézni...
Ha jól értelmeztem a fotódat a hídról, kb. a nyíllal jelölt helyről készítetted
Én a szokásos nomád motoros módon oldom meg a kempingezést, hálózsák+ árnyékoló ponyva, sátor nélkül. Eddig bevált.
Az időnk nagyon jó lesz, sokan is leszünk.
Érkezzetek meg baj nélkül!
Persze, műszerrel pofon egyszerű volt, szereléssel együtt egy óra, a két motor, kényelmesben előadva. A Virgácson csak picit kellett állítani, tavaly nyár óta, akkor olajos cuccal lőttem be.
Lehet rosszul emlékszem, de a sátrak vízállóságát mm-ben adják meg / egy anyag akkor vízálló, ha 1000 mm magas vízoszlop nyomásának ellenáll /. 1500 mm vízállóságú sátrak alkalmasak tavaszi -nyári táborozásra, 2000 mm pedig egész évben. A fentiek alapján 1500 mm kevesebb vízállóságú sátrat ne vegyél. Én tavaly vettem sátrat, ekkor néztem utána, állítólag mindegyik sátor ismertetőjén a tárgyalt értéket feltüntetik. A Decathlonban jó minőségű cuccok vannak, itt vettem hálózsákot és polifón szőnyeget / derékaljat /. Ha a sátor jó minőségű, a 8.000 ,-Ft baráti ár.
Ja tényleg! Nálam megállt az idő. 1982ben voltam a szüleimmel egy Leningrád-Tallin-Moszkva, körutazáson. Mondhatom,11-12évesen sok mindent átértékelve jöttünk haza a nagy Szu.-ból. De a grillsütő még mindig működik amit onnan hoztunk. Igaz 3000Watt a fogyasztása, de 2csirke belefér és 1 óra múlva kész.
Seax hogy döntöttél, kell valami?
Ha még nem vettél sátrat mindenképpen kétrétegűt vegyél ,amin van belsősátor.A vízállóság mindegyiken fel van tüntetve ,de az első eső dönti el.Lényeges ,hogy legyen a bejárat előtt előtér ,védi a bejáratot az eső elől,de ott tárolhatod pl a sáros csizmádat . A méret legalább 2 személyes legyen ,de a 3 személyes kényelmes . Az Aldi ujságban láttam 12000 ft 3 személyest, hasonló van nekem is néhány napot már eltöltöttem benne azt tudom ajánlani.
Űdv
Én már pénteken indulok, de más útvonalon, mint a többiek,. Tartok a dunamenti utak zárlatától pl 51-es.
Inkább a 7-esen Székesfehérvár-Siófok-Balatonszemes- majd a megénekelt 67-es úton délnek-Kaposvár-Szigetvár-Barcs.
Mire a többiek szombaton megfáradtan megérkeznek én már másnaposságom utóhatását fogom újabbal tetézni...
Ha jól értelmeztem a fotódat a hídról, kb. a nyíllal jelölt helyről készítetted
Én a szokásos nomád motoros módon oldom meg a kempingezést, hálózsák+ árnyékoló ponyva, sátor nélkül. Eddig bevált.
Az időnk nagyon jó lesz, sokan is leszünk.
Érkezzetek meg baj nélkül!
200 l/h elég jó. Azzal már egy zivatar is kibírható (ha fel nem borítja a szél).
Milyen sátraitok vannak . A vízállóság 200 l/h szerintetek jó? Dechatlonban van 8000 körül.