Szia Zsoccca! Gondolkozz egy kicsit! Vajon nagy leb....t kapnál az úrasszonytól,ha a dunántúli csavargás helyett legurulnátok az Adriára? Picit nyáriasabb mint Dél-Tirol. Sveti Jurajban tudok olcsó szállást. De különben is lehet találni kempinget. Barcsról egy darab híd választ el, illetve köt össze Horvátországgal. Ha lenne időm én nem sokat gondolkodnék. Pedig 13.án 40es táblánál 72vel lefotóztak.
Köszönöm mindenkinek a töltés problémával kapcsolatos válaszokat! Sajnos egyelőre nem volt idő még arra sem, hogy rámérjünk, de hamarosan megtesszük és megírom az eredményt. Azt én is furcsállom, hogy ha feszültség szabályzó, akkor miért halványodik gázadásra, de majd kiderül a dolog!
Mielőtt válaszoltok neki, nézzétek meg a reglapját. S akkor tudni fogjátok, hogy felesleges neki válaszolni.
Az igazság bajnokával felesleges vitatkozni!
A Medárdot előre le tudta a természet.
Legalább is remélem.
Minket a motorozásban nem zavar az eső. Viszont a kempingezésben igen. De nagyon nem fogunk változtatni a programon. azért se.
Igen a meterológiai előre jelzés szerint esni fog az eső.
De mint tudjuk elég nagy hiba százalékkal dolgoznak.
Ezért okkal bízhatunk benne, hogy ezúttal is tévednek, és pucsítani fog a nap.
Tavaly is egész tavaszra esőt jeleztek, aztán egyáltalán nem jött be nekik. Én abban bízok hogy ebben is ismétli önmagát a történelem.
Szia
Mi 14-én megyünk le.
S az utána következő héten is szabin vagyunk. Csak sajnos péntekre haza kell érnünk egy arany lagzi miatt. Ezért úgy döntöttünk, hogy nem érdemes Wolkeinstejnig elmennünk. Kevés lenne ott az időnk.
Ezért a Dunántúlon fogunk csavarogni. Tehát a helyiektől kérdezném, hogy hová érdemes ott elmenni és megnézni?
Egyenlőre tervezzük megnézni a Sümegi és a Siklósi várat.
Tehát várjuk az ötleteket.
Előre is köszönjük a tippeket és ötleteket.
Szia Pingvin! Ha látod,hogy kalmi79 fórum és motorostárs jelen van, akkor vedd fel vele a kapcsolatot. Zuglói, van szinkrontesztere és üveggyertyája is. Ami a hab a tortán, külön felhívta a figyelmünket erre a tényre és hogy mindezen beállításokért nehogy fizessen a lerongyolódott fórumtárs. Hajoljunk meg előtte! Tapsoljuk meg! Röviden, lesz segítség. A szentté avatással még várjunk!
Tiszteletem a Kedves Fórumozóknak!
Most váltam én is típustárssá és nagy örömömre találtam rá a fórumra. Hát hogy is mondjam... brutális mennyiségű anyagot összehoztatok itt az évek során. Még csak töredékén sikerült magam átverekedni, de így is sokat tanultam tőletek. Köszönöm! Egy hónapja sikerült beszereznem, egy XV700-as Virgoncot (mondjuk még annyira nem virgonc szegény), sok évet állt természetesen kellően szakszerűtlenül, benzin beleszikkadt, egyéb finomságok. Mostanra sikerült életre lehelnem, karbi finomhangolással vannak még harcaim, és ehhez kapcsolódóan lenne egy kérdésem. Olvastam tőletek az üveggyertyás okosságot, de mostanra elég jól csődbe vitt már a moci, most rögtön nem tudok beszerezni, és gondoltam bátorkodok megkérdezni, hogy néhány sör ellentételezésért nincs-e valamelyikőtöknek itt Pesten, vagy a közelben, hogy egy próbát futhatnék vele? Addig is próbálom az összes okosságot megtudni tőletek
Sajna nincs, Brumi nem lakik tőlem olyan mesze lehet én is felkeresem ha nem veszi tolakodásnak!? Persze ahhoz legalább olyan szintre kellene hoznom hogy el merjek vele indulni. :( Első körben minden képen meg próbálok még lazítani a keverék csavaron. Tényleg rutintalan vagyok ilyen téren, ez volt életem első karbija amit szétkaptam.
Köszi a válaszokat, neked is blackiex!
Akkor reménykedek még a mosásban egy kicsit.
A szimmering "vastagsága" csak 8-as lenne, most a 11-es van benne, de ez nem lehet a hiba oka, picit (1 mm) feltartja a porvédő gumikat.
Akkor újból csere lesz.
