Van velük bajom. Vízhűtés, lánchajtás. Ezek mind olyan dolgok, amiket én nem szeretek. Nekem ezek furák egy ilyen fajta motoron. Ezen kívül csúnya hátsó sárvédő ív is, ami az amúgy szép elejét és tank vonalát elrontja. Ettől eltekintve motorikusan biztosan nagyon jó, hisz Honda.
Az én álláspontom szerint motort magadnak veszel, tehát elég ha neked tetszik ! Aztán ha valakinek nem " jön be " , szerintem az a pont lesz@rom kategória . Nem akarlak elkeseríteni, de egy hónap múlva amúgy sem ezzel foglalkozol ! Szóval isten éltesse a babát és a mamát ! Legyenek nagyon egészségesek !
Ezen nincs mit csodálkozni, az emberek rettenetesen irigyek. Ez van, tedd magad túl rajta, a motorod gyönyörű. Szard le a minuszokat.
Ez olyan, mint amikor ha hétfőn mosolyogsz, mindenki hülyének néz, de főleg rohadtul irigy lesz rád... Mert hogy képzeled, hogy hétfőn, a hét legszarabb napján mosolyogsz, amikor panaszkodnod kéne.....
Az ilyen embereket ezzel lehet az őrületbe kergetni. Amikor mosolyogsz a rosszindulatukon.
Velem is furcsa dolog történt ma. Adva van egy hirdetés itt az aprón. Krauser dobozok 45000ért. Írok a hirdetésre, nincs válasz. Telefonálok, nem veszi fel. Sms-t írok, nem reagál. Nem értem a dolgot. Minek hirdet,ha nem lehet elérni? A H-D képviselethez hasonló hozzáállás. Ebadta Virgácsán is Krauser dobozok vannak. Baromi jók.
Semmi extra...Katana vetette fel, meg én is láttam, hogy pár ember "nem tetszik"-et nyomott a gépre. De mondom engem nem izgat, csak nem értem mi folyik emberekben, ha valaki feltölt egy frissen vásárolt gépet, azt miért kell "minuszolni".
Megértem hogy most mi a legfontosabb számodra. Képzeld, én is lányra készültem,(a doki mondta) de hirtelen kinőtt neki. Éppen elkezdtünk volna rózsaszín rugdalódzót meg ilyesmiket venni amikor beütött a krach . Most már nem sajnálom.
Így igaz, pontosan 2009-ben. Szerintem a V-Rod is nagyon sportos, az EVO blokkok pedig fényévekkel jobbak a korábbi konstrukcióknál. Kalmi motorja nagyon szép, és a Harley nagyon jól építhető - csak három dolog kell hozzá, mint a háborúhoz : pénz, pénz, pénz... Még egyszer gratulálok Kalminak a géphez !
Ma körbekérdezgettem egy-két helyen HD fékbetétek után keresgélve. Kaptam ajanlatot Brembo-ra, EBC-re, Ferrodo-ra, és kaptam (ja nem) gyárira, mivel a budapesti képviselet arra se méltatott, hogy visszahívjon az általam megérdeklődött gyári fékbetétekkel kapcsolatban. Bekaphatják. Amúgy állítólag itthon nagyon drága a gyári. Nagyjából mindegyik márka azonos árban van, a motoromhoz. Az egyes minőségi szinteknek megfelelően 8-14 ezer között vannak akár előre, akár hátra. Végül az EBC melett döntöttem, mivel azt hallottam, hogy a Harley-nak is ők szállítanak. Az EBC-ből 3 szint létezik, alap betét, szinter betét, és valami csillagászati versenybetét, Az alap betétből hoztam előre és hátra is, az áruk együttesen volt 18 ezer forint. Be is raktam, mivel hála égnek ehhez a művelethez nem kellett colos méretű szerszám. 10 km-es próbakör után nagyon szépen kezdenek fogni a fékek. Eddig rémisztően gyenge volt az első és hátsó is, számomra nem derült ki mi volt benne, mivel nem tudtam azonosítani öket. http://ebcbrakes.hu/
Az emberünknek minden van raktáron! Személyesen egyből átvehető Csepelen a raktárból. Japánhoz is van neki minden.
Mondjuk ma először már éreztem is azt, hogy HD.hoz nincs annyi felé alkatrész mint a japánhoz. Alig pár motorosbolt foglalkozik kopóalkatrésszel az amcsi gépekhez.
Szarházi irigy emberek mindenhol vannak. Mondjuk ha nem tetszik neki, akkor miért nyomjon tetsziket.... persze megtehetné azt is, hogy nem nyom semmit. Mindegy, nem ezen múlik, én most boldog vagyok, és ennél csak akkor leszek boldogabb, ha 1 hónapon belül megszületik egészségesen a lányunk!
Közérdekű közlemény/kérdés.
Írjak a moderátor topicba, hogy igényt tartanánk egy "Harley Davidson" fórum topicra?... Egy kis rizsával, hogy a HD-nek is van sportmotorja meg ilyesmik...
Tiszteletem Brumi, a hétvégen nem jött össze a dolog, de v.mikor sort keritünk rá, sajnos egy hónapig kb. megint nagyon elfoglalt leszek és Kolozsváron is tartózkodom, de ha úgy alakul megbeszélünk egy új időpontot. Addig is köszönöm a türelmed, kellemes estét
Ez olyan, mint amikor ha hétfőn mosolyogsz, mindenki hülyének néz, de főleg rohadtul irigy lesz rád... Mert hogy képzeled, hogy hétfőn, a hét legszarabb napján mosolyogsz, amikor panaszkodnod kéne.....
Az ilyen embereket ezzel lehet az őrületbe kergetni. Amikor mosolyogsz a rosszindulatukon.
http://ebcbrakes.hu/
Az emberünknek minden van raktáron! Személyesen egyből átvehető Csepelen a raktárból. Japánhoz is van neki minden.
Mondjuk ma először már éreztem is azt, hogy HD.hoz nincs annyi felé alkatrész mint a japánhoz. Alig pár motorosbolt foglalkozik kopóalkatrésszel az amcsi gépekhez.
Írjak a moderátor topicba, hogy igényt tartanánk egy "Harley Davidson" fórum topicra?... Egy kis rizsával, hogy a HD-nek is van sportmotorja meg ilyesmik...
?
Van sportmotorja a Harley-nak. Ráadásul sportster...még a nevében is benne van!