Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zsocca!

Ez a rali már nem az a rali...mint ahogy az Autólabor sem! De azért tudok segíteni, a többit személyesen.......A szabadonfutó betyár egy megoldás, autóban még hasonlót sem láttam, pedig több,mint 30 éve kezdtem. Volt szerencsém közben egy 1000-es virgácsét is lefigyelni! Jóval könnyebb kicserélni, mint a dragét, de fos egy szerkezet...
Oké
Légyszi szólj amikor csinálod! Szeretném végig nézni. S ha tudok szívesen segítek is.

Más: Kegyetlenül hiányzik a Rallye. Komolyan tépelődök rajta, hogy újra kezdjem.
Kérdés: Ha újra belevágok, felújítható-e a Volán autó laborral a megállapodásunk?
Kötelező biztosítással kapcsolatba, lenne egy kérdésem.
Kinek hol van és menyit fizet évente?

Most az UNION-nál vagyok. Az éves díja, jó. Csak megszüntette az irodáját a városunkba. S ez nem árt, ha ne adja isten valamikor intézkedni kell. Egy törés kár alkalmában. Tudtommal jelenleg
70 Km-re Egerben van az UNION-nak irodája.
Májusi a kötelezőm. Tehát ebben a hónapban kellene felmondanom. Csak még nem tudom, hol hol kötnék újra.
Sziasztok
Kedden este értünk haza Sopronból. Hulla fáradtan. 870 Km-et sikerült menni.

deschke Nagyon köszönöm a teszt lehetőséget! Nagyon Szuper a Vulkán 900-as. Leköteleztél!
Könnyen lehet, hogy ha lecserélem a virgácsomat akkor egy ilyen lesz a következő.
A gumi az ido mulasaval veszit a ruggalmassagabol. Ezert is repedezik ki. A repedesek meg nem is annyira veszelyesek mert a szovet tartja a gumit egybe de mivel az anyaga kemennye valik egy egy huzosabb szituacioban nem fog jol tapadni. Plane nedves uton. Azt meg ugy nem kell reszleteznem mi tortenhet ha .......
Ezeknek a gumiknak van belsőjük?
Sziasztok!
Segítség kéne .Úgy látom ,hogy a gumik oldalán /elsőn,hátsón/ apró repedések vannak.és mintha több lenne mint tavaly.A gumik 2006-os Metzeler-ek. Tudom,hogy kicsit öregecskék,szerintetek milyen gyorsan cseréljek gumit ? A futófelület tökéletes.Gumicserekor gondolom illik a belsőt is cserélni?
Esetled tipp jó gumi árról!
Üdv.
Nagyon szivesen
Thx, megint köszönöm szépen a segítséget. ha talizunk meghívlak egy pofa sörre! ;)
Igen organikus biztosan
szaddi -kalmi79
Sima lik ,és átmenő csavar .
Az én szabályzóm ,nyáron elég meleg szokott lenni .
Ez organikus ugye?.. Az a képen ott a jobb felső sarokban, hogy Organic az gondolom az nem? :D
Akkor most ez a tutkeráj?...
Nem kell átvinni a hűtést a vázra. Nem is lehetett a célja a tervezőknek, hisz a váz festett vas, a szabályzó meg festett alumínium. Egyébként nekem még sosem volt forró a fesz szabályzóm, a legnagyobb nyári melegben is csak langyos volt.
örülök h beleszólsz! :) én is gondoltam már amúgy,h kellene valami hűtés megoldás.És a szakmám miatt csak egy kis hő szigetelő rétegre gondoltam...de igazad lehet,talán tényleg egy vastagabb alu-lap kell csak.
Szia szaddi bocs ,hogy bele szólok de jobb lenne vastagabb alumínium lemezből a közdarabot csinálni mert a hőt elvezeti a vázra nem árt a plusz hűtés a fesszabályzónak.
Igaz, a tárcsa itthon baromi drága.
Annyiért persze, hogy nem de ha már a tárcsát onnan rendeli akkor nincs miért rendelje méshonnan a fékpofát és ami a tárcsával azzonos márkáju fékpofa az 20 euro
25€=7500Ft. A havernak 8000ért hozattam. Ennyiért nem érdemes kintről hozatni.
ok.menetet vágtál bele?vagy csak lyuk van a keeway feszszab. felfogatásához?
Nem kell pont savállónak lennie .
Sima vas is megteszi . Nyugodtan le festheted ,a fesszabályzó háza nincs összekötve a negatívval .
az gáz ha kicsit vékonyabb saválóval fogatom fel? mert kb 1mmerest találtam.
oks! Köszi!
köszi szépen.Már meg is rendeltem!