Nekem nagyon tetszenek ezek a nagy dögök, fílingje van amikor megáll a lámpánál, és szól a zene a hangszórókból.
Nyugdíjas koromra, amikor majd jól végigmotorozom európát, valószínűleg ilyet fogok venni (bár lehet akkor már 70 évesen fogják árulni, és 65 000 Km-el ).
Szisztok! Nagyon hálás vagyok a szavazatokért! Tényleg megdöbbentett ,hogy ennyien szavaztatok innen a fórumról.
Igaz, hogy még a klip csak félig van kész és a vokál is hiányzik, feltöltöttük erre az oldalra a 3. dalunkat! Tessék meghallgatni, megosztani ismerőseiddel és szavazzatok! Köszi! http://talentometer.hu/nevezet...
Egész hihető az 50 000 Km 30 év alatt
Ez azt jelenti, hogy évente 26 hétvégével számolva, hétvégenként jól bepakoltak a táskákba a túrához, és motoroztak 64 Km-t
Tipikusan az vesz ilyen motort aki évente csak 2x kerüli meg a lakótelepet .
Az csak egy licit volt 3141 euro-ért ment el.!
Az nem volt sok érte. Ehez adjál hozzá 100 ezer ft a Magy.O üzembehelyezés és űzemanyag költség amiért haza hozod.
Igen a junius 14-15-16 időpont a helyes a Barcsi találkozóra.
Szerintem a kanyargós útszakaszra mindenki nyitott lesz.
Ez az Abaligeti szakasz, véletlenül nem a Mecsek Rallye egyik legendás szakasza?
3.141Eu.ment el , ez kb 973 ezer FT.plusz az egyéb költségek ,mikora mehetsz vele kb. 1.200ezer Ft.
De ha jó állapotban van megéri áll.ezek örök életűek.
A találkozóval kapcsolatban valahol elvesztettem a fonalat.
Ugye nem az április 27. barcsi motoros kiállításról van szó, hanem a júni 14-15-16 szolid kulturális eseményről beszélünk.
A nagy többségnek nem lesz rövid az út, de ha van rá fogadókészség szívesen elviszlek benneteket egy kb 25-30km kitérővel Pécs-Orfű-Abaliget-Szentlőrinc útvonalon. Az út kétharmada a sivár egyenes 6. sz főút helyett jó kis szerpentineken erdei környezetben a Mecseken keresztül vezet.
Örülünk neki, hogy végre megy a motorod.
Sok jó, és baleset mentes motorozást kívánunk.
És most már jöjjön is a jó idő.
Úgy tudom, hogy jövőhét közepétől jön is a felmelegedés. Már nagyon ideje lenne.
Pénteken indulok egy jó kis körre. Kakucs ring, Bp-Sopron. Majd Kedden haza. Remélem nem fogunk oda fagyni.
Engem kurvára nem érdekel, hogy hogy néz ki. S hogy éppen mi a divat.
Nekem tetszik. Kegyetlenül kényelmes lehet. Csak nagyobb mint a kocsim. S nagyobb hely is kell neki, pl egy megforduláshoz.
Ettől függetlenül nekem nagyon bejön.
Beindult a gép
Végre ki tudtam próbálni menet közbe is a gépet, nem csak szerelgetés közben nézegetni.
Tök jó volt, 2007 óta nem ültem motoron, jó bolt menni picit, bár hamar megállapítottam, hogy még hideg van
A moci is jól ment, bár nem egy Hayabusa, de szerintem a városba szaladgálni jó lesz. Még lecserélem a fékolajat és mehet a műszakira.
Hali. Mint minden ami egyszerű és kézenfekvő. Keresd bontós Pityut. A googlebe beirod megtalálod de vissza is olvashatsz.
Ja és ha valakit érdekel egy háttámla szóljon
Nyugdíjas koromra, amikor majd jól végigmotorozom európát, valószínűleg ilyet fogok venni (bár lehet akkor már 70 évesen fogják árulni, és 65 000 Km-el ).