Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

@Beci58: Ha jössz, találkozzunk az 51es-M9es körforgó előtti utolsó parkolóban! Bátya felől számolva,nem Baja irányából! Ha brumeszkosz odaér Soltra 10re, akkor fél-háromnegyed óra és az M9nél van az egész banda. Onnan tovább Szekszárd, Dragjanó. Nem semmi lesz ha így összejön. Ha nem jön össze, felhívsz és megvárunk vagy megvársz Szekszárdon a kifelé vezető oldali Mol-kúton! Telefonszámom a reglapomon.
A tube-on van néhány film amit megnézhetsz róla! Csak annyit kell beírni Suzuki xn85t. Ott látható a Yamaha turbó is. 650cm3 mindkettő, a Suzukinál a lóerőt jelenti a 85. Aztán belátták fölöslegesen bonyolítja a motort a turbó és 3év múlva ugyanannyi lóerősen megcsinálták az én motoromat. Persze turbó nélkül. De merész kísérlet volt.
Rendkivüli gép lehet !
Minden vágyam egy Suzuki 85T. Ismerem gyerekkorom óta. A 80as évek elején próbálkoztak a Japánok a turbóval, talán csak a Kawasaki nem. Yamaha is van 650es turbó. Monorierdőn minden évben megcsodáltam amíg volt a találkozó. A Hondáét nem ismerem.
Nem jó! A bajai híd le van zárva. Kiskunhalasról: Jánoshalma,Hajós,Miske,51es, balra az M9ig, Szekszárd, Bonyhád,Pécs,Barcs.
Újra leírom. Solton amikor átmész a VASÚTON következik egy körforgalom. Jobbra kimész belőle székesfővárosunk irányába. 50méter és eléred a MOL kutat. Beszarnék,ha csak én várnálak ott!
Persze,hogy meg kell nézni a vízállóságot az enyém is 2000 mmm-es,kapott egy-két záport nem ázott be,/ amit ajánlottam az is 2000 mm-es/ az egyrétegű tescos sátrak a környéken mind beáztak
Igen, a buborekok kellenek. totht1971@freemail.hu Koszi
Hali!
Seax hogy döntöttél, kell valami?
" A vízállóság mindegyiken fel van tüntetve, de az első eső dönti el "" Ezzel a ténnyel valóban nehéz vitatkozni, nagy igazság, nem mindegy, hogy egy gyenge zápor, vagy a Katrina hurrikán kapja el e gyanútlan bikert. Azért csak vizuáljuk meg erősen a vízállóságot, 1500 mm alatt ne vegyünk sátrat, tescos és társai pár ezer forintért erősen kerülendő. A többivel egyetértek, nekem easy camp 200-as sátram van. Kétrétegű, előteres, és 1500 mm a vízállóság.
És 1983-ban gyártották először ....
Szia Katana750 ! Ismered ezt a típust ? Szégyen, de én most találkoztam vele... Sajnos csak képen ! Turbós-injektoros Suzuki XN85! Nem gyenge !
Sajnos az én menetelem még nem biztos de Kiskunhalas Baja Bonyhád és Barcs 203 km az út.
Sziasztok utána Bonyhád azután a 6-os főúton Barcsig ?
Szia!
Ha még nem vettél sátrat mindenképpen kétrétegűt vegyél ,amin van belsősátor.A vízállóság mindegyiken fel van tüntetve ,de az első eső dönti el.Lényeges ,hogy legyen a bejárat előtt előtér ,védi a bejáratot az eső elől,de ott tárolhatod pl a sáros csizmádat . A méret legalább 2 személyes legyen ,de a 3 személyes kényelmes . Az Aldi ujságban láttam 12000 ft 3 személyest, hasonló van nekem is néhány napot már eltöltöttem benne azt tudom ajánlani.
Űdv
A 4-sen Ceglédig ott 441 Kecskemétig onnan 52 -ut Solt -ig, ott valamelyik benzinkutnál vár Katana.
Brumi! Milyen útvonalat választottál? Nagyvonalakban írd már le. Mezőkövesdi vagyok lehet, hogy én is el tudok menni. A munka dönt. /nyomorba/
Tisztelt thor535
Én már pénteken indulok, de más útvonalon, mint a többiek,. Tartok a dunamenti utak zárlatától pl 51-es.
Inkább a 7-esen Székesfehérvár-Siófok-Balatonszemes- majd a megénekelt 67-es úton délnek-Kaposvár-Szigetvár-Barcs.
Mire a többiek szombaton megfáradtan megérkeznek én már másnaposságom utóhatását fogom újabbal tetézni...
Ha jól értelmeztem a fotódat a hídról, kb. a nyíllal jelölt helyről készítetted
Én a szokásos nomád motoros módon oldom meg a kempingezést, hálózsák+ árnyékoló ponyva, sátor nélkül. Eddig bevált.
Az időnk nagyon jó lesz, sokan is leszünk.
Érkezzetek meg baj nélkül!
Persze, műszerrel pofon egyszerű volt, szereléssel együtt egy óra, a két motor, kényelmesben előadva. A Virgácson csak picit kellett állítani, tavaly nyár óta, akkor olajos cuccal lőttem be.
Lehet rosszul emlékszem, de a sátrak vízállóságát mm-ben adják meg / egy anyag akkor vízálló, ha 1000 mm magas vízoszlop nyomásának ellenáll /. 1500 mm vízállóságú sátrak alkalmasak tavaszi -nyári táborozásra, 2000 mm pedig egész évben. A fentiek alapján 1500 mm kevesebb vízállóságú sátrat ne vegyél. Én tavaly vettem sátrat, ekkor néztem utána, állítólag mindegyik sátor ismertetőjén a tárgyalt értéket feltüntetik. A Decathlonban jó minőségű cuccok vannak, itt vettem hálózsákot és polifón szőnyeget / derékaljat /. Ha a sátor jó minőségű, a 8.000 ,-Ft baráti ár.
Nincs sátram, nem járok találkozókra.

200 l/h elég jó. Azzal már egy zivatar is kibírható (ha fel nem borítja a szél).
Sziasztok,
Milyen sátraitok vannak . A vízállóság 200 l/h szerintetek jó? Dechatlonban van 8000 körül.
Ja tényleg! Nálam megállt az idő. 1982ben voltam a szüleimmel egy Leningrád-Tallin-Moszkva, körutazáson. Mondhatom,11-12évesen sok mindent átértékelve jöttünk haza a nagy Szu.-ból. De a grillsütő még mindig működik amit onnan hoztunk. Igaz 3000Watt a fogyasztása, de 2csirke belefér és 1 óra múlva kész.
Na,ja. Utassal egyértelmű,hogy ha van alternatíva akkor azt kell használni! Sikerült szinkronozni?
És még azt kérdezném, hogy tartó konzolok kellenek hozzá?