Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok!Otthon leszek.
Elolvastad a Kawa nyílt nap próbafeltételeit? Gondoltam mégis rábeszélem a havert,hogy menjünk ki. Nagyon könnyen belement. Kár volt. Nincs teljes protektoros ruhám. Gondoltam van biztosítás a teszt motorokra,hát nincs. A kipróbálóé a teljes felelősség. Azért,hogy 40-50el végigkocogjak a Kakucs ringen én nem megyek ki. Saját motorral csak akkor mehetsz a pályán,ha az is Kawasaki.
Na én nem hiába kerestem. Kapott a fiam egy Lada Samarát tanulóautónak. Mohács mellől hozta a tesóm, idős bácsitól 40000km.-el. 5-6000km. használat után kicsit elkezdett 3hengerezni, termelni a motorolajat,sokat fogyasztani. Új karburátor neki,osztófej,Marelli gyertya, csak fordulaton megy a 3.henger. Szelepek zárnak,nincs más hátra kompressziómérés. Na az nincs,hengerfej le,előjönnek Schwarzenegger vállai. Konklúzió: Jól bekajáltatott az öreg csirkefogó. A gépműhelyben azt mondták,egyből a kettes túlméret re kell fúrni. A dugók úgy lötyögnek a hengerben mint bíróseggébe a ló......sz. Így sikerült járnom.
Köszi
A telefonszám miatt akartam emailozni.
Szombaton délelőtt szerintem hívlak és megkereslek.
Ha neked is jó?
A mail címem: deschke@gmail.com Tel: 06 30 3973514 De nem Csepelen, hanem a Csepel- szigeten Szigetszentmárton-ban lakom. Csepel-től kb 25 km Ha jössz csörögj rám előtte!
Igen, meglepő, amikor az ember hiába keresi a körmével a vállat, de megnyugtató érzés is egyben.
XV 750-ről ugyanezt mondhatom. 80 ezer körüli futásteljesítmény után volt szerencsém bekukkantani a hengerfej alá.
Én láttam 120 ezer km futás után Gl 1200hengert belülről. Hidd el, nem lehetett megmondani, hol fordul vissza a dugattyú. Gondos használat mellett ezek félmillió km-t is elfutnak.
Ha érdekel a szab futó akkor gyere privátra és megdumáljuk.

A reg.lapomon ott az email címem.
Én tutira arra az útvonalra szavazok.
Tényleg nagyon szép erdei szakasz. Én ismerem a régmúltból. Inkább egy olyan úton pöfögök, mint egy jóval egyenesebb főúton.
Nagyon köszönöm a felajánlást!
Lehet, hogy hamarosan élek is vele.
Lehet, hogy jövő pénteken a Kakucs ringen nem tudom kipróbálni, mivel szombaton indulunk Sopronba, és akkor a péntek éjszakát Bp-n kéne töltenünk.
Ugyan is szombaton Bea suliba lesz Bp-n. Du 15 órakor tudunk tovább indulni Sopronba. Én meg egész nap várok rá. Tehát a szombati nap fel tudnálak keresni Csepelen.
Szerintem érdemes lenne mailban is felvenni a kapcsolatot.
Az én címem: zsak@mailbox.hu
Hasonlóan gondolkozunk.
Mi úgy tervezzük, hogy nyugdíjas korunkban egy lakóbusszal járjuk körbe a világot. Viszont egy chopper fent lesz a busz hátulján. S ha megtetszik valamelyik környék, akkor azt meg körbe motorozzuk.
Hali srácok! Eladó a motoros bőrdzsekim! A Westendbe vettem közel 80ezer ft-ért, akciósan! Marhabőr, sok zsebbel, kívül belül! kb 10-15x használtam és csak motorozásra. De igazából máshová is felvehető, mert klassz fazonja van. Azért válnék meg tőle, mert megtetszett egy másik, így ez már csak itt ácsingózna! :) 56-os a mérete. Kérésre tudok több képet is csinálni, vagy akár személyes találkozó, hogy felpróbáld. 60ezer Ft-ért vállnék meg tőle. Úgy érzem ez reális egy közel 100ezer ft-os dzsekitől. Hisz eleve akciósan vettem és 98ezerről volt leértékelve.
Ámen
Olyan keveset fogsz a kisvirgácsba tankolni,hogy észre sem veszed az árkülönbözetet.
A törzsvásárlóival (nekem is van) 1 liter 1 pont ami kb. 1Ft.-nak felel meg. A 9 Ft. azért csak több.
Ezt sajnos még én sem tudom.
Először csak a motorrevu.hu-ra regisztráltam, safariban pedig nem láttam a hirdetést. Most már megvolt a kártyás regisztráció is. Ez a mol törzsvásárlói kártyámmal együtt is használható? Vagy egyszerre csak egy kedvezményt?
Az a baj, hogy a MOL kúton a -5ft os kedvezménnyel is drágább a benzin mint pl. a Tesco-nál a shellnél vagy a lukoil-nál.
Visszaigazoltam a regisztrációt, rögvest megnézem a reklámot.
A motorrevu-n a jobb oldalon villog egy reklám,ott írja hogy regisztrálj,ha azt végigcsinálod szerintem OK. Kaptál e-mailt is?
Regisztráltam. Mást nem kell csinálni, megigényelni vagy ilyesmi?
Zsocca-de igen a ralys út egy szakasza -nagyon szép környezet -kár lenne kihagyni !
Ma tankoltam a szomszédban lévő MOL kútnál,és felhívták a figyelmem egy lehetőségre.Ha regisztrálok a www.motorrevu.hu oldalon,néhány nap múlva küldenek valami kártyát,és olcsóbban lehet tankolni.Én kipróbálom,úgyis évtizedek óta ott tankolok.
Zsocca! 110-120-as utazónál 4,2 - 4,4 liter, de 4,5l-nél nálam még sosem evett többet. Hogy mennyit forog 100-nál nem tudom mert nincs fordulatszámmérő,de az biztos,hogy sokkal kevesebbet mint az 535-ös. Az ülése sokkal kényelmesebb,szélesebb,hátul is. 21000kmvan benne,de olaj,és légszűrő cserén kívül még nem kellett hozzányúlni. Könnyen kezelhető jó úttartású, jóindulatú motor. Nagyon szerettem a viragót,és senkit nem szeretnék megsérteni,de azért ezek amotorok már más kategóriát képviselnek. Te írtad nemrég,hogy a puding próbája az evés. Ha úgy gondolod, és felém jársz/csepel sziget/ szívesen odaadom,hogy az asszonykáddal kipróbáljátok.