Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem.mennyiért árulod?
Nagyobbra váltok. SUZUKI VS 1400-ra.
Miért adod el? mást veszel? vagy abbahagyod a motorozást?
Nekem is hasonló terveim vannak ...de lehet,hogy egyenlőre csak nagyobb virgácsra váltok
bocs h csak most válaszolok...köszi de nem kell ilyen lámpa.Na de valakit csak találtok még!
Műszakin nem nézik.
Sziasztok

Most indulok műszaki vizsgára,viszont eszembe jutott,hogy nincs a motorhoz eü. csomagom. Nézik azt egyáltalán? Vagy nélküle ne is induljak el?
Nálunk már jég esett!
Nálunk vihar készülődik. Kikapcs.
Ne értsetek félre, logikus amit mondotok és biztos vagyok benne, hogy úgy is van. Csak most szezon alatt fázok szétszedni a karbikat és bütykölni. Naponta használom munkába járni, nehezen tudnám nélkülözni. Ezért vagyok úgy vele hátha... próba szemcsere
Ok. A haveromat természetesen csöcsre tette aki restaurálta volna, mert ott cserében a haver felújított volna valami antik bútorokat. Persze a bútoros melót jegelték, de a motorfelújítást nagylelkűen megcsinálták volna. Sándor barátom pedig beintett. Akkor már elvből nem! Idényben úgysem aktuális. Ha összefutok valami bobber-custom rajongóval, tuti ajánlom a vasadat.
Tisztelt Zsoccca
Örömmel vesszük, ha megtisztelitek szerény pikniküket a megjelenésetekkel.
Én is motorral megyek, de akár autóval is jöhet akinek úgy jobb vagy családostul gyerekekkel jönne.
Zsoccca-nak .
Lejött 276 MB . Meg ne kérdezd hogyan !
Elsőre nekem is csak a 0 bájtos verzió sikerült ...
Majd személyesen beszélünk róla.
A tyúkok sajnos szombaton dolgoznak, ezért vasárnap megyünk. Jocó haverom teledumálta a fejüket,hogy milyen gyönyörű volt a Diósjenő-Kemence szakasz,ezért oda KELL mennünk. Nem hiszem,hogy így belefér a Citadella meg a nyársalás. Ki nem állhatom ha nekem kell alkalmazkodnom miközben egy lépést sem tudnak tenni nélkülem,de lesz ennek még böjtje.
Nem titkos, csak elírtam, köszi a figyelmeztetést, már javítottam. Nem titkos 799 ezer!
Végre egy hirdetés, ahol a kerekek központosítása centrírozás és nem centírozás. A tükör mégis jobb ha fent van? Az ár ugyan fix, de titokban tartod. Bár nem te vagy az egyedüli. (750es is titkos.) Ha valami hasonló csinosítást kellene elvégezni, mennyibe fájna a munkadíj? A költségeket már olvastam. Ha gondolod sms is jó. Ja és egyáltalán vállalnád e?
Tárgytalan a kérdés, végigolvastam a hirdetést :)
Egy Harley Sportstert szeretnék összehozni.
Megvan már hogy mi lesz helyette?
A motorom eladó, ha érdekelne valakit, szóljon! Köszi!
Yamaha Virago XV 535 Custom by Kalmi
Na az egyik kútnál felvilágosítottak. Hétfőtől csütörtökig 5 Ft, péntektől vasárnapig 8 Ft a kedvezmény, de csak ha motorba tankolok. Teljesen jó, úgyis hétvégén van inkább motorozás.
Nagyon szép ez a motor.
Csak le kéne szerelnem az utas háttámláját meg a táska tartókat nekem is...
De emlékszem. Sőt még a hasra esésedet is felvettem videóra!
Csak reménykedtem, hogy neked 400-asod van és azért fogyaszt jobban.
Az én gyertyám középen, (elektróda és az üllő) szürke. A menet belseje fekete. Kipufogó végem fekete, kormos. Büdösnek nem büdös. Bár lehet, hogy csak nem túl érzékeny az orrom. Pedig van méretes.
Barcsra, ha jössz hozhatnád az üveg gyertyát. Hátha érdemes lenne állítani rajta.
Mondjuk én általában két személlyel megyek. (150 kg) Ha meg nagy ritkán egyedül motorozhatom, akkor meg húzom neki a szarvát rendesen.
S így fogyaszt 4,5-4,8-ig. Konvojban, 70-80 km között. 4,2