Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A tapsaztalatom az, hogy a középkorú, érett, tüzes hölgyek is örömmel felülne rá egy körre.
Piszkálja a fantáziájukat egy tetovált motoros állattal való, vad szenvedélyes természet látogatás.
Örülj neki! Legalább nem csinálsz hülyeséget.
Ja, ja.
A virágóban gyárilag be van építve a punci mágnes.
Csak sajnos ezt a párom is tudja. Ezért szinte mindig ott ül mögöttem.
Ok. jegyeztem.
Mihelyt meg lesz a lottó főnyeremény nekem is kell egy csillag motoros Chopper.
De nekem elég lesz az 5 hengeres is.
Így könnyű! Nekem egyedül sikerül majdnem ennyit nyomni. Ráadásul ma bográcsozás lesz, marhalábszár pörkölt. 3liter Beherovka. Előre félek.
Az igazsághoz hozzátartozik,hogy mi ketten együtt a feleségemmel nem érjük el a 110kg-t, gondolom a súly is számít :)
Kalminak is az volt a véleménye,hogy csak előzéskor hiányoznak a lovak a kisvirgácsból. Ugyebár van 125ös mégkissebbvirgács is és az is elgurul. Az igényeket kell igazítani a lovak számához és akkor nincs csalódás! Cserébe van 3lityi körüli fogyasztás.
Szia
Köszi,felhívtam őket közben,de nincs külön mocis parkolójuk, azt mondta a csaj,hogy álljak oda ahova autóval állnék,szóval nem volt túl infódús.
Viszont meglepően jól megy a kis virgács 2 személlyel is,tegnap gurultunk egyet itt Gyálon próbaként.
Éppen elkezdtem neked írni,hogy hová vidd a motort,amikor a biztonság kedvéért ránéztem a Google térkép utcai kameráira,hogy megvan e még ahová én szoktam tenni. Nem látom azt a 0-24es parkolót. A plázával szemben a körútról nyílt, de már az Ernst&Young van ott. Szerintem próbáld meg a pláza honlapját megkeresni, hátha őrzött része is van a saját parkolójuknak!
Na persze! Nagy előny amikor csak benzin kell egy motorhoz. Ha meg a stílus is bejön akkor főnyeremény neked ez a gép. Sok hibátlanul megtett kilométert kívánok neked hozzá!
"minden avval az óvszergyárral kezdődött!"
szóval beleszerettem . aztán utána már csak fel kellett építeni egy logikai rendszert mögé, hogy miért akarom. tudod: rendben van, nem kell cserélni rajta semmit, ...!
azóta
Sziasztok
Tudja valaki hogy a westendben hol és hogyan lehet motorral parkolni? Estére van mozijegyünk és arra gondoltunk ilyen szép időben inkább begurulunk a kis virgáccsal mint hogy autóval menjünk, viszont fogalmam sincs motorral hova álljak meg. Mivel esti a film és nincs semmiféle védelme a motornak így az utcán nem hagynám,nehogy utána taxival kelljen hazajönni,mert ellopják..
Köszi!
Hogy is vagyunk? Ma van Medárd? Milyen időt is rendeltem? Na ezt már szeretem.
hű de király! mennyiért adod? hova utaljak? mikor küldöd? na nem vagyok ám türelmetlen...
Nem értem, mire célzol...
Kihangsúlyoznám amit írtál... tízen éves! :D De jó nem vitatkozom. :)
Nekem van.
Én is terveztem de csak du án 3 körül tudnák indulni.
Zsocca kidöcögünk 1 kávéra? AnYós elenged?
Igen, kislányok. Ebben az idióta világban 30 alatt szinte mind kislány, bizonyos szempontból. De ez magánvélemény és nem tartozik ide.

Semmi közöm hozzájuk. Mind a tiéd lehet. Nem veszélyeztetjük egymás vadászterületét, nyugalom.
Próbálkozz Kaczkó Istvánnál ( Bontós Pityu).
Sziasztok!
Az egyik alapjárati keverékszabályozó csavarom szét van gyilkolva. Nincs esetleg vkinek feleslegbe?! Vevő lennék rá. (535-öshöz)
"A tizenéves rocker kislányokat egyébként hatásosan lehet vadítani vele, de nem biztos, hogy érdemes."

Ez kicsit fájt... xd Tapasztalat?... "Tizenéves KISLÁNYOK"? :D Neeee Blacki ennél többet nézek ki belőled! xd A tízen éves kislányokat hagyjátok meg nekem! xd
Igaz, de nekem ehhez jogom van, van Harley-m :)
Jó időt,jó utat! Ezt most ki kell hagynom.