A generátoron levő nagy fogaskereket nem lehet megfordítani. A nagy fogaskerék hátán van a vezérművet hajtó kisebb fogaskeréknek kiképzett hely, ami a másik felén nincs kialakítva, nem szimmetrikus a dolog.
Sziasztok!
Blackiex lécci segíts nekem ! XV750 ügyben.
Megjött az önindítómhoz a kis fogaskerék. cirka 39.500ft. Igen ám, de a generátoron lévő nagy fogaskerék is gányos. (ehhez kapcsolódik a kicsi. Kérdésem. Nem lehet a nagy fogaskereket fordítva feltenni ? Igaz a dolog, miszerint összefügg a vezérléssel és valami rugó kitámasztást is kell eszközölni a szétszedés előtt?
06203262897 elérhető vagyok. Vissza hívom a segítőt. Köszi
Az mindenhogyan nagyon sok. Üveg gyertyázás, karburátor szinkronizálás, lehet,hogy felújítás(karbi). Nem valószínű,hogy megúszod ezeket. Vagy elfogadod,hogy ennyit eszik és teszel rá.
fogyasztás! Lehet h hülyeség, de nem lehet hogy az gondom h elvannak kopva már a szeleptűk? és ha vennék 2 új tűt megoldaná a problémám? csak mert állítottam rajtuk de ugyan úgy sokat eszik a gép.(6,4litert igaz városban mentem főleg)
Jövő szombat még csak elseje! Nehogy lukra fussatok! Lehet,hogy a gyáli szekció is legurul, bár rám nincs nagy hatással a lenti rongyrázás, a felvonulást pedig határozottan kerülöm. Azért néha alkalmazkodom mások igényeihez.
Nem irigyellek. A költöztetés a legutálatosabb része a teherfuvarozásnak. Szerencsére már régen nem gyakorlom. Micsoda szerencsés fickó lettél! 300km helyett helyben lesz anyuka.
A motor porlasztója kisebb és egyszerűbb, nincs rajta annyi kacat, mint a kocsikon.
Jobb is így. A legtöbb otthon mókoló kollégának bőven sok az az 5-6 dolog, amire figyelni kell a jó keverékképzéshez.
Kösz a gyors választ. Az alapjárati keverékképző csavar tudom hol van, csak az említett másikról nem tudtam semmit.Most már tisztában vagyok vele hogy ugyan arról van szó.
Üdv. Az üveg gyertyával kapcsolatos hozzászólásokat olvasgatva említenek két csavart. Az egyik alapjárati keverékképző csavar a másik üresjárati levegő csavar. Meg tudná nekem valaki írni hogy az utóbbi hol található? És ha üveg gyertyás vizsgálatot csinálok melyiket kell csavarni?
Bocs, tegnap elsiklottam ezen mondat felett és megválaszolatlan maradt:
"Ami feltűnt , szép sötétkékre állított üresjárat világosabb kékre vált ha felpörgetem a motort. Lehetséges hogy alacsony egy kicsit a benzinszint?"
Pont jó, hagyd így. Ha kicsit világosabb lesz, az nem baj. Amíg nem szegényedik túl, azaz nem fehéren lobban, addig nincs baj.
Úgy látom Robágal már leboltoltátok tegnap.
Én sajnos tegnap anyósomékat költöztettem Sopronból- Salgótarjánba. Így hát lecsúsztam róla.
Nem baj. Majd legfeljebb rendelek.
Vagy esetleg itt van még valakinek eladó üveggyertyája?
http://i.ebayimg.com/t/Yamaha-...$(KGrHqRHJCwFBoew615DBQb2vJ5
0Yg~~60_57.JPG