Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sátorhely jelezve részemről 1
Remélem nem hagytam ki senkit(semmit)!
@thor535. Na tehát: Gyálról indulnánk8-30kor. a Mobil Petrol kútról Jogo,kipest30, az Intruderes cimborám,és jómagam. Következő találkozási pont,Solt-MOL-kút. 10-00. Itt megvárjuk Brumeszkoszt és Seaxot. Tovább Kalocsa ŐMV, Béci58. Tovább Szekszárd, Dragjanó. Kb. 11-30 talán dél. Tovább Pécsre. A Szigetvár felé eső Tesco parkolója 13-00 körül. Ott találkozzunk,ha még tartod a közös bemotorozást Barcsra! A sátorhely igényeket légyszives jelezze mindenki. Tavaly az 5.50 által leírt módon háltunk, de akkor éjjel volt 26-28°c. Most 10el kevesebb van reggelente. Részemről 1sátorhely. Az Intruderes haver sátrában ketten elleszünk. Homoerotikus megjegyzésektől kéretik tartózkodni!
Hamarosan összesítek mindent. Péntekre 5.50és Zsoccca jelezte az érkezést.
Tökéletes.
Gyere, kb. 10re tervezem az érkezést a MOL-kútra.
Rendben. mi 6-kor indulunk debrecenből és a forgalomtól függően érűnk oda. Majd csörgess és jelentem merre járunk, én is fogok jelentkezni.
Szia Tibor!
Akkor Solton találkozunk.
Ja ez szombaton lesz.
Debrecenből 6óra 00 indulással két motor két fő két sátorhely.
Ok én támogatom csak telóz Katanának ha kicsit késel.
Katana 750 szia én inkább Kalocsa után az OMV kútnál csatlakoznék a Bátyai úton 10.20 perc körül ott leszek.
Holnap ki jön és honnan érkezik, valamint az is kéne, hogy mikor...
Brumi Katana750 Solton a Molnál én is csatlakoznék hozzátok, ha nem bánjátok?
ok.jegyeztem.
Én is megyek , 6nm2 nekem is jól jönne. Köszi!
Az elmúlt 5 évben havi átlag 6x mentem Hr-ba és egyszer nem kérték. Igaz nem motorral. Meg aztán 3hét múlva Eu tag lesz Hr is. Utána már nem is kérhetik. A tavalyi találkozón volt néhány eszéki-verőcei bájker is, és tőlük megkérdeztem kérik e a Horvát határőrök, ők azt mondták nem. Hazafelé arra akartunk jönni,de nem sikerült a másnaposság miatt. Szerettem volna az idén arra jönni,de most meg aknamentesítenek Udvar és Pélmonostor között ezért néha órákra lezárják az udvari határt.
Egyébként butaság nem vinni külföldre zöld kártyát, mert ha akármilyen balesetet okozol, amiben sérül egy másik jármű, a gatyád rámegy.
Zöld kártyát minden határon kértek tőlünk, ahol az Adrián voltunk egy hónapja. A nélkül visszafordítanak.
@Zsoccca: Ha komolyan tervezitek az Adriát, a biztonság kedvéért váltsd ki a biztosítódtól a zöldkártyát. Szinte biztos,hogy nem kérik a granicsárok, de ha mégis? Ingyen van, kérd ki szerintem!
Adobe flash összeomlott. Egy pillanatra láttam. Kinézetre olyan mint a másik kettő.
Nap mint nap az 51esen járok legalább 4x a nullás és Áporka között. Szerintem rosszabb a híre mint amilyen valójában. Persze indulhatunk fél 9kor is. Inkább Brumi érkezése a nehezebb. Sajnos még nincs szombaton kamionstop és a 4esen van bőven Ro meg Ua kamion. Hétvégén Baja irányába csak nem lesz nagy forgalom. Igazad van Jenőbátyám! Szánjunk rá másfél órát. Inkább mi várjunk a benzinkúton minthogy Brum a 240km után amikor még hátravan egypár!.....200
Igen a 6-on tovább.
Keress ra erre: Honda CX 650 turbo vagy kawasaki gpz turbo azthiszem 750-es volt
Sziasztok!
Látom alakul a Barcsi részvevői létszám,éni is megyek,külön gratula Bruminak,az a 450 km. nem semi.
Katana ha 10ó-ra Soltra akarod,hogy érjünk 9ó-nál előbb kell,hogy induljunk.Az 51-es/halál út/nem egy versenypálya.
Remélem jó idő lesz,sok fórum társat személyesen is megismerünk,jól érezük magunkat és épségben haza érünk.
Katana az indulást szerintem még beszéljük meg.
Üdv. Mindenkienek.