No autópálya, 80-90km/h-s utazó. Felvetettem a lehetőséget a Harley-s arcoknak is az index fórumon. Jó lenne egy nagyobb csapatot összehozni, olyat mint ősszel.
Srácok! Vasárnap van akinek lenne kedve csatlakozni hozzám egy túra erejéig? A Bakony és Balaton felvidék lenne a célpont. Délelőtt 10 körüli indulás Budapestről, délután 5-6 fele érkezés vissza. Útközben is lehet csatlakozni, térképet az útvonalról érdeklődés esetén teszek fel!
Az árához képest elfogadható. Az MD80-ast, amikor kipattintod a tartójából, óvatosan tedd, mert nagyon könnyen letörik az a picurka pöcök, ami tartja. Nekem 2x sikerült kipattintani, a harmadiknál letört. De egy vezetékcsat megoldja a problémát, ha letörik.
A szinkronizálás után ma mentem a vassal egy kisebb kört. Ég és föld, úgy kisimult a motor 60 körül, mintha sornégyen ülnék...
És Brumi! Nem kokszos a gyertya sem!Szép barna Bárcsak megcsináltam volna anno az előz vason is. Kíváncsi leszek, mi látszik majd a fogyasztáson.
Én szombaton ballagáson voltam Egerben. Motorral.
Aztán felpöfögtünk Parádsasvárra, ballagási bulit tartani.
Ittam én is. Ugyan nem éreztem magam még spiccesnek sem. (Nagyon jó minőségű bort, aszut ittam).
De azért szombat este mégsem mertem haza indulni. Ott aludtunk.
S most értünk haza.
4 hengeres boxeren kell csinálni a szinkront, gondoltam, ehhez azért már nem árt ha van egy műszer. Az olajos megoldással nem akartam nekiállni, de felbuzdulva a dolgon, pont az imént csaptam le az Ebayen egy 4 hengeres szinkrontesztert viszonylag baráti áron. Innen már remélhetőleg menni fog a dolog. Köszi
Én sajnos a tanyán ragadtam, a változatosság kedvéért a benzines fűnyírómat szerelhettem, mert megadta magát a mocsokja, ezért sajnos nem lehettem veletek. Na de majd legközelebb sikerül.
Az a biztositék ház a rossz érintkezés miatt melegedett.
Ki kell venni és megcsiszolni a biztit is és az érintkező késeket is. Le okszidálódik ,fellazul az érintkezők rogóereje és az átfolyó áram hatására melegszik. Ugyan úgy mint egy fellazult 220V-os kötés a konektorban .
Sajnos ez van....a piac tele van gagyi cuccal és viszonylag jó nevű kereskedő cégeknél is felbukkannak ezek a fos biztosítékok. Nekünk majdnem ráment erre egy VOLVO buszunk. A biztosíték épp volt, de a környezet már rég leolvadt. Csináltattam a villamossági szerelőkkel egy tesztet, azt hittem besírok, amíg néztem.....pl. a 15A késes biztosíték még 50A-nál se oldott, pedig a műanyag háza már olvadt, 55A-nál belobbant a műanyag ház és csak kb 62A-nál szakadt el a fém. Próbálj olyan biztosítékot venni, ami NEM átlátszó műanyag házban van, ezek közül sokfélét ellenőriztünk és valamivel jobbnak tűntek.
Hazaértem én is, megjártunk gyenge 250km-et. Ami a kalmi túrán kimaradt, most realizálódott, csak fordított irányból. Mi Esztergomba mentünk a 10es felől, Párkányban megebédeltünk, Ipolyszalka-Letkés határátkelőn visszajöttünk, utána Kemence,Diósjenő, a többi már nem érdekes. Sajnálatos,de a kis panzió(étterem) zárva van, úgy tűnik a válság oda is beszivárgott. Végre szocializálódni látszik a Viragos haverom, egész normálisan közlekedett, és 4,3nál megállt a fogyasztása. A nagy Intruder 5,5öt kajált, de utas is volt. Nekem is volt utas, de én nem itattam meg a lovakat, hála a 21 literes tanknak, van még bőven. Szerettem volna maradni Laciékkal, Jenővel Gyulával végre megismerkedtem személyesen, fasza nap volt. Hóhérnak megígértem a citadellát, na az nem sikerült. Jövő hónapban újra megpróbálom.
Sziasztok
Nemrég tértünk haza, mert én családostul voltam a tűzrakó helyen, de köszönöm a többieknek is akik el tudtak jönni.
Későn kapcsoltam, hogy anyák napja van ma, meg sok helyen közös ebéd a családi körben otthon. Ez a programtorlódás lehetett az oka néhányotok távolmaradásának.
Nembaj akikkel ott voltunk, legalább jót ettünk ittunk dumáltunk. kell néha ilyen lazítás is.
Jövő hétvége Győrújbarát /nekem legalábbis!/
Ma bekötöttem magamnak egy szivargyújtó aljzatot, és úgy gondoltam, hogy ránézek a többi biztosítékra is. Ekkor ért a meglepetés. A világításért felelős biztosíték szép kék műanyag háza egy az egyben megolvadt, a biztosíték meg nem sült ki. Akkor most azon kívül, hogy csere mi van? A másik 3 biztosíték tökéletes.
http://goo.gl/maps/j5dm3
Ha sok, lehet rajta rövidíteni.
És Brumi! Nem kokszos a gyertya sem!Szép barna Bárcsak megcsináltam volna anno az előz vason is. Kíváncsi leszek, mi látszik majd a fogyasztáson.
Aztán felpöfögtünk Parádsasvárra, ballagási bulit tartani.
Ittam én is. Ugyan nem éreztem magam még spiccesnek sem. (Nagyon jó minőségű bort, aszut ittam).
De azért szombat este mégsem mertem haza indulni. Ott aludtunk.
S most értünk haza.
Holnap felhívlak, ma nem voltam gépközelben. Ha még ma olvasol: holnap Gödöllőn dolgozok, addig el tudom vinni a tárcsákat. Vagy posta.
Csütörtöktől,ha az ég nem szakad le ott leszek Győrújbaráton,ha jön még valaki találkozzunk.Elérhetőség az adatlapomon .
Üdv
Köszi a minitalit szezonnyitónek jó vol ez.
Győrújbarát részemről még nem biztos, de időben jelentkezek.
Ki kell venni és megcsiszolni a biztit is és az érintkező késeket is. Le okszidálódik ,fellazul az érintkezők rogóereje és az átfolyó áram hatására melegszik. Ugyan úgy mint egy fellazult 220V-os kötés a konektorban .
Nemrég tértünk haza, mert én családostul voltam a tűzrakó helyen, de köszönöm a többieknek is akik el tudtak jönni.
Későn kapcsoltam, hogy anyák napja van ma, meg sok helyen közös ebéd a családi körben otthon. Ez a programtorlódás lehetett az oka néhányotok távolmaradásának.
Nembaj akikkel ott voltunk, legalább jót ettünk ittunk dumáltunk. kell néha ilyen lazítás is.
Jövő hétvége Győrújbarát /nekem legalábbis!/
Ma bekötöttem magamnak egy szivargyújtó aljzatot, és úgy gondoltam, hogy ránézek a többi biztosítékra is. Ekkor ért a meglepetés. A világításért felelős biztosíték szép kék műanyag háza egy az egyben megolvadt, a biztosíték meg nem sült ki. Akkor most azon kívül, hogy csere mi van? A másik 3 biztosíték tökéletes.