Valaki megmondaná,hogyan kell a szervíz cd ide vagy valahová máshová feltölteni,hogy mindenki akinek kell elérhesse.
Emailban akartam küldeni de nem megy ,mindig lefagyassza a gépem?
Akkor már végre valaki árulja el nekem, ha nem akarok kijárni az arabokhoz tankolni / ott valszeg kevés a miniatűr basebal sapkás kút tulajdonos / Magyarországon hol a f@szomban tankoljak ?
Én csak azért tettem hozzá, hogy ott dolgoztam sokáig, mert tudom mi megy... Voltam a MOL székházában is, meg mivel kutaztam és kellet járni egy csomó továbbképzésre más helyekre is, pl Shell, Lukoil, stbstbstb... És tök mind1 hová mentem, mindenhol olyan figurákat láttam, akiknek tetűhintája és miniatürizált baseball sapka napvédő nélkül a buráján... Szal.. Nem is mondom tovább. :D
Salgótarjánban üzemanyag kutak árai / holtankoljak.hu /, természetesen a mai nap, és az első három helyezett.
1./ HUNOIL 381.9
2./ LUKOIL 385.9
3./ MOL 393.0 /- 5 Ft GREEN / 388.0 Ft.
Magam részéről a témát befejezettnek tekintem.
Félre értettetek.
Nekem nincs a Mollal semmi bajom. Útközben általában náluk tankolok.
Nekem a csaló bankokkal van bajom.
De azt kívánom, hogy ebben az esetben ne legyen igazam, és jól járjon November.
Zsoccca sokáig versenyzett. Lehet,hogy húsba vágóan érintette a szponzorálási politika. Tudod! Fehér ember...! De lehet,hogy csak mert bő a választék tarjánban, azért válogat. Részemről a Shell volt a negatív példa. Ma megfogadtam: Soha többé fékfolyadék csere,telóolaj csere, egyáltalán rohadjak meg ha még egyszer hozzányúlok ahhoz ami műkszik! Most nem izgat a nyelvtan se.
Uraim ! Őszintén be kell vallanom, nem vagyok tisztában a magyar nyelvtan szabályaival, vagy nem tudom magam érthetően kifejezni , megpróbálom még egyszer elővezetni :1./ SENKINEK SEM KÖTELEZŐ MOL GREEN ÜZEMANYAG KÁRTYÁT RENDELNI. 2/ AKI MÉGIS RENDELNE, AZ ELŐSZÖR OLVASSA EL AZ APRÓ BETŰS RÉSZT IS. 3./ AKI AKAR RENDELNI, ÉS ELOLVASTA AZ APRÓ BETŰS RÉSZT IS, ENNEK ELLENÉRE BIZONYTALAN, VÁRJON EGY ÉVIG, AKKOR BESZÁMOLOK FELKÉRÉSRE A KÁRTYA HASZNÁLATÁRÓL. 4./ MINDENKI VEGYE FIGYELEMBE, HOGY A LUKOILNÁL 10-15 FORINTTAL OLCSÓBB A BENZIN ! 5./ AZ AZ ELVETEMÜLT, SZŰK LÁTÓKÖRŰ, AKI ENNEK ENNEK ELLENÉRE MÉGIS RENDELT GREEN KÁRTYÁT, MERT A LAKÓHELYE KÖZELÉBEN CSAK MOL KÚT VAN, VAGY NEM ÉRDEKLI A MOL SZPONZORÁCIÓS POLITIKÁJA , VAGY EGYÉB OKBÓL IS ÁLTALÁBAN OTT TANKOL, LEGALÁBB ITT A FÓRUMON NE ISMERJE BE, MERT EZEN A TÉMÁN QRVÁRA NEM TUDUNK MÁR ÁTLÉPNI ...
A tévedések elkerülése végett a LED lámpák nem a reflektor helyett vannak, nem is tudnak akkora teljesítményt. Nappali láthatósági fénynek kíváló és arra is tervezték.
Csak az jelentkezzen aki erre a célra szeretné alkalmazni!
Én azon akadtam meg, ha közepelve mondjuk 0,15 mm a hézag körben, akkor az egy oldalról eltolva közelít a 0,3 mm-hez. És ha ez lenne a mérvadó, akkor már nem lenne használható a max 0,15 mm réskitöltésű ragasztó, vastagabbról meg a környékbeli autósboltokban nem is hallottak, pontosabban a réskitöltő képességről sem....
A neten van dögivel 0,25-ig, de nekem ma kellett.
Sziasztok!
Egy kérdés a hozzáértőkhöz:
Ha azt mondjuk a csapágynál, hogy egyoldalú hézag, akkor az mit jelent? 0,15mm-es hézagmérőt tudok a csapágyház, és a csapágy közé dugni, mindkét oldalon, 180 fokban, egyszerre. Ilyenkor egyoldalú hézag, a 0,15 vagy sem? Azért kérdezem, mert a Loctite 648-as azt mondja, hogy 0,15mm egyoldalú hézagig rögzít megfelelően.
Basszus! Én meg most indulok Lillafüredre, s csak holnap este jövünk haza. Nekem a Keresztfiam, és a húgomék laknak Mátranovákon
Szívesen össze futottam volna veled. De majd Barcson bepótoljuk a dumát!
Az nagyon szuper.
Nekem vegyes használatnál: 4.5-4.8- között szokott mozogni.
Viszont most fülre dúsítottam az alapjárati keverésen. Most nem durran motorféknél sem. De lehet hogy nőni fog a fogyasztásom.
Ebben az esetben nem a MOL-ról van szó.
Hanem a hitel kártya kibocsájtójáról.
A MOL-nak csak az az érdeke, hogy magához kösse a vásárlót. Törzs vásárló legyen belőle.
De a kártya kibocsájtója profitálni akar a kártyából is.
No már most hitel kártyáról tankolsz. Aztán egy adott időn belül egyenlítened kell az összeget. Vagyis a bankodból utalni kell rá. S akkor nincs kamat.
De van a kártyának éves, vagy havi díja. No meg ha egyszer is elfelejtkezel, az összeg idejében történő kiegyenlítéséről.
Vagyis a kamat mentes időn kívül egyenlíted ki a tankolásod, no akkor lép életbe az apró betűs rész. Amit általában senki sem olvas el. S az üzletkötő sem mond el.
Ezért vagyok kíváncsi, hogy egy év múlva is ilyen jónak fogja találni-e ezt a kártyát.
De legyen egy kivétel! És szóljon ez a kártya az ügyfélről. Én ezt kívánom!
Emailban akartam küldeni de nem megy ,mindig lefagyassza a gépem?