Pénteken semmi értelme. Szombat délelőtt kipihenten elhúzunk, Dunaföldvárnál belép Brum. Szekszárdnál Dragjanó, Pécsett pedig a Tesco parkolóban összefutunk thor535 barátunkkal. Szépen elterveztem mi? Zsoccca és 5.50 már pénteken lemennek. Velük lent, majd a felvonuláson motorozunk. Előzetesen így gondoltam.
Tőlem eshet akár 120 napig is, csak lehetőleg Köszegen, vagy Gyulán. Szerintem júni 10-e környékén fixáljuk le, akkor más csak látunk valami biztosabbat is, mert most ha ránézek erre az Időképes okosságra, csak ideges leszek. Addig azt döntsük el esetleg, ha megyünk, akkor mikor induljunk, pénteken, vagy szombaton. Pénteken nálam csak a késő délután, 5 óra tájban műxik.
Üdv! Ma volt egy kis időm és fel raktam a karbit! Az alapjárati keverék csavarokat másfél fordulattal kitekertem. A motor hideg indítóval szinte azonnal beindult hideg indító nélkül csak tekert. A hideg indítót lassan engedtem vissza és a motor leállt. Nyitottam még egy fél fordulatot a keverék csavarokon, ekkor már jobban vissza tudtam engedni a hideg indító kart. Jött az újabb csavar lazítás, szintén fél fordulattal, ekkor már teljesen vissza lehetett engedni a hidegindító kart anélkül hogy a motor meg állt volna. Gáz adásra viszont dadog és leáll. Sajnos több időm nem volt vele foglalkozni, holnap viszont szeretném beállítani az alapjáratot. Jelenleg a keverék csavarok 2,5 fordulattal vannak kilázítva! Most hogyan tovább? Valahol olvastam, talán épp a virago.ro oldalon hogy fül után, érdemes külön külön beállítani a hengereket úgy hogy kiszedem a gyertyát a másik hengerből!? Mire kell ilyenkor odafigyelni? Köszi az előző linket és a felhomályosítást!
Még egyszer köszönöm!
Az igazság bajnokával felesleges vitatkozni!
Ezt azért nem hittem volna rólad.
És ha ő rizsre gondolt?
Legalább is remélem.
Minket a motorozásban nem zavar az eső. Viszont a kempingezésben igen. De nagyon nem fogunk változtatni a programon. azért se.
De mint tudjuk elég nagy hiba százalékkal dolgoznak.
Ezért okkal bízhatunk benne, hogy ezúttal is tévednek, és pucsítani fog a nap.
Tavaly is egész tavaszra esőt jeleztek, aztán egyáltalán nem jött be nekik. Én abban bízok hogy ebben is ismétli önmagát a történelem.
Mi 14-én megyünk le.
S az utána következő héten is szabin vagyunk. Csak sajnos péntekre haza kell érnünk egy arany lagzi miatt. Ezért úgy döntöttünk, hogy nem érdemes Wolkeinstejnig elmennünk. Kevés lenne ott az időnk.
Ezért a Dunántúlon fogunk csavarogni. Tehát a helyiektől kérdezném, hogy hová érdemes ott elmenni és megnézni?
Egyenlőre tervezzük megnézni a Sümegi és a Siklósi várat.
Tehát várjuk az ötleteket.
Előre is köszönjük a tippeket és ötleteket.
06203224028
Most váltam én is típustárssá és nagy örömömre találtam rá a fórumra. Hát hogy is mondjam... brutális mennyiségű anyagot összehoztatok itt az évek során. Még csak töredékén sikerült magam átverekedni, de így is sokat tanultam tőletek. Köszönöm! Egy hónapja sikerült beszereznem, egy XV700-as Virgoncot (mondjuk még annyira nem virgonc szegény), sok évet állt természetesen kellően szakszerűtlenül, benzin beleszikkadt, egyéb finomságok. Mostanra sikerült életre lehelnem, karbi finomhangolással vannak még harcaim, és ehhez kapcsolódóan lenne egy kérdésem. Olvastam tőletek az üveggyertyás okosságot, de mostanra elég jól csődbe vitt már a moci, most rögtön nem tudok beszerezni, és gondoltam bátorkodok megkérdezni, hogy néhány sör ellentételezésért nincs-e valamelyikőtöknek itt Pesten, vagy a közelben, hogy egy próbát futhatnék vele? Addig is próbálom az összes okosságot megtudni tőletek
http://forum.virago.ro/viewfor...
Akkor reménykedek még a mosásban egy kicsit.
A szimmering "vastagsága" csak 8-as lenne, most a 11-es van benne, de ez nem lehet a hiba oka, picit (1 mm) feltartja a porvédő gumikat.
Akkor újból csere lesz.
Fülre rutin nélkül elég necces lesz. Mehetsz amúgy tovább is a keverékszabályozóval, 3-3.5 fordulatig is.