Hali!
Még mindig keresek 750-hez előretolt komplett lábtartó szettet, elérhető áron. De ha tudtok valakit aki csinál ilyet köszönettel fogadom az infót.
masterix-nek
Igen kiszedtem a membránokat . Az egyik szerelési hiba miatt a szélénél kicsit ki volt csípve , pici lik volt rajta . Az előző tulaj már bekente valami ragaccsal . A másiknak a pereménél ,talán az erős meghúzás miatt tűhegynyi likak látszottak . Mind a kettőt bekentem F.B.S-el az említett helyeken . Szerintem most biztos hogy nem szelel . Van leírás a membránragasztásról ,ha csak az a kis lik a probléma ,érdemes megpróbálni . Vettem csövet és csinálok egy új szinkron tesztert . Azt tervezem hogy nagy fordulaton beállítom a szinkront . Utána alapjáraton próbálom az üresjárati csavarokkal egy szintre hozni az olajat . A végén üveggyertyával ellenőrzés . Remélhetőleg sor kerül rá a héten ,megírom a fejleményeket .
Hogy sajnállak téged ott a messzi lenyingrádban ! Állandóan ez a motorszerelés. Ennyi szar motor nincs a világon. Persze nem lehet mindenkinek Katanája! Jól néznénk ki.
Pontosan. A lukas membran miatt a suber nem tud felemelkedni es zarva marad. A pillango szelep nyitasakor a hatso henger suberja felemelkedik a depresszio pedig csokken a szivocsonkban mig az elso szivocsonkban nem tud csokkenni.
Nem rohanunk. Thor535 várni fog minket a pécsi Tesco parkolóban amikorra jelezzük neki az érkezésünket. Csak a kerülőkkel óvatosan,mert Brumeszkosznak akkor már 400km körül lesz a hátsójába! Szóval inkább a visszaúton variáljunk vasárnap, akkor aki siet az megy amerre jöttünk, aki nem az csavarog.
5.50 már elég régen volt jelen de ő lehet,hogy pénteken lemegy. Debreczi71 fórumtárs jelezte még a szalonnázáskor, meg kispest30,hogy valószínű jönnek. Nekem az intruderes cimborám biztos, a virgácsos bizonytalan.
Hány literes az oldaltátyó?