Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még annyit. Szeretnék 9kor elindulni Gyálról. 10re ott lennénk Solton. Tudod úgy csinálni,hogy ti is odaérjetek addigra?
Hol találkozzunk Gyálon, és mikor? Ki indul még Gyálról, vagy Bp-ről?
8-10kb. Bográcsozni eszemben sincs. Nagyon jó kaja volt tavaly. Remélem az idén se rontják el. Remélem lesz Panyolai birs is!
Ok annyit még kibírok.
Barcsi Mol kút. Soha többet!
Hmcs...ez tetszik:)
Ma beszéltem az egyik szervezővel, valahonnan kerítek szalagot és elkerítek nekünk egy részt. Annyi a kérés, hogy főzés ne legyen a vendéglátósok miatt, úgyhogy bogrács kilőve:(
Szerintetek mennyi sátorhely kell?
Tökéletes gondolkodásmód. Közben a Dragstar fórumot is megkérdeztem és jön a Dragjanó meg néhány társa. Egész sokan leszünk. Intézzetek bőven sátorhelyet ha már egy nappal előbb elkezditek az ismerkedést! Mégiscsak thor535 lesz a HMCS.
Mondasz valamit.
Nem tudok minden nap ide felnézni.
Így sok mindent, csak napokkal később olvasok.
De hát ez van. Ami el megy az nem is kellet, hogy enyém legyen.
Miért véded őket? Ezek szerint veled jót tettek?
Sajnos mire te végigolvasod, már elkelnek a cuccok.
Minden esetre a fogyasztó védelmet rájuk kéne szabadítani.
És igen is mond a kút nevét és pontos címét is.
Had terjedjen a jó hírük, és had haljanak éhen a hímivar sejtek.
Rajta van az adatlapomon. Kemény 1 rongy a beugró.
Sajnos nincs.
Nincs véletlenül hengerfej dekni rögzítő csavarod?
AD EGY TEL SZÁMOT.

Mennyi is a belépő? Engem az eggyütesek nem igen izgatnak.
A Villa táskát el hozhatnád Barcsra.
A Páromat az oldal táska is érdekelné. De az ügyben majd fel ugrunk Pestre.
Tisztelt Zsocca!

Holnap felhívlak és lebeszélünk mindent;)
Én már akkor jeleztem, hogy az a szar villa táska érdekelne.
Persze remélem valami szarért nem kérsz aranyat.
Nálunk sajnos csak a szolgáltatók seggét lehet nyalni.
Ha csinálsz valamit ami a megujjuló energiát használja, és a multinak nincs belőle haszna akkor még meg is büntetnek.
Nekem is a karácsonyfák tetszenek.
Igen én is láttam. Az utóbbi időben jártam egy párszor arra. Sopron-Győr- Tata-stb.
Lenyűgöző a látvány. Szélturbina erdőben megy az út, mintha egy másik bolygón járna az ember.
Jövőre megnézzük.
Ugyan kicsit drágáljuk a belépőt. Viszont az együttesek mind ismertek.
Nekem jó lenne ha meg lenne a tel. számod.
Mivel pénteken érkezünk Barcsra, s mielőtt felvernénk a sátrunkat megkérdezném, hogy hová is szántad a Virágósokat.
Az én számom: 20 475 8051
Nem néztem a térképet.
Egyébként meg kívülről barna vagyok, de belülről szőke.
Át lehet, de inkább előtte találkozzunk a solti MOL kúton! Az 52-es főúton jöttök Kecskemét felől, és egy vasúti átjáró utáni körforgalom az 51-52 kereszteződése. Ott van a kút, ott majd eldöntjük,hogy átmegyünk e a 6-osra vagy Kalocsáig leveretünk az 51-esen. Részemről inkább mennék Kalocsa felé és az M9-en át Szekszárdra. Akinek régi emlékei vannak a Solt utáni 51-esről, felejtsék el! Levitték az utat a gátról és széles jó minőségű az út a továbbiakban. Az M9, meg 20km. egyenes, forgalommentes kiváló minőségű autóút. Lehet olcsón fűszerpaprikát hazavinni.