Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engem érdekelne.
Mesélhetnél a motorról.
Hogy alakul a fogyasztása?
Milyen a kényelem, hátul?
Menyit pörög 100- nál?
Stb
Pedig érdemes lenne kipróbálnia a 900-as Vulcant! A harmadik szezonomat kezdem ezzel a típussal, és csak jót tudok mondani róla !
Nem semmi.
Akkor nekem meg már űrhajóval kéne járnom?
Dehogy fog ő kipróbálni 900as vulcant. Tökkelütött megalomániás hülye, de a barátom. Az s80 as Volvóját is kicsinek találja. De legalább bevallja,hogy a méreteit akarja kompenzálni kocsival,motorral,stb.
A jó ár az nehéz dolog, de jó helyen jársz, van itt olyan, aki segíteni tud... szerintem nemsokára választ is kapsz.
Helló mindenkinek!
Eddig csak olvastam a fórumon és sokat tanultam tőletek ,de most segítségre lenne szükségem.a '93-ás virágomnak a szabadonfutója gajra ment,kilazult a 3csavar, és a görgőkosár is megrepedt .A fogas kerekek jók.Hol kapnék hasonlót? És persze jó áron.
Ha a bemelegedés/kihűlés után felveszi ezt az alakot, akkor mázlid van, de nem hiszem, hogy tartós lesz ez így...

A csavarokat beillesztve a furatba, majd pár menetet betekerve a a helyükre, hézagmérővel meg lehet állapítani mekkora hézagolás kell neki.

Ha ebben az állapotban elkezd vetemedni az alkatrész, akkor falsot fogy szívni, a két henger nem ugyanúgy fog dolgozni, és komoly fejvakarást okoz majd a dolog...
Ha oda huzta és nem feszűl akkor ne bátsd, úgy a jó.
Hali

Megint én. Most lehet hülyeséget csináltam, de kíváncsiságból fogtam és becsavaroztam a másik végét is a szívócsonknak. Érdekes mód mindenféle erőlködés nélkül simán odahúzta a hengerfalhoz(?).
Nincs sehol eltérés vagy bármilyen hézag. Nem éreztem hogy feszülne az anyag, amúgy is kicsit olyan gumisnak tűnt az egész.
Próbáljam így használni, vagy inkább szedjem szét?
Készítettem róla képet.
A gumicsonk két végén amelyik a hengerekhez csatlakozik ott lenni kéne O gyürünek is. Az 535-ön van és azt cseréltem is mikor új gumicsonkokat raktam fel.
Hol? Az apródon? Tuti nem az enyém . Azon én semmit sose hirdettem.
A helyedben esztergáltatnék egy alu-gyűrűt. Az a biztos. A külső szélét egy olyan profilra kivágod, mint a leömlő, ezt szépen meg lehet csinálni. Így soha nem fog feszülni.
Én valami keményet tennék "alátétnek", mert ha egy kicsit feszül a 2-2 rögzítő csavar által (vagyis széthúzza az Y két szárát), akkor előbb-utóbb el fog repedni.
Esetleg ilyen obiba vagy bricostore-ba érdemes elmennem megnézni? Azok nyitva vannak a hétvégén.
Építő ipari boltok, fűtés technikai üzlet, autószerelők, volános szerelő haver ha van......speciel nekem is van itthon, csak egy kicsit messze vagyunk egymástól....
A klingerit jó megoldás, vagy villanyszerelőktől ( autó villamossági szerelő)ha tudsz kérni vékony textil-bakelit lapot és abból kivágod. A kemény gumi is jó lehet, ha hosszú távon is bírja a hőt.
Most már csak az a kérdésem, hogy gumi vagy olyan klingelit lapot hol tudnék hétvégén beszerezni?
Na mégis megtaláltam az apródon van, asszem Brúnó mocija is fent van.
Bocs, de már én sem találom, nemrég még meg volt. Akkor ez már tárgytalan.
Ma gurulok egyet ,ha kell síruhában ,velem nem packázhat tovább a tavasz!
Szerintem simán megoldható klingerit tömítéslapból kivágva 2-db !
Egyrészt, ha az első kép a régi csonkról készült, ne csodálkozz, ha így (nem) indult! Másrészt, ezek szerint a keeway mégsem tökéletesen ugyanaz mint a yamaha. Én valami keményebb 1,5- 2 mm vastag gumi lapból vágnék a csonkok alá, de nem csak az egyik, hanem mindkettő alá egyet egyet. Az elég lehet.
Sziasztok

Szétkaptam a gépet, belepróbáltam az új szívócsonkot, készítettem képet a régiről illetve hogy az újnál mennyi hézag van. Ha jól mértem akkor 3mm-t kéne valamivel pótolnom.
Sziasztok!

Gondoltam megkérdem, kinek lenne kedve Május 1-én Kunmadarasra motorozni, ahol szezonnyitó motoros majális és profi gyorsulási verseny lesz. Én már jó pár éve nem voltam, de most újra szeretnék menni. Megkérdezem a HD-s és az LS-es arcokat is, hátha összejön egy kisebb brigád. Akit érdekel a dolog az jelezze. Reggel 8 körüli indulással, aztán mindenki akkor jön haza amikor akar, vagy jöhetünk együtt is, szerintem kb 17 óra körül érdemes hazaindulni.
Hol keressem?