A karbik nem rudazattal vannak összekötve és nem egy helyen vannak, hanem két külön bowden húzgálja őket. Otthon szívás.
Ennek a fickónak volt benne rutinja, ezért 30 perc.
DE akinek azt az egy szem csavart tekergetni is kihívás (pl. XV-n), az hogy boldogulna egy VS szinkronnal?
Egyébként ha jelen voltál, láthattad, hogy és hol vannak a karbik elhelyezve....
Megfogadtam a fékfolyadék cserével kapcsolatos cumi után,hogy amíg jó,addig nem nyúlok(más sem) hozzá. DE! Ugyan nekem nagyon tetszik a motorfékben enyhén durrogás, blackiex károsnak minősítette. Lehet,hogy igénybe veszem az ajánlatodat. Persze nem ingyen. Majd megdumáljuk mit iszol, meg addig alszol párat az esetleges téli virgács csinosításra is.
A második md80 kamera pont arra jó, hogy megúsztasd valamelyik folyóban.tapasztalat, én is ilyennel kezdtem, használhatatlan. ezért is vettem most a lenco sportcam 100 ast. A másik komolyabbnak tűnik, de azt nem ismerem.
Nagyon jó minőségű felvétel. Olvasható a rendszám is. Ok a cucc. Blackiextől kérdezném a többször is bírált Intruder karbiszinkron problémás mivoltát! Pénteken csinálta a haver trudiját egy helyi maestro, 30 perc volt, nagyon szar volt, kitűnő lett.
Alapjában véve nem sok értük, de aggódom az akksi miatt. :D
Több ismerősöm vett hasonlót, de igen nagy a szórás. Volt köztük olyan, ami újonnan is 30 perc után merült.
hát igen..se durrogás se kormolás..bár mostanában nem tudtam a gyertyákat megnézni,mert a barátnőméknél vagyunk állandóan,és nincs itt olyan gyertyakulcs amivel kitudom venni.na de durrogás sincs!
Bp -Gyáli -stb Viragosok és nem Viragosok végülis ki megy ,jön a Halmi edőbe sütögetni,nekem marad még hely?
XV750-XV1100 tulajok!
Kinek nem működik az üzemanyag visszajelző lámpája?
(a kis piros FUEL visszajelző a fordulatszám-mérőben)
Ennek a fickónak volt benne rutinja, ezért 30 perc.
DE akinek azt az egy szem csavart tekergetni is kihívás (pl. XV-n), az hogy boldogulna egy VS szinkronnal?
Egyébként ha jelen voltál, láthattad, hogy és hol vannak a karbik elhelyezve....
Több ismerősöm vett hasonlót, de igen nagy a szórás. Volt köztük olyan, ami újonnan is 30 perc után merült.
http://www.youtube.com/watch?v...
2500 Ft-ért? Szerinted sok érte?
http://youtu.be/q5eS86tgH8U