Köszi, sikerült gyújtótrafót és fesszabályzót szereznem használtan, ez amúgy annyiba kerül így, mint az új Keeway alkatrész, de csak ugyanaz. Megkérdezem az elektronikáról majd őket, bár annak az új ára 45 ropi.
Az oldal pár hete még " élt ", nem értem mi történt , megvallom, ma nem ellenőriztem , amikor a hozzászólást írtam. A táska elkészítésének leírását kinyomtattam, rendelkezésre áll. Tudod az e-mail címem, ha megadod a címedet, nagyon szívesen elküldöm postán, vagy ha jársz Szigetváron, odaadom. Sajnos szkennelni nem tudom.
Hurkafejnek
Elképzelhető ,mivel a keeway egy virago licenc . http://www.csamovak.hu/news.ph... /Csattogó Motoros Vándorok Klubja . Azt gondoltam ,az Országúti Tigriseket nem lehet űberelni . Tévedtem . /
Ők talán tudnak infoval szolgálni . Én fesszabályzót vettem tőlük (mármint a keeway áruházból) ,tökéletesen működik az 535-ön .
Hali!
Keresek Valakit aki a 750-hez tudna rendelni valahonnan egy új trafó tetőt. Előre is kösz a segítséget, Brúnó. 06 30 2500 444. UI: Sajnos nem beszélek angolul, vagy németül így nehéz.
A leggyorsabb módszer a következő.
Kell hozzá némi felszerelés, egy nagy méretű injekciós fecskendő ( minimum 20 ml feletti) . Fent a tartályt tele öntöd olajjal és lent a légtelenítő csavaron keresztűl amire ráhuzol egy műanyag átlátszó csövet a fecskendővel addig szivattyuzod , felül meg potolod az átszívott mennyiséget míg a levegőt is ki nem szivattyuzod a rendszerből.Ez a leggyorsabb módszer mert a felső munkahenger olyan kicsi ami a fékkarnál van ,hogy száz évig kell pumpálni kiereszteni a levegőt. Ez a leg gyorsabb módszer. Így az olajjal a levegöt is gyorsan átszívod a rendszeren, persze néha azért a fékkarral is kell pumpálni az olajat. Majd rá érzel a dologra menet közben.
Sziasztok!
blacki, vagy más hozzáértő segítségét kérem!
Fékolajat akartam cserélni, és kipumpáltam a tartályból az összeset. (már tudom, nem kellett volna) most nem tudom a főfékhengert, meg a rendszert lelégteleníteni. Gondolom, a főfékhengerbe is ment levegő.
Hogyan tovább?
Sziasztok ! Elkészült a hátsó , csomagtartóra helyére rögzíthető " táskám ". Én az ötletet a vl1500neobase.hu honlapról merítettem, Frankenstein neszesszere menüpont alatt olvasható a gyártási technológia . Aki nem akar 50-80 ezret kiadni egy bőr hátsó táskáért, tanulmányozza. Az érdem nem az enyém, ismerősöm csinálta / köszönöm Robi ! /. A bekerülési költség pár ezer forint, ennyit valszeg megér. Mindenkinek szép időt !
A képen betűkkel jelzett csillagcsavarokat kell kitekerni, ahhoz, hogy a túloldali kis fekete műanyag csöcsökön elkezdjen jönni a benya. Több fordulatot is kell tekerni mire jön.
Már nincs meg az 535 ös, de úgy emlékszem hogy a nyíl egy kis műanyag csöcsöt jelöl amire ráhúzod a csövet. Aztán felhajtod, és megnyitod a leeresztő csavart. akkor indul meg a benya a csőben, és az úszóházhoz illesztve mérhető a szint.
Jövőhéten megnézem .
Elképzelhető ,mivel a keeway egy virago licenc .
http://www.csamovak.hu/news.ph... /Csattogó Motoros Vándorok Klubja . Azt gondoltam ,az Országúti Tigriseket nem lehet űberelni . Tévedtem . /
Ők talán tudnak infoval szolgálni . Én fesszabályzót vettem tőlük (mármint a keeway áruházból) ,tökéletesen működik az 535-ön .
http://www.ebay.de/itm/Yamaha-...
http://www.ebay.de/itm/Yamaha-...
Keresek Valakit aki a 750-hez tudna rendelni valahonnan egy új trafó tetőt. Előre is kösz a segítséget, Brúnó. 06 30 2500 444. UI: Sajnos nem beszélek angolul, vagy németül így nehéz.
Kell hozzá némi felszerelés, egy nagy méretű injekciós fecskendő ( minimum 20 ml feletti) . Fent a tartályt tele öntöd olajjal és lent a légtelenítő csavaron keresztűl amire ráhuzol egy műanyag átlátszó csövet a fecskendővel addig szivattyuzod , felül meg potolod az átszívott mennyiséget míg a levegőt is ki nem szivattyuzod a rendszerből.Ez a leggyorsabb módszer mert a felső munkahenger olyan kicsi ami a fékkarnál van ,hogy száz évig kell pumpálni kiereszteni a levegőt. Ez a leg gyorsabb módszer. Így az olajjal a levegöt is gyorsan átszívod a rendszeren, persze néha azért a fékkarral is kell pumpálni az olajat. Majd rá érzel a dologra menet közben.
blacki, vagy más hozzáértő segítségét kérem!
Fékolajat akartam cserélni, és kipumpáltam a tartályból az összeset. (már tudom, nem kellett volna) most nem tudom a főfékhengert, meg a rendszert lelégteleníteni. Gondolom, a főfékhengerbe is ment levegő.
Hogyan tovább?
Olvasd el még egyszer Blackiex leírását, és menni fog
Kitekertem de egy deka benzin se jött ki rajta ,meg a csöcsökön sem .
Nem igazodok el rajta .