Köszi a segítséget! Én is meg találtam ezt az oldalt, de hiányos angol tudásom miatt nem tudtam értelmezni pontosan hogy honnan is kel kezdeni a mérést. Ma beszereztem valami jobb minőségű csövet és az útmutatásaid szerint próbálgattam belőni a szintet egy tolómérő segítségével. Jelenleg 17,7 en van a képen látható szinttel. 18,6 nál már dőlt a benzin belőle. Arra a jelenségre lettem figyelmes hogy az üres karbit amikor kezdem feltölteni, a jelenlegi szinten, el kezd folyni belőle a benzin, egészen addig amíg meg nem mozgatom a pillangó szelep karját(kicsit meg emelem és hagyom hogy a rugó vissza rántsa). Utána meg áll a szivárgás. Ez mitől lehet ?! Ez a jelenség már régebben is elő fordult néhányszor amikor el felejtettem kinyitni a benzin csapot és el használta az összes benyát a karburátorból. Akkor is a fent említett módon orvosoltam a problémát.
Én még elmentem Tatabánya felé, nekem 470 jött össze. Ezzel már lejutottunk volna a Horvát tengerparthoz!
Jó volt, változatos, és egyáltalán nem fáradtam el.
Tiszteletem mindenkinek! Az elmúlt két hétben nagyon elfoglalt voltam, de most így egy esős délutánon elolvastam a hozzászólásokat amióta nem jártam itt. Örülök , hogy nem állt meg az élet pedig már javában mindenki motorozik ha megteheti!
Az új membránok teljesen beváltak amint írtam 7 literről lement a fogyasztás 5 re, a durrogás nem szűnt meg viszont és a gyertyákat is kormolja és akár hosszú vagy rövid motorozás után ha oldalszdenderre teszem gépet és hagyom
alapjáraton pöfékelni pár másodperc után leáll, tudom be kellene állítani a karbit vagy a subertű állast változtassam v. mi irányba? üveggyertyám nincsen sajnos és nem is tudom a környéken, hogy kinek lenne , szerelőhaverom állította az alapjárat keveréket de semmi változás, v. ki esetleg nem segítene beállítani? Akár Debrecen környékéről mert addig még szívesen elmotoroznék? Persze nem ingyen várnám el!
Másik: Brumeszkosz feltöltött egy szervizkönyvet, sajnos lekéstem , eltudná e esetleg még v. ki tölteni? köszönöm
A fúvókákat tartó alu öntvény széle és az úszó közt 19 mm távnak kell lennie úgy, hogy az úszó dobja csak a saját súlyától nyomódik neki a tűszelepnek.
Értem. Ok
Akkor viszont érdemes lenne úgy beállítani, ahogy a tied is van. Hogy 4l körül fogyasszon.
Akkor arrébb teszem a tűket, s majd ahhoz állítgatom a többit.
Viszont ahhoz még egy üveg gyertyát sem lesz rossz beszereznem.
Holnapra jó időt és még jobb gurulást kívánok!
Ha szerencsénk van, éjszaka elvonul az esős front, és max annyi marad belőle, hogy reggel kicsit hűvösebb lesz. Ha nem esik az eső, akkor de. 10 órakor a szokásos OMV-Mc Donalds parkolóban a Hungária körúton, a Szőnyi úti felüljáró előtt. Ha bárki szeretne még csatlakozni, jöjjön!
Sziasztok.
Itt a Tiszán megnéztem a gyertyákat.
Igaz, hogy mióta dúsítottam az alapjárati keveréken, azóta nem durrog. Csak nagyon ritkán hidegen.
De, de, azóta, 2 tized literrel többet eszik (4,7) és kormosak a gyertyák.
Gondolom, ha szegényítem, akkor lehet, hogy nem fog kormolni, viszont újra durrogni fog.
Most mi a fenét tegyek?
Lehet, hogy igaza van Bruminak, és érdemes lenne a kis dúsító membránokat cserélnem?
kalmi-tormy! Az Intruderes haverom is jönne. Most sütünk egy kis rablót,meg szalonnát, de leszek még bekapcsolva. Valaki írja meg,hogy mikor és hol találkozzunk!
Értem! Köszönöm a válaszod és a jó tanácsaid! Van itthon elfekvőben egy Tr1 blokkom, arra tettem fel a karbit mivel úgy a megfelelő pozícióban áll nagyjából. Így egyszerűbb levegyem mivel a motoron elég szűkös a hely. A főpróbát akkor ejtem meg ha megérkezik végre az új szívó csonk. Írtad hogy nagyon érzékeny karbi!? Mire érdemes odafigyelni? Minden tanácsot nagyon szívesen fogadok!
