Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen olajat tettel bele?
A hossza oké, de az ereje már nem a régi ezek szerint.
Az enyém is ki van "beilagolva" egy-egy darab 5 cm-es csődarabbal, mert nálam is érik a csere...
A rugó hossza is gyári volt. Lehet hogy én vagyok túlsúlyos ?
Nem úszod meg a progresszív rugót ezek szerint... :(
Shox-ban. Nem volt olcsó. 65 k.
Hol vetted, mennyiért?
KI
Tetszik...
pl. azért, mert kb 2x cserélek plexit a karcok miatt (a robogó csomagtartója összekarcolja). Ennél viszont betolva nem karcolódik. Legalábbis, ha korrektül van megcsinálva a szerkezet.
KI
Igen. Pont ez tetszett meg benne, mert ha feltolod a plexit, úgy néz ki mint egy teljesen plexi nélküli classic sisak. Városba ezt nagyon szeretem. Ha viszont kimegyek a városból, mégis ven egy plexim a bogarak és a szél ellen. Több száz km-es túrára azonban nem mennék vele, mert alapvetően ez tényleg egy full nyitott sisak.
Szia,
Jól látom, hogy a plexi feltolható a sisak belsejébe?
Vagy?
KI
2184Ft/év, baleseti adóval. Trabant Wartburg klub flotta
Bónusz 4-el.
UNION biztosító 4620 Ft. baleseti adóval együtt.
Üdv Zsocca.Nekem 7500ft egy évre,baleseti adóval együtt az UNION-Biztosítónál. Azért ennyi mert egy összegben lett befizetve.Valamivel több lett volna ha negyedévente fizetném.
Sziasztok !

Tegnap, és ma megtettem az első 300km-t az olaj, és szimering cserés teleszkópommal.
Ugyan olyan szar mint volt!
Nagyobb úthibákon üt oda -vissza. Kiszerelt állapotban szimering és olaj csere után kézzel tiszta erőből nyomkodva nem csinálta.
Beszerelt állapotban fékkel próbálgatva szépen dolgozik. Egyébként furcsa volt hogy szétszereléskor szinte semmi olaj nem hiányzott belőle.
Lehet hogy nem úszom meg a teljes szétszerelést ?
Nekem 7000 körül, nem tudom fejből hogy melyiknél.
Most kerestem vissza az enyémet. 6505-Ft/év. Wáberer Gyuri bácsinál. Baleseti adóval egyetemben.
Azért, mert már kétszázszor ki lett tárgyalva.

K&H-hoz menj. 10 rugó/év alatt megúszod még baleseti adóval is.
Kötelező biztosításról senki nem írt.
Kinek hol van és menyit fizet? Váltanom kéne de nem tudom, hogy hol érdemes kötni.
Köszi az infót.
A sisak nagyon jó. De azért az arcod érezni fogja a bogarakat.
Nekem van nyitott sisakom. Attól függetlenül, hogy nem véd annyira, sokkal jobban szeretem. Mivel sokkal jobban kilátok belőle. Jóval szélesebb a látómező vele. S a szabadság érzet is jobb. Viszont a zárt sisakom meg jobban véd.
Egy ilyet még én is bevállalnék.

http://hellforleathermagazine....

Darth Vader vagy Stormtrooper sisak meg sajnos nincs és nem is célszerű viselet. :D
Igen, én is ezt gondolom. Ez szerintem minden féle (chopper, cruiser, bobber, caferacer, classic )motorhoz megy amúgy.
Persze sokan félnek nyitott sisakot venni, és én ezt megértem.
Illik a vasadhoz. :)
Pénteken vettem egy új sisakot, ami minden álmomat teljesíti!
Alapvetően nyitott, de van benne plexi. Extrém könnyű, és rohadtul jó forma! Nem volt olcsó, vaciláltam is hogy megvegyem e, végül megvettem!
http://store.agv.com/p/hi-jack...

Ez egy AGV-Diesel Hi-Jack sisak. Üvegszálas héjszerkezetű!
0,10 szívó
0,15 kipufogó
Valaki megtudná írni nekem, a szelep hézagok értékeit.
Ma délután be szeretném állítani.