Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bizony ám így igaz, figyelembe véve a generátor és a fesszabályzó teljesítményének korlátait.
Minél kevesebb a bekapcsolt fogyasztó, annál jobban igénybe van véve a fesszabályzó!
A diódahíd egy testben van a szabályzóval. Mind a kettő bordán van, de egy 35A-es dióda nem fog jelentősen melegedni még 20 Ampernél sem.
Ez a szakmám, hidd el, hogy nem a levegőbe beszélek.
A dióda nics hűtőbordán a feszab igen ergo a nagyobbterhelés a feszabályzón van.
A diódának nem fáj annyira. Megvan a kapcsrajz valahol, mindjárt megmutatom.
És a generátornak?
Terhelés nélkül a megtermelt többlet feszkot visszakell szabályoznia( el kell disszipálni) de a lámpa fogyasztását is egyeirányítania kell és az melegedés szempontjából ugyan az.
Nah ezt nem is tudtam, milyen a legnagyobb? ami jó ebbe a foglalatba?
Brumi: hidd el, az a jó neki, ha valami eszik.
Ártani semmiképp nem árt neki, ha valami fogyaszt, mert nem elfűti a feleslegesen termelt áramot, hanem felhasználod.

Cserélj izzót. Vannak nagyobb fényerejűek, mint a mezei 55/60W-os.
Na ez nem a tompított helyett van. Az pedig amit a feszabályzó kiméléséről irtál nem igaz.Több elektromos fogyasztó több áramot jelent amit a szabályzó egyenirányit ami több terheléssel jár.
Aha értem, nekem igazan a Viragó fényerejével van gondom, erre nem tudl v.mi megoldást? ugy hallotam, hogy ugy egészséges, a fesz.szabályzónak hogy ha a rövid fény legalább üzemmel, nah már most akkor ezzek a ledek keveset fogyasztanak
Köszi, már el is felejtettem a virago.ro-t
Ez egy kicsivel gyengébb mint a rövid fény de nem is ahelyett van. Ez nappali fény és arra szolgál,hogy Téged a tompitott fény bekapcsolása nélkűl is jól lássanak. Arra viszont kitünő, mert nagy a fénye és csak 150 mA amper a fogyasztása.
http://www.virago.ro/2010/03/2...

Nem véletlenül írtam.
És jól lehet velle látni is például ugy értem hogy jobban e mint a rövidfénnyel? vagy csak dizájn?
Tíz ezer FT.
Kivéve ha 2000 előtt készült a gumi. Amennyiben ez tényleg a Dot szám, akkor 1998. 35. heti.
Összintén engem se zavar, hogy durrog, csak attol félek hogy ezért is olyan nagy a fogyasztásom
Állitok csak azt nem tudom, hogy mi merre, tudnál segiteni?
Szia Brumeszkosz, mennyibe kerulnek a lampak postaval egyut?
Ez nem lehet a DOT szám. aDOT első két száma agyártás hetét, a második kettő a gyártás évét jelzi.
Gyere privát emailre!
jeszenszki.tibor@upcmail.hu
Hali!
Igen, érdekel.
Ja most látom Béla ,hogy Te vagy. Annyi nick név van itt hogy nem tudom már ki kicsoda.
Lehet, hogy az alapjárati keverékcsavarokkal meg tudod szüntetni, de egyáltalán nem biztos. Nekem minden vadi új a karbimban és még mindig durrog motorféken. Vagy inkább azt mondom ropogtat! :)
Nálamnál senki nem próbált ki többféle beállítást a karbin, és még mindig csinálja, de nem is bánom, mert nekem tetszik. A közhiedelemmel ellentétben ettől nem lesz baja, ne aggódj. kb 10 nagymotoromból 5 durrogott, és ez egyáltalán nem függ attól, hogy nyitott e a kipufogó vagy zárt. A virago zárt dobbal is durrogott, csak most jobban hallani.