Tisztelt Zsoccca
Alapvető elvárás: a megszólaló, amennyiben bekapcsolódik a társalgásba, néhány személyéhez köthető képet, gondolatot, közlendőt tegyen rá a reglapjára. Ha félnivalója van, szégyellnivaló a saját személye, azzal a többiek sem tudnak mit kezdeni, ezt elfogadni sem kell, én ezt úgy képzelem el, mind ülünk az egy asztal körül, látjuk egymást ötletelünk vitázunk, ez eddig rendben van.
De beszól valaki a függöny mögül akiről azt sem tudtuk, ott van, csak nem mer kiállni, nem akar közénk ülni pedig hely van, de nem meri vállalni az arcát, és a félelme nagyobb mint a bátorsága,
Na egy ilyen beszari figurát senkinek nem kell komolyan venni.
Semmi baj azzal aki olvasgat minket, csak hasznára válik, de amikor hozzászól, ahhoz nem elég a nick!
noném=noface=noperson...
Köszi Brumi! De egyelőre nem veszek tűzkarikát. A blokk-könyök közé megvan az 50 mm-es, kívülre a 40 mm-es helyére meg vettem egy Suzuki gyűrűt. Rendeltem gyárit is, kb. 1000,- Ft, majdcsak megérkezik.
Még1szer köszi!
Megkérnék mindenkit, Megtorló, és Páncélost is, hogy ha választ vártok a hozzászólásotokra akkor légyszíves rendesen töltsétek ki a reglapot.
Senki nem beszélget szívesen egy nóním egyénnel.
Én nem tudom pontosan hogy ki és mikor kezdhette, de úgy emlékszem, hogy nekem akkor szakadt el a cérna mikor Sibra motorját kezdte fikázni, és nagy kegyesen felajánlotta neki, hogy tőle ezt vagy azt megveheti.
Én Sibra védelmében írtam. Aztán ő elkezdte a külsőmet kritizálni, s mindenkinek hasonló képen szólt be aki csak hozzá szólt.
Senki egy fél szóval nem közösítette volna ki, ha nem úgy viselkedik a társasággal ahogy viselkedett. Sőt még így is többször is adtunk neki esélyt.
Sajnálom őt. Mert nem lehet könnyű az élete ilyen személyiséggel élni.
Katana750 1 motor/.... Személy
Zsoccca 1 motor/2 Személy
Jogo 1 motor/2 Személy
Kispest30 1Motor/ 1 Személy
Talán így könnyebb lenne áttekinteni.
Kijelölöd az eddig beírtakat, majd másolás, aztán kat a válaszra, majd beilleszt, s végül oda írjátok magatokat.
Aztán a következő ugyan így!
Barcson ott leszel-e?
Ugyan is megnéznénk a motorod. Ugyan én úgy gondoltam, hogy ha már cserélek akkor legalább egy 1100 asra váltok.
De sajnos a Drag nem tetszik annyira mint a Virágó.
Előferdülhet, hogy egy próba után, ha az asszonynak is kényelmesebb hátul, és a motor teljesítmény is megfelelő, akkor esetleg a tied is lehet az új.
Tetszik a motorod. Kimondottat a vezető háttámla. De úgy egészében jól néz ki.
A hirdetésed linkjét át küldhetnéd!
Tuti, hogy lesz még alkalmad.
Én személy szerint tervezem az idén is a Robinzon szigeteki össze röffenést. Sőt azon is gondolkozom, hogy a Savageosokkal közösen kéne össze jönnünk Salgóbányán, s akár, Balatonkenesén is. Tavaly nagyon jó volt velük is. És miért ne lehetne a két bandát össze hozni?
Nektek mi a véleményetek róla?
Nagy hiányossága ennek a fórumnak, hogy nincs privát üzenet írási lehetőség. Nem akarom szétbaszni a topicot, de azért egy valamit megjegyeznék: az lehet hogy nem ő kezdte a konkrét (!) személyeskedést, de ha nem tud szocializálódni, alkalmazkodni 100 emberhez 1 valaki, és a hozzászólásaival kizárólag támadó, provokáló kritikát tud csak abszolválni, hát arra én nem mondanám hogy legalább annyi igaza van, mint a többieknek. Építő, segítő hozzászólása nem volt, és ha mégis, hát az az ún. "kivétel".
Válaszoltam.
Alapvető elvárás: a megszólaló, amennyiben bekapcsolódik a társalgásba, néhány személyéhez köthető képet, gondolatot, közlendőt tegyen rá a reglapjára. Ha félnivalója van, szégyellnivaló a saját személye, azzal a többiek sem tudnak mit kezdeni, ezt elfogadni sem kell, én ezt úgy képzelem el, mind ülünk az egy asztal körül, látjuk egymást ötletelünk vitázunk, ez eddig rendben van.
De beszól valaki a függöny mögül akiről azt sem tudtuk, ott van, csak nem mer kiállni, nem akar közénk ülni pedig hely van, de nem meri vállalni az arcát, és a félelme nagyobb mint a bátorsága,
Na egy ilyen beszari figurát senkinek nem kell komolyan venni.
Semmi baj azzal aki olvasgat minket, csak hasznára válik, de amikor hozzászól, ahhoz nem elég a nick!
noném=noface=noperson...
Még1szer köszi!
Zoli
http://www.ebay.co.uk/itm/yama...
zsocának meg ez.
http://www.ebay.co.uk/itm/yama...
beszéljétek meg és felezhető a posta.
Attól függetlenül lehet megkeresünk Barcs után.
Ha nem baj?
Senki nem beszélget szívesen egy nóním egyénnel.
Én Sibra védelmében írtam. Aztán ő elkezdte a külsőmet kritizálni, s mindenkinek hasonló képen szólt be aki csak hozzá szólt.
Sajnálom őt. Mert nem lehet könnyű az élete ilyen személyiséggel élni.
Jogo 1 motor/2 Személy
Kispest30 1Motor/ 1 Személy
Talán így könnyebb lenne áttekinteni.
Kijelölöd az eddig beírtakat, majd másolás, aztán kat a válaszra, majd beilleszt, s végül oda írjátok magatokat.
Aztán a következő ugyan így!
Barcson ott leszel-e?
Ugyan is megnéznénk a motorod. Ugyan én úgy gondoltam, hogy ha már cserélek akkor legalább egy 1100 asra váltok.
De sajnos a Drag nem tetszik annyira mint a Virágó.
Előferdülhet, hogy egy próba után, ha az asszonynak is kényelmesebb hátul, és a motor teljesítmény is megfelelő, akkor esetleg a tied is lehet az új.
Tetszik a motorod. Kimondottat a vezető háttámla. De úgy egészében jól néz ki.
A hirdetésed linkjét át küldhetnéd!
Én személy szerint tervezem az idén is a Robinzon szigeteki össze röffenést. Sőt azon is gondolkozom, hogy a Savageosokkal közösen kéne össze jönnünk Salgóbányán, s akár, Balatonkenesén is. Tavaly nagyon jó volt velük is. És miért ne lehetne a két bandát össze hozni?
Nektek mi a véleményetek róla?
Barcsi találkozóra jelentkezés:
Jogo 1 motor/2 Személy
De felejtsük már el!