Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A hülye!
Legalább lehet jó kis customgépet csinálni a yoghurtos dobozból!

http://youtu.be/sYxU_lYBHpY
Mennyibe került a vizsga? Épp vizsgáztatás előtt vagyok és 14-et mondtak.
Egy darabig nyeli az akku a delejt, de ha telítődik akkor az van amit kalmi írt.
Vecsésre adtam el,és British Racing Green színű volt.
Köszönöm, akkor alternatív megoldás után nézünk! :)
Köszönöm! Ha ez így van, akkor inkább a fesz. szabályzóra vigyázok. Az aksi így is kibír 4-5 évet.
Köszi, közben rájöttem hogy hülyeséget írtam.
A kocsimnál 2 matrica van és a vizsgás azon is piros.
Csak egyszer már megszívattak a kocsival, mert évjárat szerint kaptam piros matricát, nem is tudtam mi az, közben a szabályozott katalizátor miatt kéket kellett volna kapjak. (volt ugye pár nap amikor nem szabadott használni a piros matricás autókat)
Én úgy tudom, ha nem megy a világítás, a fesz. szabályzód jobban melegszik.
Zsoccca, bocs tévedtem, ilyen opcióról nem tudtam. Kérdésem lenne: Kímélem azzal az akkumulátort, ha tompított helyett csak helyzetjelzőt használok?
Szerintem a motoroknak nincs környezetvédelmi besorolása. Eddig legalábbis nem volt. A műszaki vizsga matricáját minden évben más színűre változtatják, ez azért van, hogy a yard már messziről, a színéről ki tudja szúrni, ha nem érvényes. Ha mindig egy színű lenne, csak egészen közelről lehetne tudni, meddig érvényes a műszak.
Na ma megvolt a műszaki vizsgám.
Kaptam szép piros matricát .
Remélem nem sok szmogos nap lesz idén.
Minden viragonak piros a matricája? (a kéket cserélték most erre)
Az xr3-as ford a tiéd volt? Csak azért kérdezem, mert anno itt Gyálon vettek nekem egy fekete xr3i-t 1998-ban. Lehet épp töled?
Sajnáltam megválni tőle, mert volt hozzá lapos kormányom is, de nekem nagyon macerásnak tünt az átalakítása, inkább csináltam egy újat.
Hozzám került, és némi átalakítással felugrott az 535-re!
Szia Blackiex !
A kiemelőt Rocky elvitte, nem tudom neki megvan- e még !
Robág: Megvan neked még a kormány kiemelőd, ami nem passzolt?
Lehet, hogy lenne pálya rá. Van egy pécsi spanom egy 81-es XV750-nel, amire elviekben passzol... Rövid a karja. :)
Sokan ragaszkodnak bizonyos benzinkutakhoz. A magam részéről, ahogy a motorom megkívánja. Soha nem tankoltam még rossz tüzelőanyagot itthon. Nem úgy mint RO- BG. Na ott már volt mellényúlás. Igaz annak is 9 éve.
Nem tom, ki szokott tankolni MOL kútnál, most van egy akciójuk , a GREEN üzemanyag kártya. / mol.hu / Röviden : A mindenkori üa. árnál 5 Ft-val olcsóbban tankolsz, az egész ország területén 10 kutat kell választanod, ahol " él " a kedvezmény. Teljesen ingyenes, nekem két nap alatt megküldték, a tankolás módja : Tankolok, hitelkártyáról letöltöm a Greenre a fizetendő összeget / persze a kúton, kedvezménnyel / , és azzal fizetek , oszt jó napot / by Orbán Viktor / . Természetesen ez itt nem a reklám helye, csak egy lehetőség ! Aki nem a MOL kúton tankol, ezután se tegye !
Szia!
Köszönöm,hogy válaszoltál ! A szervizben saját szememmel láttam,hogy a szerelő bal oldali résszel kezdte a felszerelést mert az tűnt egyszerűbbnek . A probléma ott kezdődött amikor a fő tartót felhelyezte a blokkban lévő tő csavarra a távtartóval és láss csodát a menetig szinte még egy távtartónyi különbség volt,hogy a csavarral rögzíteni lehessen. Jó ezt ki lehet hézagolni,de amikor a váltó bordás tengelyén lévő ,csavarral ellátott rudazat adaptert vissza próbálta helyezni nem tudta feltolni a tengelyre mert a rudazat csuklója szorult a fő tartóval. Ekkor tettem le a felszerelésről a szakszervizben. Tényleg segítőkészek voltak egy fillért sem fogadtak el az elvesztegetett másfél óráért.Nem adom fel mert sajnos a csípő ízületi problémám miatt lenne szükségem a felszerelésére. Fotót majd megpróbálok feltetetni a fiammal mert ez nekem nem igen megy.
Üdvözlettel !
Igen
Ha az emberek sok hasonlót látnának tőlünk akkor talán megváltozna a motorosokról kialakult negatív kép.
Valszeg egy bevásárlóközpont parkolója nagyon rendben van, könnyen megvizuáljuk egymást. Mikor találkozzunk ?
Szia Thor535 ! E-mail címem : berkesist@freemail.hu . Annyira nem vagyok ismerős Barcson, a sportcsarnok a strand közelében van, ha jól tudom ? Küld el a mobil számod priviben, felhívlak, leügyezzük a témát. Mindenkinek szép időt és még olcsóbb benzint
Amúgy mennyire ismered a "várost"? Mert ott tutira nem lesz egyszerű megtalálni egymást!
Javasolnék egy semleges parkolót, SPAR, Penny, vagy LIDL, ott tuti nem gyűlnek a motoros testvérek, elég nagy parkolók, simán kiszúrjuk egymást, gyors ismerkedés, aztán megnéznénk a rendezvényt.

Vélemény, javaslat?
Természetesen, fussunk össze, csak ne nagy erővel, mert a 20 kilóm összetörik egy szempillantás alatt

Akkor pénteken, amikor írok Novembernek, sasold Te is!
Szia!

Akkor pénteken írok ide, aztán megdumázzuk, hogy hol legyen az "ütközet" .

Nyomass egy mail címet!