Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm lori007 !
Elteszem a linket .
Pösti Bájkerek!
Holnap 10-11 körül indulok egy Mátrai gurulásra (sima 3-as úton), akinek van kedve csatlakozni szóljon.
Igazán megoszthatnád velünk,hogy mikor ismerted fel a vágyat magadban kalmi gépére! Ugyebár az olcsóbb gépeket nézegetted és én mondtam,hogy milyen egy 20000ret futott motor kipufcsöve könyöknél. Amikor a Dragról kérdeztél én mindjárt arra gondoltam, ha több rávaló van miért nem a kalmiét vizslantod meg? Aztán meg de! Így legyen ötösöm a lottón! 1065milka ha meglesz, paranoiddá válok biztos. De előtte veszek egy 1.1es viragot.
Kalmi hívott a tavaly őszi gurulásra néhány Harley lovast,és mondhatom nem voltak arcművészek. Hogy, hogyan szerelnek azt nem tudom, de nekem szimpatikus arcok voltak. Akkor sem sértődtek meg amikor Zsoccca tiszteletbeli virgácsosnak titulálta őket. Mint ahogy én is lélekben az vagyok,hiszen ha choppert vennék az csak Virago lenne.
A fasza kis kemping. Jól fenn van a Dráva. Zsoccca pedig nézze meg a hidat! Az vezet az Adriához.
Semmit sem károsít, bőrbarát stb... A tatrósság tesztelés alatt van, lehet hogy többféle minőség lesz, mert van olyan anyagunk ami 10 évig ellenáll mindennek, viszont akkor mi éhen halunk! :)
Viszont jó pont a csapatnak
Én ezt dícséretnek veszem.
A HD-odat meg soha ne kelljen szerelni! Az alkatrészekről, illetve az ellátottságról meg fogalmam sincs.
Ez eléggé előítéletes megnyilvánulás.
.. egy HD-s topikban soha nem fog ilyen jó csapat összejönni, mint Ti vagytok.. Ott senki nem javít motort magának, 3 helyről szerzik be katalógus alapján a kiegészítőket, oszt jónapot. Erről nem lehet sokat írni..
KI
.. egyébként egyre több embert látok farmerban chopperezni. Lehet kapni szél és vízálló betéttel farmert, sőt térdprotektoros is van. Ilyen nekem is volt, de nagyot vettem (vagy kifogytam belőle :) ) és továbbadtam egy haveromnak..
KI
Én mindig szerettem volna, de vagy nem tetszőt, vagy drágát találtam eddíg.
KI
egyetértek, az előjáték mindig fontos
Halli ! http://cgi.ebay.com/ws/eBayISA...
33 Euro/db +6 euro a posta
És most kezdek el imádkozni, hogy a Dráva ne emelkedjen.
Ha még egy métert jön fel, akkor motorcsónaktalálkozó lesz motorostalálkozó helyett...
A vigrgács igenis vonzza a nőket!Csak jól kell elővezetni...
A virgács vonzerejében lehet valami, mert szerintem kalmi sem fog tudni csajozni a HD-vel egy darabig
Értem én angolul is. World Taekwondo Federation
Ha csajozni akarsz, akkor Audit vagy BMW-t vegyél. :)

A tizenéves rocker kislányokat egyébként hatásosan lehet vadítani vele, de nem biztos, hogy érdemes.

Már megint a fránya english szleng, már volt szó róla, hogy ne használjunk ilyeneket.
Javaslom inkább a Tankcsapda kreálmányát használni: MAFV
WTF?
És mi a tapasztalatok arra vonatkozólag , hogy a virgácsos motorosokat csípik a csajok?
Köszi
A vörös báró emlékére. Félelmetes a fogazott szíj a láb mellett.