Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjál már valamit a teszt útról! Csalódás-öröm vagy valami a menetteljesítmény fogyasztás ügyben. Kíváncsi vagyok. Gondolom nem egyedül!
Átméreteztem, mert szerintem túl nagy volt a képméret. Most talán jó lesz!
Na! Átnéztem a köpönyeg.hu előrejelzéseit. Barcs: 12. kedd és 17. Hétfő között 0 mm. Nálam keddre még ír 2-4mm esőt, de utána szárazság és meleg 17.ig. Debrecen szintén rendben lesz. Úgy érzem nem állhat utunkba az időjárás. Brum. te is készülj! Ha esetleg Dunaföldvárnál bármi gebaszt csinál a nagy folyónk, akkor Soltnál futnánk össze Brumiékkal és az 51es főúton tovább az M9-ig. Onnan Szekszárd(Dragjanó), döntögetés a Mecsekben, Pécs a Szigetvár felőli Tesco parkoló ahol minden bizonnyal várnak ránk a helyi menők. Időpontokat csütörtök-péntek lefixáljuk. Ha valakinek bármi javaslata van, jelezze! Benzinkút rogyásig van az útvonalon. Nem lesz probléma.
Valami gond lehet , mert nem enged felrakni képet.,elküldöm emailbe.
Üdv: Viktor
Próbálkozom megint hátha
Ez nem igaz ,kettőből egyet rakott fel ráadásul a nagyobbat.Na mégegyszer:
Fiatal versenyző koromban nagyon kemény gyerek voltam. Május elsején fürdés a gyáli sóderbányák valamelyikében, ha a fene fenét eszik is. Mindegy volt,hogy 14 vagy 20fokos volt a víz, verőfényes napsütés vagy hószállingózás. Mára már elpuhultam. Persze alkohol hatására visszajön a Magyar virtus, de őszintén megmondom már jobban izgat a prosztatám állapota. A Dráva talán a Júliai-Alpok hólevéből táplálkozik és tavaly a kegyetlen meleg ellenére 17-18 fokos volt. Szerintem szombatra még a torkom is megfájdulna ha innék belőle olyan hideg lesz. Közben,hogy ne írjak hülyeséget, megnéztem honnan ered a Dráva. Karintia, Magas-Tauern 3360m. Az már az örök hó birodalma. Na én kihagyom a pocskolást ebben a vízben.
Szia kalmi79!
Megpróbálom felrakni most már a gépről,mert azt hiszen hogy az androidos telefont nem szivleli a sportmotor.
A második kép a felvonulásról keszült, a sor kb első harmada/remélem sikerül felrakni/
Katana a fürdőgatyádat ne hagyd otthon, hátha szükséged lesz rá!
Igen, természetesen. A lyukas membrán miatt a tolattyú nem bír felemelkedni, nagyobb lesz a vákuum.
Nálam is hasonló a helyzet .
Üdv! Ma meg ejtettem a szinkront alapjáraton. Brutál jól megy a vas, igaz csak alapjáraton tudtam beállítani kb1000 fordulaton. A folyadék oszlopok magassága között kb 2cm különbség van hol egyik hol a másik henger javára. Nagyobb fordulaton kb. 3000-en (és azért csak kb mert nincs fordulatszám mérő órám) már az első henger javára megemelkedik a folyadék oszlop km 40-50 cm-t így nem is igazán mertem vele kísérletezni, féltem kiszippantja az olajat a csőböl. Ez az óriási különbség lehet az első henger lyukas membránja miatt?
null problemo
ahhoz kellene a telószámod! vagy e-mailezzünk? szaddi69@gmail.com
Hívj fel!
Gondoltam, hogy rádcsörgök, de már nagyon haza akartam érni, sajnálom. Majdlegközelebb!
Felrakhatnád a közös fotónkat!
szóval? mennyiért kapom meg? :)
Tatabányáááááán? és be sem ugrottál? én meg itt ülök a lépcsőn és várom a fórumtársakat!
szívesen megnéztem volna a bringát!
Szia!
Örülök,hogy hazaértetek jó nagy kerülővel,meg annak is ,hogy tetszett a dolog akkor jövöre ugyan itt.Sajnálom ,hogy éjjel már nem találkoztunk .de abban a tömegben...?Reggel láttam mikor eljöttünk a gépek egyedül árválkodtak.
Üdv Viktor
Haza értünk Alsóörsről. Elég kacifántosan jöttünk haza. Veszprém, Zirc, Pápa, Győr, Tatabánya vonalon. Lent megismerkedtem személyesen mv535 fórumtársunkal, akivel jót beszélgettünk! Jó tali volt, aki nem szereti nem értem miért nem, dehát ez van. Rengeteg viragot láttunk!
Az tuti,hogy fürdőgatyát nem kell vinni. Megint megnéztem a feltöltésedet és úgy rémlik a 2:28-nál lefényképezett Jawa 350 közelében parkoltunk a haverommal. Szombaton 13-30, 14-00között értünk le úgy, hogy 9-negyed 10volt amikor elindultunk. Pakson itatás, meg Szigetváron is.
Én sem értem, miért hozták előre.A tavalyi az június 29-30 és július 1 volt és döbbenetes forróság. A vízben idén nem kell fürdeni, mert 14 fokos össz vissz.
Barcs kb 150km-re van Eszéktől ahol a Dráva belefolyik a Dunába. Rögtön lemegyek hídba, vagy inkább befalcolok nyakra,ha ekkora távolságon visszaduzzaszt a Duna. Bízzunk az időjárás kegyességében! Nem is értem minek hozták ennyire előre a találkozót? Tavaly Július közepén volt úgy rémlik. De az biztos,hogy pusztulatos melegben.
Nem lesz gond, vízállás faja lesz, az időt Katana rendezte 29 fok, napsütés.
http://www.eumet.hu/vizallas/d...