Üdv mindenkinek! Valaki ismeri ezt a gumit?:170/80-15 M/C Bridgestone Exedra G546 M800 ilyen méret kell ! ha valaki megerősítene hogy nem rossz fajta! Köszönöm!
Május 11 -,.én Vác ! Felvonulás!
Okés benne vagyok a vasárnapban, de nem ígérek semmit, Délelőtt megyek futni, aztán gyúrok, aztán este megyek úszni... Még meglátom.. Nem szívesen mondom le ezeket. De én szombaton továbbra is Citadellázok! :)
Tisztelt debreczi71+ zz
Akkor a vasárnap jobb ? annyit tudok, hogy nincs jelenleg tűzgyújtási tilalom sehol. Remélem ez így marad.
Helyszínnek szóbajöhet a szentendrei Püspökmajor forrás, Pesten a Halomi erdő vagy aki tud könnyen megközelíthetőt máshol, lehet az is.
Be lehet szállni, létszám limit nincs...
Igazából ugye körmös kulcs kellene hozzá, de hiába kerestem neten, meg szerszámboltban is, ezidáig nem találtam. Egy bicikli kulcsot köszörültem át, többé kevésbé jó. De ez annyira meg volt szorítva (szerintem gyárilag, vagy a 10 év állás miatt állt be) hogy bizony erőszakhoz folyamodtam és érintőlegesen a körömbe akasztottam egy laposvágót és kalapáccsal győztem meg, hogy ki az erősebb. Nem túl profi de csak így tudtam meglazítani. Ha kell a bicajkulcs, odaadom szívesen. Meghúzni azzal húztam meg és tökéletes lett.
Ma gurultunk a cimbivel egyet, ez volt az első igazi kirándulás. (Nyírbátorban van egy nagyon jó kis cukrászda )
Az előző vassal ellentétben ez az első hengerben eszi meg a gyertyát (lekormol, majd kihagy) úgyhogy a 7-es hőértékű helyett kapott egy 6-ost. Kíváncsi leszek mit mutat. A hátsó hengerben gyönyörű őzbarna a gyertya.
f***sz egye meg ,én bénázok szokás szerint .
Letölteni sikerült közben ,csak megnyitni nem ...
Majd a fiam megoldja .
Köszönöm én is Bruminak , hogy letölthettem !
Tisztelt fórumtársak
A jövő hét vége 4.én vagy 5.én volna-e valakinek kedve összegurulni egy déli szalonnasütésre. Budapesti és környékiek elsősorban. Ötleteket szívesen veszek a hely megjelölésre.
Sziasztok,
Anno írtam, hogy imbolyog a motor. Kaptam több ötletet amiért köszönet! Végül a kormánycsapágyon kellett lazítani. És akkor már adtam egy kis zsírt is neki :-)
Nem tudom mi lehet a gond, nálad lehet valami prücők mert eddig senki sem panaszkodott és most néztem meg még mindig fent van a szerveren. Probálkozz hátha rájössz a megoldásra, látatlanba nem tudok tul sokat segíteni.
Május 11 -,.én Vác ! Felvonulás!
Kösz, a kézikönyv király (illetve te is)!
Akkor a vasárnap jobb ? annyit tudok, hogy nincs jelenleg tűzgyújtási tilalom sehol. Remélem ez így marad.
Helyszínnek szóbajöhet a szentendrei Püspökmajor forrás, Pesten a Halomi erdő vagy aki tud könnyen megközelíthetőt máshol, lehet az is.
Be lehet szállni, létszám limit nincs...
Az előző vassal ellentétben ez az első hengerben eszi meg a gyertyát (lekormol, majd kihagy) úgyhogy a 7-es hőértékű helyett kapott egy 6-ost. Kíváncsi leszek mit mutat. A hátsó hengerben gyönyörű őzbarna a gyertya.
Letölteni sikerült közben ,csak megnyitni nem ...
Majd a fiam megoldja .
Köszönöm én is Bruminak , hogy letölthettem !
A manual 535-ös, vagy benne van az ezereggyes is?
Haa igen, lehúzom.
Köszi
(legutóbb lassan eszméltem és ismertelek meg, bocsi! Ha motorral lettél volna más lett volna a reakcióidő )
A jövő hét vége 4.én vagy 5.én volna-e valakinek kedve összegurulni egy déli szalonnasütésre. Budapesti és környékiek elsősorban. Ötleteket szívesen veszek a hely megjelölésre.
Anno írtam, hogy imbolyog a motor. Kaptam több ötletet amiért köszönet! Végül a kormánycsapágyon kellett lazítani. És akkor már adtam egy kis zsírt is neki :-)
Nem tudom letölteni a szerviz manualt
mi lehet az oka ?