Ha eleve jó a beállítás, és nem kap sokat a mocid, nem kormol, akkor kisebb fúvókával rosszabbul fog menni. Ha sokat fogyaszt, kormol, akkor a kisebb fúvókával nemhogy rosszabbul fog menni, hanem nagy valószínűség szerint jobban.
Most olvasom amit írtál kalmi. Nem segéd tank a nyereg alatti,hanem az a fő. Lásd Sibra gépe. Gondolom később rájöttek,hogy karcsú a 8,6liter és emiatt van fenn egy 5 literes. Szóval szerintem nem a 2 karbi miatt van a 2 tankos megoldás. Az viszont nagyon igaz,hogy ejtő tartályos módon sokkal egyszerűbb lenne a benzin ellátás.
Hello Fabesz!A tárcsákat köszönettel elfogadom. Az enyémeket is ennyire köszörülték, de az egyik huplis lett.Ha megcsörgetsz visszahívlak hogy megbeszéljük hogyan tovább.
06 30 269 2402
Rendeltem ma két kis mini kamerát kínából 10-15 nap alatt ér ide. A jobbikat megtartom, a másikat eladom ha kell valakinek. A kettő együtt volt 5 ezer forint.
Kiváncsi vagyok a minőségére. Motorra, vagy sisakra rögzítve lehet vele motoros videókat csinálni. A csomag a micro SD kártyát nem tartalmazza, azt kell hozzá venni.
Az egyik ez: Mini camera 1.
A másik ez: Mini camera 2.
Ha letesztelem és jó, akkor többet is rendelek ha kell még valakiknek.
Nehéz azt koncerten megállni, hogy ne figyeljen az ember kezében egy sör is... Pesten ezért szoktam kocsival menni ilyenkor, többnyire az asszonypajti nyomja a gázt hazafelé. Vidéki koncertre pedig nem illik kocsival menni nyáridőben, ott a szerény visszafogottság uralkodik el az ivási hajlamon Szerdán én is próbáltam barátkozni az alkoholmentes sörrel, de nem igen cseréltünk egymással telefonszámot....
Tisztelt motorosok
A vasárnapra egyeztetett szabadtéri program találkozás helye és ideje:
Budapest 18.ker. Halomi erdő. / térkép mellékelve/
Én kb. fél12 tájban érkezem motoron a kisebbik fiammal
és tele hűtőtáskával.
Elsősorban szalonnasütésre készülünk de lesz rágcsálnivaló, gyümölcs, miegymás. víz üdítő is.
Az első hét érkező motoros vendégem egy Buckler alkeszmentes hideg sörre. (velkamdrink)
Persze aki nem motorral jön, hanem autóval az is talál parkolóhelyet könnyen pl. a szemben levő benzinkútnál.
Az erdőben motorozni nem lehet, tehát tartsuk tiszteletben a természetet, meg a többi kirándulót, de azért senki sem szólhat, ha betolom a motoromat kb. 100 méterre a tűzhelyig , mert nem hagynám látóteren kívül.
Aki tud jönni, mindenkit szívesen látok,
-ha jösztök lesztek, ha hoztok esztek...
Eszembe nem jutott volna hogy autós boltban lehet ilyet kapni. Hétfőn be ugrom a Bárdi autós boltba, itt van tőlem kb-háromszáz méterre hátha van nekik. Külömben mit kóstál autós boltban?
Igen meg próbálnám kisebb fúvókával, csak az a gondom hogy a YAMAHA WORLD-nél megrendelt 2db-fúvókáért 5500ft-ot kérnek. Na most ha veszek 3x2méretű fúvókát elgondolkodtat hogy meg éri e. Külömben amit most vissza raktam mert a 135-öst vissza kellett adnom 140-es 147re van kalibrálva.
Nem azt kérdezted?
06 30 269 2402
Kiváncsi vagyok a minőségére. Motorra, vagy sisakra rögzítve lehet vele motoros videókat csinálni. A csomag a micro SD kártyát nem tartalmazza, azt kell hozzá venni.
Az egyik ez:
Mini camera 1.
A másik ez:
Mini camera 2.
Ha letesztelem és jó, akkor többet is rendelek ha kell még valakiknek.
A vasárnapra egyeztetett szabadtéri program találkozás helye és ideje:
Budapest 18.ker. Halomi erdő. / térkép mellékelve/
Én kb. fél12 tájban érkezem motoron a kisebbik fiammal
és tele hűtőtáskával.
Elsősorban szalonnasütésre készülünk de lesz rágcsálnivaló, gyümölcs, miegymás. víz üdítő is.
Az első hét érkező motoros vendégem egy Buckler alkeszmentes hideg sörre. (velkamdrink)
Persze aki nem motorral jön, hanem autóval az is talál parkolóhelyet könnyen pl. a szemben levő benzinkútnál.
Az erdőben motorozni nem lehet, tehát tartsuk tiszteletben a természetet, meg a többi kirándulót, de azért senki sem szólhat, ha betolom a motoromat kb. 100 méterre a tűzhelyig , mert nem hagynám látóteren kívül.
Aki tud jönni, mindenkit szívesen látok,
-ha jösztök lesztek, ha hoztok esztek...
Vagy e-bay.
Márkakerből SEMMIT!