A kölyköt leginkább a külalak érdekli, lehessen wifizni meg zenét hallgatni. Szerintem az se lenne baj ha nem lehetne telefonálni vele. Megnéztük a neten, azt monda a fiam is,hogy nagyon tetszik neki. Leginkább nem a pénz miatt nem akarok Samsungot, hanem mert hasonló korú gyerek megunt telója. Van egy olyan érzésem,hogy másképpen bánik a dolgaival az olyan ember aki megdolgozott azért amije van, és ezért inkább tőled venném meg ha már eladó!
Sony Xperia Sola. Én is így voltam, de őszintén megmondom, szerintem jobb a samsung. Tucat szar, nem is szép, de megbízható és jól működik. Ez a sony nagyon szép telefon, igazán dizájnos, rengeteget tud, olyan szép a kijelzője, amit egyetlen ilyen kategoriás samsung sem tud. De pl a mamória beosztásával nem dicsekedhet.
Ok. Július 17.-ig kéne nyélbe ütnöm valami telefonos bizniszt,mert 18 lesz a fiam és szeretne valami fasza telót. Mivel én nem értek hozzá, ha megadod a pontos típust, meglessük a netről, de én inkább Sonyt vennék, mint Samsungot. Ráadásul szintén 1 éveset, sokkal többért.
Király!
Remélem holnap reggelre eltűnik az a front ami ma este éri el az országot. A dunántúl-t már holnap délelőttre tisztának jósolják.
Elviszem a Sony telefont, ha érdekel megnézheted, mivel abban van a sim kártyám. Jelenleg nincs más telóm, de ez nem akadály. :)
Jó volt, változatos, és egyáltalán nem fáradtam el.
Katana!
Az intruderes cimbidnek Vance&Hines 19261-es kipuff kell:
http://youtu.be/UJ9ZOwYZR4M
A délutáni órákban lenne jó. Ugy 14 óra után.
Hozz egy üres CD-t is és átírom a szerviz könyvet.
Az új membránok teljesen beváltak amint írtam 7 literről lement a fogyasztás 5 re, a durrogás nem szűnt meg viszont és a gyertyákat is kormolja és akár hosszú vagy rövid motorozás után ha oldalszdenderre teszem gépet és hagyom
alapjáraton pöfékelni pár másodperc után leáll, tudom be kellene állítani a karbit vagy a subertű állast változtassam v. mi irányba? üveggyertyám nincsen sajnos és nem is tudom a környéken, hogy kinek lenne , szerelőhaverom állította az alapjárat keveréket de semmi változás, v. ki esetleg nem segítene beállítani? Akár Debrecen környékéről mert addig még szívesen elmotoroznék? Persze nem ingyen várnám el!
Másik: Brumeszkosz feltöltött egy szervizkönyvet, sajnos lekéstem , eltudná e esetleg még v. ki tölteni? köszönöm
http://viragotech.com/newtech/...
A fúvókákat tartó alu öntvény széle és az úszó közt 19 mm távnak kell lennie úgy, hogy az úszó dobja csak a saját súlyától nyomódik neki a tűszelepnek.
Akkor viszont érdemes lenne úgy beállítani, ahogy a tied is van. Hogy 4l körül fogyasszon.
Akkor arrébb teszem a tűket, s majd ahhoz állítgatom a többit.
Viszont ahhoz még egy üveg gyertyát sem lesz rossz beszereznem.
Holnapra jó időt és még jobb gurulást kívánok!
Itt a Tiszán megnéztem a gyertyákat.
Igaz, hogy mióta dúsítottam az alapjárati keveréken, azóta nem durrog. Csak nagyon ritkán hidegen.
De, de, azóta, 2 tized literrel többet eszik (4,7) és kormosak a gyertyák.
Gondolom, ha szegényítem, akkor lehet, hogy nem fog kormolni, viszont újra durrogni fog.
Most mi a fenét tegyek?
Lehet, hogy igaza van Bruminak, és érdemes lenne a kis dúsító membránokat cserélnem?
Remélem holnap reggelre eltűnik az a front ami ma este éri el az országot. A dunántúl-t már holnap délelőttre tisztának jósolják.
Elviszem a Sony telefont, ha érdekel megnézheted, mivel abban van a sim kártyám. Jelenleg nincs más telóm, de ez nem akadály. :)