Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A benzinszintnek a palast alatt kell lennie a megadott erteken. A kep kicsit csalo de kbbk ugy van ahogy mutatja. A lenyeg meg hogy jarjon a motor azaz mindig korrigalja sajat magat a szint. A levego csavart 2 fordulatot kitekerve kezdd el behangolni. Ha mar a motor alapjaraton tobbszor be-ki tekergetessel talald el a legszebben jaro fordulatot. Itt az fontos hogy gazelvetelnel ne durrogjon es ne tartsa a fordulatot alapjarat felett.
Hitachihoz sok sikert. Nagyon erzekeny karbi.
Szia kalmi! Megkaptam az sms-t. Ok a gurulás. Hozd magaddal azt a Sony akármicsodát is légy szíves! A fiam valami Galaxy 2 akar a születésnapjára és 54rugót én nem adok nem új telóért. Mindjárt beszélek a haverral is a gurulásról aztán még írok. Lassan kipihenem az 1400km fáradalmait. Úgy érzem öregszem.
Üdv! Szívócsonk szakadás miatt kénytelen voltam leszedni a karbimat. Gondoltam egyúttal szétkapom és kitakarítom. Az úszó szintet próbálom belőni, mivel az utóbbi időben észre vettem hogy rosszul zár és szivárog a benya a túlfolyón. Kicsit csökkentettem az úszó szintjén, most már nem szivárog viszont nem vagyok benne biztos hogy a belőtt szint jó e!? A képen sárga vonallal bejelöltem a jelenleg beállított szintet. Ez jó így? Kipróbálni egyenlőre nem tudom mert nagyon lassan érkezik az új szívócsonk… A másik kérdésem az alapjárati fúvóka beállításával kapcsolatban lenne. Van e valami gyári adat hogy hány fordulatot kell rajta nyitni? Előre is küszi a válaszokat!
06húsz28530nyolcvannégy
Tormy!
Megadod a számodat? Este fele beszéljünk, hogy mikor és hol!

Amúgy a többieket nem érdekli holnap egy közös motorozás?
Kezdőről van szó, de ügyes, csak nem akarom még hajszolni...
Szia kalmi79!

A 80-as tempót nem értem, hacsak nem kezdő motorosról van szó.
Amúgy benne vagyok a bakonyi túrában, viszem a páromat is és akkor amúgy is lazább a tempó.
Szia,

a videón nem az én gépem volt, csak ilyen a kipuffom.
Megtaláltam a vidiket előtte-utána a sajátomról:

https://www.youtube.com/watch?...
https://www.youtube
.com/watch?...
Tiszaőrsön vagyunk, s lefog merülni a telefonom.
Otthon hagytam a töltőjét.
Olaj lecserélve, teleszkópok kicserélve.
Megfigyeltem, hogy amikor az olajban már 4-5000 km van, akkor a váltó már hagosabb, nem olyan finom. Most mint egy műszer, olyan szép pattanó hangja van.
Jöhet a következő túra......
Jól hangzik, de nem nekem való eszköz. A full érintősöket nem bírom (qwerty nélkül már nem élet az élet), meg vodás is vagyok... :)
Xperia Sola. Pont eladom, mert Iphone-ra váltok. Ha érdekel, 29 ezer forintért adom. 5MP-es kamerája van és 720-as HD-ban rögzít. GPS meg minden nyavaja van benne. Telenor függő, egy éves, fekete, szép állapotban van.
Valami hasonló készüléket nekem se ártana beszerezni, mert az öreg Blackberry pixeles egérmozit tud csak kreálni...

Az "új" MAC rendszerem hangját én is szívesen megmutatnám, de ehhez újra be kéne szereznem valami jobbféle kamerás telefont.

Milyen Sony is ez tulképpen?
Ez brutális klassz kipufogó....

Kurva jó ha ng.
Én benne vagyok, ha jó az idő! Jönne a haverom is a 250-essel. Ha nem zavar országúton a 80-85-ös fix tempó, mehetünk együtt!
Esetleg a múltkor elmaradt bakonyi túra?
Szia Tormy ! Ez nagyon ott van ! Köszönöm !
Szia,

rengeteget keresgéltem, arra jutottam hogy ami nekem kell, az a Vance & Hines 19561 http://www.vanceandhines.com/s..., http://www.youtube.com/watch?v.... Dúsítani kellett a keveréken, hogy ne durrogjon, fogyasztásban minimális, 1-2 dl plusszt jelent. Hogy milyen hangja van? Most vizsgáztattam, inkább visszaraktam a gyárit . Valahol van egy videóm előtte-utána, majd felrakom valahová ha megtalálom. Leírhatatlan a feeling különbség.
De jót motoroztam ma hazafelé...
Valaki hétfőn egy pünkösdi gurulásra?(persze csak száraz időben)
Szia Tormy !
Milyen kipufogót tettél az 1100 -re, milyen lett a hangja, kellett-e valamit állítanod a karbin, vagy a kipufogó szelepeken, tapasztaltál-e valami változást a másik dobbal. Elnézést a sok kérdésért, de szeretnék én is "szebb" hangot a motorra.
Sziasztok! hihetetlen gyorsan megjött a két teleszkópom Németo-ból. ma délután csengetett a postás. Ez úton is nagyon köszönöm Brumi barátom közbenjárását.
Nem. Ez a Sony mobilom HD720-ban. Amit rendeltem tényleg hipergagyi!
Ez az a kamera amelyikből a 2 volt 5rongy? Amúgy baró a kisvirgács. Kimondottan felnőttes az orgánuma.
Nagyon zsír hangja van.
Nekem gyári kipuff volt a 250-esen, de az is jobban szólt mint az 1100-as gyárija(nem véletlen cseréltem le ).
Ezek szerint annyira ismersz, hogy a melóhelyemet is tudod.
Én e reglapodról még nem jöttem rá, hogy ki vagy.
A tel számom: 20 475 8051
Igen. Ritkán vagyunk itthon hétvégén.
Ép most indulunk, Tiszaőrsre. Az eső ellenére motorral. Nem vagyunk hajlandóak tavasztól őszig autóba ülni.
Telefonon nyugodtan hívhatsz, De összefutni csak jövő héten valamelyik délután tudunk majd.