Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyit majdnem egyszerre nyomtunk a kalmi2 túrán.
Nyugi, nálam úgyis többet gurultál. Idén annyira nem volt még időm, hogy 4-500 km ha belecsúszott a biciklibe. :(
Azért az nem semerre. 170km Debrecenből. Közel van Zsocccáékhoz.
Még semmere, a melóhely és a lakás. Na voltam Mátranovákon is.
Ó micsoda öröm. Levelet kaptam Szombathelyről.
Ettől még rá lehet kábelezni a kis XV-re a 250-es szabályzóját.
Tényleg. Így helyes. Beszéljünk arról,hogy merre gurultál az idei szezonban. Nehogy azt mond,hogy semerre! Hogy indult amikor üzembe helyezted? Stb. Ilyesmi.
Az Athena szimmeringek nem a legjobbak. azért tartják a boltok, mert olcsón be tudják szerezni. :(
A fékbetétet mosni...? Hááát... Én próbáltam, még csiszoltam is belőle, de nem akarlak elkeseríteni, hangyaf_sznyit lett csak használhatóbb. Megpróbálhatod, hátha a tiéd jobban reagál, de sanszos a csere.

Ami a szimmeringet illeti: 33 X 45 X 11-es kell neked, ugyanaz papíron, mint a 250-esé. Ha van a közeledben csapágybolt, lehet, hogy van nekik pl. F.A.G. gyártmányú ebben a méretben, ami nem kicsit jobb, mint az Athena. De e-bay is játszik, igyekezz valami nevesebbet keresni, vagy olyat, amit európai emberke árul. A kínaiakban nem szabad megbízni. :)
Offoljuk, mert a többiek megharagszanak ránk.
Remélem nem a próféta szólt belőled! De inkább ne (ez tetszeni fog) offoljuk a topikot!
2014-ben lesz az még több is mint 2/3-ad, köszönet az agy mosottaknak.
De én rájöttem, hogy az agy halál után is van élet! Mennyi agyhalott fidesznyik jár közöttünk!
Oda bizony még a 2/3 is karcsú.
Még szerencse,hogy urunk és istenünk( büdös tolvaj cigány ov) az
időjárást nem tudja hatalmába keríteni!
De bizony! Régi népi bölcsesség,hogy ha Medárdkor esik akkor 40 napig minden nap esik valamennyi. Gyakorlatilag nedves nyár. Ha nem esik akkor száraz forró nyár lesz. Egyébként is: Urunk és pártfogónk (OV.) aratást ígért az idei évre. Márpedig ahhoz forró nyár kell! Esetedben a laja!
Nem akkorra kel hanem 14-15-16, csak azért mondom ha ekkora hatalmad van el ne téveszd a dátumot.
Évek óta figyelem a Medárd napi időjárást. Remélem nem esik aznap és a tavalyi nyárhoz hasonlót élünk meg az idén is! Jövő szombat. Akkorra rendelek száraz napot, és meleg nyarat!
Ez mind nagyon faszagányos, csak az időjárást nem tudnád elintézni ilyen minőségüvé?
Azt jelenti,hogy tiszta, kulturált, melegvizes zuhanyzó helyek tömkelege tartozik a strandhoz. Öltöző, söröző. WC szintén tiszta rendes volt tavaly. Gondolom nem lakták le azóta. Éjszaka bevallom fürdés nélkül estem az anyaföldre, de reggel nagyon betegen igen jól esett a forró zuhany. Aztán persze még rosszabbul lettem a meleg víztől. Így hazamotorozni embert próbáló volt, de ki mint veti ágyát....! Az idén inkább ismerkedni fogok a fórumtársakkal alkoholizmus helyett. ilyen szent leszek! Megpróbálom.
Ha jó idő lesz akkor megyek és jön az eggyik vasutas kollegám is, de ha kaki időt jósolnak akkor sztornó.
Mit jelent az a tisztálkodás" teljesen meg oldott fogalom"?
Szállás mint olyan nincs, csak sátorhelyek. A tisztálkodási lehetőség teljesen megoldott. 3 kilométert sem szeretnék esőben nemhogy 300at. Medárd napján eldől minden. Reméljük a legjobbat!
Melyik vasat? A Hondát vagy a xv-t ?
Igen én ráérek csak az idő jó legyen.
Szombat este pontosítsunk időpontot.
Mar tenyleg keso van,kicsit elhuzodtak a dolgaim.Esetleg vasarnap delelott lenne idod?
Én azért nem hiszek ennek a jóslásnak, bár esőben sztem nem vágyódik senki 300 km, vagy még hosszabb mosdásra. Mi jó idő esetén megyünk, bízzunk benne, hogy az lesz. A múltkor elő se vettem a vasat, mert egész napra viharos időt jósoltak, az egész ország területére, ehhez képest este 8-kor kezdett el szemerkélni az eső.
Az eső esni fog, ami engem nagyon visszatart.
A másik , a szállásról és a tisztálkodási lehetőségről kéne némi infó aki már volt ott!