emlékeim szerint 35x41x25, de holnap megmérem inkább. http://bazismotor.eu/index.php...
Az biztos, hogy nem az kell amit ír hozzá a típuslista, mert egyszer visszavittem cserélni.
Szia Thor535! Megyek Barcsra, szeretnék bulizni barátaimmal , márkatársaimmal . Holnap telefonon hívlak, lehet, hogy " egyedül " nem engednek el, a főnököm is velem jön.
Kalmi79 ! Gratulálok , a Harley Davidson-hoz, legyen benne sok-sok örömöd ! Mindenkinek szép időt kívánok !
Nehogy azt hidd, hogy fikázásból írtam, csak leírtam hogy miért nem megyek. Szívem szerint egyik kocsmától a másikig motoroznék, de vannak bizonyos visszatartó tényezők. És hát a csapolt sör látványa eléggé megmozgatja a fantáziámat... Ja, és már csak a léghűtés miatt sem szívesen tötyörgök órákig.
Akkor ennél jobban nem is időzíthetted volna a cserét.
Én nem szeretem az ilyen felvonulósdikat, inkább motorozni szeretek.
Ha meg bulizni-piálni akarok, azt motor nélkül teszem.
Ezt most kihagyom. A szteppék népével bográcsozom,mert én állat benyögtem edzésen,hogy hoztam Prágából egy 3 literes beherovkát. Az egyesületünk vezetője rögtön vállalt minden járulékos dolgot csak elpusztítsuk a gaz Csehek nemzeti italát(a sör után).
Gratulálok az álmod megvalósításához.
Már látom lelki szemeim előtt, amikor megvilágosodsz, és építesz a HD-ból egy viragót
Hétvégén egy felavatós gurulás?
Rohadjak meg ha nem ezt a lehetőséget akartam bedobni, de így sokkal jobb. Nem szoktam lottózni, de ezen a hétvégén fogok. Gratulálok Tibi, neked is kalmi. Úgy éreztem,hogy ez lesz!
Srácok!
Ma eljött a nap, fájó szívvel, de megváltam a virgácstól.
A gép Tibcsibe fórumtársunkhoz vándorolt, akinek a személyében egy végtelenül szimpatikus embert ismertem meg! Szóval remélhetőleg láthatjátok még a gépet többször, amennyiben Tibor aktív tagja lesz a fórumnak, és csatlakozik túrákhoz, találkozókhoz.
Ami engem illet, összejött a nagy álom, és ma egy 2005-ös Harley Sportster 883 boldog tulaja lettem!
Ettől függetlenül látogatom a fórumot, és szívesen veszek részt a jövőben is összejöveteleken!
Mondjuk jó lenne ha még jönne valaki Tarján környékéről ha véletlenül lepukkannák valahol.
Cuccra nemtom mire gondoltál. Én 2 almát meg 1 zacsi mogyorót terveztem vinni.
emlékeim szerint 35x41x25, de holnap megmérem inkább.
http://bazismotor.eu/index.php...
Az biztos, hogy nem az kell amit ír hozzá a típuslista, mert egyszer visszavittem cserélni.