Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minden bizonnyal ott leszek.
Május 4.-én Citadella felvonulásra van kedve jönni valakinek?
Üdv!
Egyik problémám megoldódott,jött a másik...

Volt már valakinek olyan gondja,hogy szivárgott valahol a benzin?

Álló motoromnak 1-2 nap nem használat után is benzin szaga van.
Fogyasztásom is megnőtt..illetve szerintem elpárolog 1-2 hét alatt.

Volt már valakinek ilyen gondja? Hol keressem a szivárgást? Persze a benzincsövek egyértelműek..de azokon kívül még hol szivároghat?
Kedves November!

Köszönöm, hogy lejöttél, egy élmény volt!

Ha valakit érdekel, akkor a tegnapi barcsi motorkiállításon készült képeket megnézheti itt:

http://www.sportmotor.hu/motor...
A lámpákra már megvan a három emberke
Beci58
Tormy
Kispest

Egyenlöre ennyi mert a vám miatt nem érdemes egyszerre többet rendelni. Ez még talán vámmentes.
Módi István - Hunor intézte én csak betársultam a vételbe és így kevesebb jutott egy főre. Volt innen is több ember is aki beszállt,
lehet seggbe is rúgnak amiért most közzé tettem.
Ez az a könyv amit egy Erdélyi barátunkal vettünk meg közösen 5$ VOLT FEJENKÉNT ÉS INNEN A FÓRUMRÓL is TÁRSULTUNK BE VAGY ÖTEN, ezt most közkincsé teszem, ugyis jöttek volna a kinyizók
Azért nem olyan gyenge a fénye én már felszereltem és látni a fényénél egészen jól, csak az udvaron probáltam ki de mondhatom megvagyok vele elégedve, látni simán a fényénél tompitott nélkül is.
A fényereje egy dolog, a fokuszáltsága sajnos egy másik. Nem mindegy, hogy egy szűk nyalábban világít előre, vagy szórva egy adott területre.
Sok LED-es lámpával volt dolgom, de normál fényszóró helyett igen kevés alkalmazható.
Nekem az esti fény kiegészítésére kell a lámpa, mert kevés a gyári.
Tisztába vagyok vele, hogy nincs olyan fényereje mint 2 halogén ködlámpának, de az 1w-os fejlámpámból kiindulva, használható pluszfényt kell hogy adjon a 2x5w led.
Úgyhogy én is kérek mindenképp.
köszi
Én már le töltöttem sőt már tanulmányoztam a szabadon futót. Gyönyörűek a képek, és érthető a szöveg. Nagyon köszönöm.
Ez nagyon szépen kidolgozott cucc, még nem találkoztam vele. Ezer köszönet érte.
bárki letöltheti, ha megadtad a linket
Kösziiiiii, én már töltöckölöm is lefele
Toldacuccot... Zoldacuccot.. XDDDD ZŐŐLD *.* DDDDxddd
Basszus... data.hu meg mindenfélét hallottam már.. De, hogy zoldacuccot.hu HÁT EZ MINDENT VISZ! XDDDD
Ovatosan kattingatni, nehogy letörölje valaki mert elfelejtettem letiltani a törlést.
Akinek kell a szerviz manuáll fasza minőségben az itt probálkozzon egy hétig letölthető.

Ide raktam fel.

Kattints az alábbi linkre a letöltésekhez:
http://s3.toldacuccot.hu/letol...
Meg csináltam de email címeket kér akik letölthetik és aztat nem találom, hogy ide hogyan lehet és milyen linket kell bemásolni, mert ugye így csak azok tölthetik le akiknek megadtam az emailjét.
Na megprobálom!
Kellemes rezonálásmentes üzem, a motorblokk látványa, teljesítményleadás,stb. mondtam, ízlések és pofonok különbözőek.
Szia!
betömöríted, és felteszed a toldacuccot.hu -ra, ide meg bemásolod a letöltési linket. 1 hétig le lehet tölteni
Hát pedig sor néggyel motort építeni az abszolút felesleges kategória szerintem. Én nem is értem emberek miért szeretik. Unalmas villanymotor.
OK .Te vagy a harmadik, ha küldi a linket a kinai akkor megrendelem.
Szia Brumi !
Én megerősitem a jelentkezésemet a lámpára,úgy látom már visszalépő is van,így beférek az első körbe.
A lábtartók felszerelését elkezdtem,a fék óldaninál némi alakitást igényel,dekülönben OK-s.
Majd végén még jelentkezem.
Te már haza is értél?