Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pisti!
Látni kellene, hogy milyen állapotban van. Egyébként köszönöm a segítséget. Sajnos hajnalban mennem kell dolgozni, és megint 2-3hét mire haza érek. de tudjuk tartani a kapcsolatot telefonon. 0036203262897 a számom.
Ha jól nyomjátok, csak győzzétek a sört meginni. A Crazy-ben nem jellemző,hogy a zenészek fizetnek a piáért ha jó volt a buli és utána lejönnek a közönséghez. Remélem meghívnak a Gidóék. Úgyis mindig azt papolják,hogy teret kell adni a feltörekvő,meg a vidéki bandáknak is.
mi már annak is örülnénk ha úgy zenélhetnénk, h nem kell fizetni érte.Legalább az utat+1-2 sört állhatnának a szervezők,amatőr zenekaroknak is.
blackiex-nek
Köszönöm a választ ! Mivel időnként fehéren villan ,a Te instrukcióid alapján fogom újraszabályozni . Az eddigi vaktyúkmódszer helyett .
Elég jóban vagyok a Stress, az Alcoholika, a Cool head klan zenészeivel és ők is csak vegetálnak, pedig nem ma kezdték(nem is tegnap). Ha nem lennének a mocis találkák felkopna az álluk az biztos.
ja és kösz a tippet.már írtam is nekik.
ne is mond. ott melózunk a "Budapest éjjel-nappal házban. te h micsoda rajongó táborok gyülekeznek ott néha a bejárat előtt.fotóskodnak meg istenítik őket..de MIÉRT?
még nem.Köszi!
Bombázni kell a motoros találkozók szervezőit hanganyaggal. Nincs más út. Esetleg a best of rock fm club a Crazy mamában. Ott szerintem megmutathatjátok magatokat közönség előtt is nem úgy,hogy ti fizettek. Gidó csak nem olyan genyó! Pesten is pangás van hétköznap a rock klubokban, de hétvégén azért van élet. A zenészek régen irigyelt emberek voltak, nő hegyek stb. Ma meg megalázó helyzetben koldulnak színpadért. A rendszerváltás nagy vesztesei. Csak a rohadt valósáshow "hősök" vannak meg az egynyári tehetségkutatónyertesek nagyon kevés kivétellel.
Na azért csak szóljatok, ha mégis valami pesti, vagy Pest környéki helyen zenéltek. Egyébként a MAROCK az előzőek okán jött létre nem régen, és az ellen harcolnak, hallottál már róla? Minél több tagot, vagy pártoló tagot várnak, hogy legyen súlyuk.
hát igen.sajnos ez a helyzet.de nem csak a mi hazánkban ám.már ott tartunk, h ha mondjuk egy pesti klubban akarunk játszani,meg kell előre venni 20-30 jegyet,mert csak akkor engednek játszani.aztán h mi ezt eltudjuk-e adni az már mind1.plusz üzemanyag költség is felejtős...vagyis 40-50 ezret kellene szánnunk arra,h elmenjünk egy pesti klubba zenélni.aztán akkor sem jönnének el az emberek ránk,mert nem is tudják kik vagyunk.próbálunk neten terjedni de az sem megy így simán.max ha valami botrányos dolgot tennénk a klipbe,vagy legalább félig meztelen vagy inkább full meztelen csajokat.
SZia!
Nekem van egy ilyenem elfekvőben, nem tudom passzol e a tiedre?! Egy XV1000 Tr1 ről származik!
Kifejezetten jó, én sem hallottam még őket. Itthon magyar zenét nem játszanak a médiumok, mintha csak angolszász nyelvterület lennénk. Szinte csak a rajongók ismerik-ismerhetik a hazai zenéket. Jobbnál jobb zenekarok játszanak 30-50 főnyi közönség előtt, mert a kutya se hallott róluk, csak az X faktoros, meg a Megasztáros műanyag babákról...
Egyszerűbb egy bontott, jó állapotú beszerzése.
Szia!
A héten feladom.
Ma kipróbáltam a láncfűrészemben, működik. Dúsnak mutatta a benzin-levegő keveréket.
Ez így igaz. Azt hiszem nekem is csak felületi kezelés lesz. vagy ha minden kötél szakad, egyedi gyártás.
Itthon. Ismerőseimtől azt hallottam, hogy elvarázsolós koncertélményeik vannak ezzel a zenekarral. Nem lepődöm meg, hogy itthon nem megy annyira, de japánba meg elhívják! őket koncertezni... Ez a vicc!
Nem ismertem őket eddig. Megnéztem néhány számukat, tényleg virtuóz zenészek, de ez nem koncert zene szerintem. Lemezeladásból megélni ma nem tudnak a zenészek, ezért marha nehéz a dolguk lesz,hiszen fellépésekből lehetne karriert befutni. Szaddi biztos tudna mesélni milyen ma egy nem populáris zenét játszó banda élete. Ez a progresszív vagy jazzrock még inkább underground. Sajna.
Mert nem kapható. Elviekben szét se szedhető.
A Bontós Pityut lenne érdemes megkeresned, hátha van neki bontott, jó fogazatú.
Nem tudom ki hogy áll a zenével és azon belül is a progresszívbe hajló rockzenével, de had ajánljam őket! Special Providence, egy magyar zenekar, de külföldön jóval ismertebbek mint itthon, bejárták már az egész világot koncertjeikkel! Érdemes rájuk figyelni, szerintem iszonyú nagy tehetségek!
http://youtu.be/Jp4b4dUnTEw
Információm szerint nem kapható külön fogaskerék. Csak gyárilag egybe szegecselve a generátor forgó részével. Kb 600 dolláros áron.
Aha, látom a link is ezt a képet takarja amit fel tettél. Netán van valami szak listád amin a nagy fogaskerék partició száma elérhető? Mert nekem komplett együtt hozza a generátorral. ( alsó képen )
ez a link sajnos fel sem jön.
Köszönöm a gyors választ. Tehát új kell mindenképpen. Most már csak a szétszedés menete érdekelne.
Még egyszer a kép, immár helyesen...