Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szaddinak
Betekertem szigetelőszalaggal , nincs vele gond .
Én sokakkal ellentétben állok itt a véleményemmel... Nem tulajdonítok a könyök elszíneződésének nagy jelentőséget. Sok mindentől függ... Persze arra is utalhat, hogy hajtják a motort, de nem csak attól lehet. No meg ha nem papásan vezetnek egy 535 öst, az nem feltétlen jelent rosszat. Jó olajjal, és rendesen bemelegített motorral nyugodtan hajthatók ezek a gépek. Szinte elpusztíthatatlan konstrukció. A karburátorok számát tekintve pedig... Nekem szimpi az egy karbi, mert nem kell a két karbi között szinkronizálni. Én mindig a legegyegyszerűbb dolgok híve vagyok. A léghűtés és a kardán kiváló dolog az 535 ön, de az elektromos benzincsap, a dupla benzintartály, a benzinszivattyú, és a dupla karburátor mind felesleges hibaforrások, és tapasztalatok szerint az előbb felsorolt általam feleslegesnek tartott dolgokkal rendszeresen probléma akad...
sajnos? még, még, még, még, még ennyi nem elég!
szóval mire utalhat az elszíneződés? és miért sajnos, hogy 2 karbi van?
"tudatlan fijú tanulni szeretne!"
A 250 es virago csak egy karbis, es a benzin kevereket egy Y alaku csorendszer osztja el a kethenger kozott. Ez mivel gumibol van, az evek alatt eloregszik es kirepedezik. Az 535 ben nincs ilyen, mert az 2 karbis.... sajnos.
y?
kifejtenétek? tanulnom kell még.
Igen. Ehhez megvette az előző gazdája a keeway Y cső elosztót, de nem szerelte fel. Az eredeti yamaha Y már teljesen ki volt repedezve de még mindig nem volt lyukas, belülről tökéletesen egyben volt.
Mindenesetre én feltettem az újat. Nekem is ugyanúgy 1-1 mm hézag volt, de a csavarok simán odahűzzák, micel ez egy kemény gumi. Azért valamennyit nyúlik.
Ugye, ugye megkímélt, hölgytulajtól.
Köszi! Kedves tőled!
Ez az amivel kotama szívott olyan sokáig? Mármint az y.
egyébként kalmi79 gratulálok! nagyon szép a vas!
megnéztem. mint említettem volt anno, nem vagyok egy műszaki valaki (inkább senki). gondolom az auspuffer elszíneződése nem jelent túl sok jót?
Holnap érkezik a keeway fesz szab (8800 Ft) a 250 eshez, Ma vettem bele egy új akksit (8500Ft), és felszereltem az új Y könyököt a karbihoz, valamint kitisztítottam a karbit.
hát igen.ez még makulátlan
Hívd fel... ennyit nagyon megér, ha rendben van!
Ráadásul nem a nyugger style-ban motorozik.
Nézd csak meg a kalmiét! 799ért árulja. Na egy 20ezret futott verdának a könyöke úgy néz ki. 6845896 a kódja.
ja tegnap beszeretem a keeway fesszabályozót, jó lett.de kicsit félek h beázik,vagyis inkább h megáll benne a víz a csatlakozónál. zsugorcsöveztem,de ha áll benne a víz...nyomtam rá sziloplasztot is.de akkor is ugye felfelé áll.
Igen ez az az enyémért is ha valaki ennyit merne ajánlani minimum rá uszítanám a gyilkos macskám!
hát igen..én sem adnám el az enyémét ennyiért pedig már 20 éves
Szerintem az ár nem különösebben mérvadó. Nézd meg a házat, több autó a kertben, Móvár környékén sokan dolgoznak odaát,nem gombokért, lehet anyuci vagy a nagylány kiszeretett a motorozásból és placcra vágták. Gyorsan vigyék azért ennyi. Kalmié ugyanennyi idős, kb a km is ennyi, őt meg nem izgatja, hogy viszik e vagy nem. Ha meg viszik legyen rajta zsír! Bár igen sokat költött rá.
Meg a fotók is homályosak és nem sokat árulnak el a motorról.
nagyon gyanús az ára!
nekem is őszintébbnek tűnik. és a többihez képest valóban gyanúsan olcsó a hirdetés (ebben az évjáratban), de egy telót megér.
Valahogy nekem is gyanús ez az egyen huszonezer km. Alatta van egy 3évvel idősebb Budaörsön, 55000km. Na az már nem akar átb...ni. Legalábbis nekem szimpatikusabb. Közelebb van Tatabányához.
Szia Ebadta!
Jók lettek a féktárcsák?