Köszi Zsoccca! Motor nélkül nem akartam a fórumon "lábatlankodni".
Eddig (és most is) robogóztam egy egy 125-ös Aprilia Habanával. Az is egy reto járgány és elnyűhetetlen. Viszont a yamaha után furcsa volt egy kicsit (kicsi lett) . Nem gondoltam volna.
Nagyon szép a vas.
Gyűjts sok, sok tapasztalatot vele és róla, és oszd meg velünk.
Már motor vásárlás előtt is nyugodtan aktív fórumozó lehettél volna!
Kb. 1,5 éves gondolkodás után nemrég hazavittem életem első "nagy"motorját egy xv 1100-t (92). A típus kiválasztásában nagyban segített ez a lelkes kis csapat. Rendszeres olvasótok vagyok, így sok hasznos infót kaptam. A passzív olvasóból szeretnék a fórumon aktívan is részt venni, és márkatársakat megismerni. Ehhez kérem segítségeteket. Üdv. mindenkinek
Sziasztok!
Nem jon valaki veletlenul a 7vegen a Felvidekre? Krasznahorkan lesz a Farkasoknak talalkozoja.
Mas: Az alapjarati keverek allitas es a karbiszinkron utan mostmar mentem jopar km-t utassal is. A gyertya tovabbra is szep barna, ill a fogyasztas is optimalizalodott. 6-rol 5,2-re csokkent varosban
Ha hozod, az is jó, de ha netán otthon felejted, hát biztos nem fogok megharagudni. Csak magadat otthon ne hagyd!
Barcson az lesz a lényeg, hogy mindnél többen ott legyünk és jól érezzük magunkat.
A többi már csak hab a tortán.
Brumi
Azt az üveg gyertyát elhozhatnád Barcsra is.
Ha befér a pakkor közé.
Én is ránéznék a mocim égésére. S úgy érzem egy kis állítgatás is elkéne neki.
A fiamat vontam be a dologba.
Eddig (és most is) robogóztam egy egy 125-ös Aprilia Habanával. Az is egy reto járgány és elnyűhetetlen. Viszont a yamaha után furcsa volt egy kicsit (kicsi lett) . Nem gondoltam volna.
Gyűjts sok, sok tapasztalatot vele és róla, és oszd meg velünk.
Már motor vásárlás előtt is nyugodtan aktív fórumozó lehettél volna!
Így sajnos a hétvégén Sopronba kell mennünk.
Menyiért adnád tovább?
Kb. 1,5 éves gondolkodás után nemrég hazavittem életem első "nagy"motorját egy xv 1100-t (92). A típus kiválasztásában nagyban segített ez a lelkes kis csapat. Rendszeres olvasótok vagyok, így sok hasznos infót kaptam. A passzív olvasóból szeretnék a fórumon aktívan is részt venni, és márkatársakat megismerni. Ehhez kérem segítségeteket. Üdv. mindenkinek
Nem jon valaki veletlenul a 7vegen a Felvidekre? Krasznahorkan lesz a Farkasoknak talalkozoja.
Mas: Az alapjarati keverek allitas es a karbiszinkron utan mostmar mentem jopar km-t utassal is. A gyertya tovabbra is szep barna, ill a fogyasztas is optimalizalodott. 6-rol 5,2-re csokkent varosban
vettem egy ilyet:
http://www.vedoeszkozbolt.hu/i...
Nagyon jó strapabíró anyag, szellőzőkkel, és full vízálló. (van egy esőköpenyem, ami mindent áll, csak a vizet nem )
Az ára nagyon baráti, akciós. Persze volt a túrán egy nő, akinek csak a felsőrésze volt 17 rugó.
Barcson az lesz a lényeg, hogy mindnél többen ott legyünk és jól érezzük magunkat.
A többi már csak hab a tortán.
A 250-es nek meg ennyivel rövidebb lenne a szerviz ciklusa?
Azt az üveg gyertyát elhozhatnád Barcsra is.
Ha befér a pakkor közé.
Én is ránéznék a mocim égésére. S úgy érzem egy kis állítgatás is elkéne neki.