Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Micsoda pazarlás!
Szerintem nem jó.Kissebb a teljesítménye.
5-6 munkanap a posta ha minden jól megy.
igen de azt mondta a csóka h ausztriában 5 év után leselejtezik a boltokból,ha nem adták el.
Nekem a futottak még kategóriába tartozó unibat akksim 7éves és még most is jó. Aki a Banner-ra azt mondja,hogy szar, az nem ért hozzá. A nem felsavazott akksi pedig bármeddig eláll,mint a cukor vagy az égetett szesz.
http://anzomotor.hu/uj_robogo_... ennyi a gyári.tuti nem éri meg gyárit venni?
Igazad van Brumeszkosz, en is annyit mértem a sajátomon ano, de Szaddi alapjáraton mérte és ugy stimmel. Apropó mit is mondtál németböl hány nap alatt kell lejönnie a cuccnak? mert a román posta nem a gyorsaságárol hires aztán legyen mihez mérjem
250-es virgács fesszabályzó nem jó az 535-höz ugye?
Ha gázt adsz olyan 4-5 ezres fordulatig akkor váltófeszűlséget mérve akár 60 volt is kell hogy legyen.
Sziasztok motorosok!
Jön valaki Pécsre szombaton a szezonnyitó gurulásra?Déliek előnyben:)
Csak mondtam, hogy mi arra vettük, de ugyan az ami a viragóra is kell
hát jó..de sokan mondták h simán lehet h ilyen szarok az aksik h egy szezont bírnak(az első aksi mondjuk benne volt a mociban amikor már megvettem,nem tudhattam h tényleg új-e.szal arra ráfogtam h azért mert tuti régi)a2.ról(banner) azt mondták h elég sok szar van belőle mostanában. A 3.-at egy aksi kereskedőtől kaptam ingyen(volt nálam egy ezres azt azért ráerőltettem ) ,mert h azt ausztriában leselejtezték mert 5 évig állt a polcon(de nem volt felsavazva) Na de ez a 4.már igen gyanús volt.
Az nem ugyan az de aki már felszerelte jobban tud segiteni, megoldható a felszerelése
Vigyázz azzal az ATV-re vett fesszabival, mert az nem biztos hogy jó lesz. Csak a Supershadowé jó, a többi nem 3 fázisú! Azért mondom, mert én is ráfaragtam egy hasonlóval anno.
Na ugye! Tegnap este ugyanezt fejtegettem én is. Kevés a töltés. 4év 4akksi. Úristen
Szia! Ma kérdeztem a Piliskónál a vizsgát, (Kőrösin) náluk 12 ropi lenne. Sajnos ez a hobbi sem olcsóbb, mint pl a horgászat, csak kevésbé szálkás, és lényegesen élvezetesebb.
és a felfogatása is passzol?
Csak ez lehet a magyarázat, mert 4 aksi 4 év alat az már nem normális, és megmagyaráza hogy miért birta tovabb ha melegebb volt mert akkor jobban tartja az aksi az áramot, Keeway fesz.szab. jo állitólag, nekem is van egy a polcon de szerencsére még nem kellet, a haverom ATV jére vettük de ott meg a generátor nem volt jó, nem nehéz bekötni
ha a küllőket sikerül szép fényesre varázsolnod,akkor áruld el a titkát majd! azt az egyet nem sikerült megoldanom :)
oks...de...múlt héten még 12,8 körül mértem.vagy azóta ment még jobban szarrá? és lehet h már évek óta nem volt az igazi?mert ez megmagyarázna mindent.
Sziasztok

Úgy tűnik elkészültem a géppel, ami jó is meg rossz is,mert szeretem szerelgetni.
Ma lemostam, csillog-villog, de azért még a valódi króm részeket áttakarítom króm tisztítóval, meg a küllőket is szeretném szépen lepucolni valahogy.
Most már csak a pénz az akadálya, hogy használjam, mert le kell műszakiztatni meg át kell íratni. Ezen egyébként mérgelődtem ma egy sort, mert van pofájuk 15,5 pénzt elkérni egy eredetvizsgáért, míg egy személyautóra 17 ugyanez... Szóval a 32 pénzből maga a vagyonszerzés 4800 huf lenne, a többi csak lehúzás. Ja és persze ott a vizsga is ami plussz 14 ezer. Na mindegy ahogy a haverom mondaná: "Aki kurvának megy,ne sírjon ha b@sszák".
Akkor megvan a hiba! Nincs töltésed! A feszültségszabályzód nem jo, de mindenkép meg egyszer mérd meg rendesen azt a feszültséget ami kijön a szabályzóbol , hogy biztos legyen és egyenáram nem váltóáram mert az akumulátorokat egyenárammal töltjük
12,4 de ha leállítottam akkor is annyi volt
És ha mérted az aku saruin a feszültséget mennyi volt? járó motornál persze
vagy csak nem bírtam megmérni rendesen ott,mert elég szar hozzáférni(kilett cserélve csúszósarura ott a csatlakozó