Nekem Barcsal kapcsolatban van egy félelmem.
Mégpedig, hogy esetleg pont a jövő hétvégére ér oda az ár, s a mellék folyókat is felduzzasztja.
Ha netán így történik, és nem lesz Barcs, akkor az oda készülőkkel majd valahol máshol töltsük el a hét végét.
De inkább minden renden legyen.
Üdv mindenkinek. Valamikor rég láttam itt egy öninditó fogaskerék csoport cseréről egy rövidke bemutató filmet. Ki emléxik már rá hónapokkal a szétszedés után,h hogyan állnak a kerekek,hézagolók?
Hazaértem a sztyeppék népe buliból. Elfogyott a 3liter becherovka meg 1liter körte és rengeteg vbk. Eső nem esett ezért a Medárd napot száraznak nyilvánítom. Hajjon meg a lovam ha nem megyek Barcsra! Kalmikám nagyon ki vagy gyúrva! Éljenek a H-D lovasok, meg a virgácsosok. Az enyémet nem kell éltetni, sosem döglik be. Hallgassátok meg a Psalmus Hungaricust. Sokáig éljen Magyarország!
Nem tudom, hogy ragaszkodnak-e a tetkóhoz.
Nekem biztonság kedvéért van egy motoros tetkóm.
De ha jól tudom te is foglalt vagy. S nem biztos hogy egy futó, könnyű kaland miatt érdemes kockáztatni egy jól működő tartós kapcsolatot.
Persze nekem alkalmat sem hagy az asszony. Így könnyű megfontoltnak lenni.
„Április közepén indítjuk el nyereményjátékunkat a facebook segítségével. Érdemes lesz regisztrálni mindenkinek, ugyanis a fődíj egy 1200 köbcentis, Seventy-Two Harley-Davidson lesz. A fantasztikus, nagy értékű motort június 8-án este sorsoljuk ki a helyszínen” – fogalmazott Dobai Attila fesztiváligazgató
Itt kurva jó idő volt.
Délután még strandon is voltunk. S le is égtem egy kicsit.
De akkor most milyen időnk lesz? Medárd napján volt hol csodálatos napsütés, volt, s volt hol szakadt az eső?
Srácok!
ha netán tatán jártok ajánlanék egy kis kitérőt. a buszvégállomásnál nyílt egy igazi kisablakos kajázda. hambi, hot-dog, ilyesmi. igazi húsból, igazi zsömi, igazi veszély.
én egy nagyobb sztorira neveztem (az enyém 1,12 kg volt). nagyon ott van! alant mellékelem a bizonyítékokat! ja a neve stílusosan: fald fel amerikát!
HD sztereótípia. Sok a pénze. Motorozni ugyan nem tud. Csak villogni vette a HD-t
Viszont akiket eddig megismertem mind jó arc.
Van akinek 100 éves a HD-je, és fillérekből szerelgeti.
A Savageosok engem is tiszteletbeli savageosnak fogadtak. Csak a kenpingben letakarok egy hengert.
Mégpedig, hogy esetleg pont a jövő hétvégére ér oda az ár, s a mellék folyókat is felduzzasztja.
Ha netán így történik, és nem lesz Barcs, akkor az oda készülőkkel majd valahol máshol töltsük el a hét végét.
De inkább minden renden legyen.