Köszi, közben rájöttem hogy hülyeséget írtam.
A kocsimnál 2 matrica van és a vizsgás azon is piros.
Csak egyszer már megszívattak a kocsival, mert évjárat szerint kaptam piros matricát, nem is tudtam mi az, közben a szabályozott katalizátor miatt kéket kellett volna kapjak. (volt ugye pár nap amikor nem szabadott használni a piros matricás autókat)
Szerintem a motoroknak nincs környezetvédelmi besorolása. Eddig legalábbis nem volt. A műszaki vizsga matricáját minden évben más színűre változtatják, ez azért van, hogy a yard már messziről, a színéről ki tudja szúrni, ha nem érvényes. Ha mindig egy színű lenne, csak egészen közelről lehetne tudni, meddig érvényes a műszak.
Na ma megvolt a műszaki vizsgám.
Kaptam szép piros matricát .
Remélem nem sok szmogos nap lesz idén.
Minden viragonak piros a matricája? (a kéket cserélték most erre)
Robág: Megvan neked még a kormány kiemelőd, ami nem passzolt?
Lehet, hogy lenne pálya rá. Van egy pécsi spanom egy 81-es XV750-nel, amire elviekben passzol... Rövid a karja. :)
Sokan ragaszkodnak bizonyos benzinkutakhoz. A magam részéről, ahogy a motorom megkívánja. Soha nem tankoltam még rossz tüzelőanyagot itthon. Nem úgy mint RO- BG. Na ott már volt mellényúlás. Igaz annak is 9 éve.
Nem tom, ki szokott tankolni MOL kútnál, most van egy akciójuk , a GREEN üzemanyag kártya. / mol.hu / Röviden : A mindenkori üa. árnál 5 Ft-val olcsóbban tankolsz, az egész ország területén 10 kutat kell választanod, ahol " él " a kedvezmény. Teljesen ingyenes, nekem két nap alatt megküldték, a tankolás módja : Tankolok, hitelkártyáról letöltöm a Greenre a fizetendő összeget / persze a kúton, kedvezménnyel / , és azzal fizetek , oszt jó napot / by Orbán Viktor / . Természetesen ez itt nem a reklám helye, csak egy lehetőség ! Aki nem a MOL kúton tankol, ezután se tegye !
Szia!
Köszönöm,hogy válaszoltál ! A szervizben saját szememmel láttam,hogy a szerelő bal oldali résszel kezdte a felszerelést mert az tűnt egyszerűbbnek . A probléma ott kezdődött amikor a fő tartót felhelyezte a blokkban lévő tő csavarra a távtartóval és láss csodát a menetig szinte még egy távtartónyi különbség volt,hogy a csavarral rögzíteni lehessen. Jó ezt ki lehet hézagolni,de amikor a váltó bordás tengelyén lévő ,csavarral ellátott rudazat adaptert vissza próbálta helyezni nem tudta feltolni a tengelyre mert a rudazat csuklója szorult a fő tartóval. Ekkor tettem le a felszerelésről a szakszervizben. Tényleg segítőkészek voltak egy fillért sem fogadtak el az elvesztegetett másfél óráért.Nem adom fel mert sajnos a csípő ízületi problémám miatt lenne szükségem a felszerelésére. Fotót majd megpróbálok feltetetni a fiammal mert ez nekem nem igen megy.
Üdvözlettel !
Szia Thor535 ! E-mail címem : berkesist@freemail.hu . Annyira nem vagyok ismerős Barcson, a sportcsarnok a strand közelében van, ha jól tudom ? Küld el a mobil számod priviben, felhívlak, leügyezzük a témát. Mindenkinek szép időt és még olcsóbb benzint
Amúgy mennyire ismered a "várost"? Mert ott tutira nem lesz egyszerű megtalálni egymást!
Javasolnék egy semleges parkolót, SPAR, Penny, vagy LIDL, ott tuti nem gyűlnek a motoros testvérek, elég nagy parkolók, simán kiszúrjuk egymást, gyors ismerkedés, aztán megnéznénk a rendezvényt.
Legalább lehet jó kis customgépet csinálni a yoghurtos dobozból!
http://youtu.be/sYxU_lYBHpY