Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha valakinek nem működik, akkor tudok segíteni, találtam alkatrészt. Ha a tiéd jó, akkor örülök.
Sziasztok!
Bp -Gyáli -stb Viragosok és nem Viragosok végülis ki megy ,jön a Halmi edőbe sütögetni,nekem marad még hely?
Mi a kérdés?Én már javítottam.Az enyémen egy Úszó volt, egy ellenálástekercs, melynek a vége volt leválva.
06209311094 Fekti Tibi száma. Ő a tulaj, és vele megdumálhatod az időpontot. Nyugodtan mondhatod,hogy tőlem van a száma.
Köszi, bejelentkezek hozzá a jövő héten.
Németh István. A Fekti Műveknél praktizál. Munkácsi utca.
Ki volt az a helyi maestro?
Persze, profi a srác. A laptopon mutogatta miközben ment a motor,hogy most lesz a jó, és láss csodát tényleg kisimult a járása a gépnek.
Más.

XV750-XV1100 tulajok!
Kinek nem működik az üzemanyag visszajelző lámpája?
(a kis piros FUEL visszajelző a fordulatszám-mérőben)
A karbik nem rudazattal vannak összekötve és nem egy helyen vannak, hanem két külön bowden húzgálja őket. Otthon szívás.
Ennek a fickónak volt benne rutinja, ezért 30 perc.

DE akinek azt az egy szem csavart tekergetni is kihívás (pl. XV-n), az hogy boldogulna egy VS szinkronnal?

Egyébként ha jelen voltál, láthattad, hogy és hol vannak a karbik elhelyezve....
Megfogadtam a fékfolyadék cserével kapcsolatos cumi után,hogy amíg jó,addig nem nyúlok(más sem) hozzá. DE! Ugyan nekem nagyon tetszik a motorfékben enyhén durrogás, blackiex károsnak minősítette. Lehet,hogy igénybe veszem az ajánlatodat. Persze nem ingyen. Majd megdumáljuk mit iszol, meg addig alszol párat az esetleges téli virgács csinosításra is.
A második md80 kamera pont arra jó, hogy megúsztasd valamelyik folyóban.tapasztalat, én is ilyennel kezdtem, használhatatlan. ezért is vettem most a lenco sportcam 100 ast. A másik komolyabbnak tűnik, de azt nem ismerem.
Ha valakinek szinkron állítás kell, ne vigye szervízbe ezért, van komoly szinkronteszterem (mérőórás) megcsinálom bárkinek 10 perc alatt ingyen.
Nagyon jó minőségű felvétel. Olvasható a rendszám is. Ok a cucc. Blackiextől kérdezném a többször is bírált Intruder karbiszinkron problémás mivoltát! Pénteken csinálta a haver trudiját egy helyi maestro, 30 perc volt, nagyon szar volt, kitűnő lett.
Az más! :)
Meglátjuk. Játszani vettem.
Alapjában véve nem sok értük, de aggódom az akksi miatt. :D
Több ismerősöm vett hasonlót, de igen nagy a szórás. Volt köztük olyan, ami újonnan is 30 perc után merült.
Láttam.
http://www.youtube.com/watch?v...
2500 Ft-ért? Szerinted sok érte?
Láttad a videók minőségét, amit ezek csinálnak?
Végül is csak 14-kor megyünk a benzintyúkokkal motorozni, ezért én megyek.
Itt is van segéd tank az ülés mellett. Vagy az mire kell vajon? Amúgy ez már nekem túlmegy a"mindentelfogadok" határon. Rémes.
Amúgy meg sosincs olyan hogy elég kicsi tank!
http://youtu.be/q5eS86tgH8U
hát igen..se durrogás se kormolás..bár mostanában nem tudtam a gyertyákat megnézni,mert a barátnőméknél vagyunk állandóan,és nincs itt olyan gyertyakulcs amivel kitudom venni.na de durrogás sincs!
Ez érdekes, mert ellentmondásos a dolog.
azt nem mondhatom h kormolja a gyertyát,csak sokat eszik...