A teszt linkjének bemásolása többet ért volna.
Viszont én senkit nem akartam meggyőzni.
Tavaly nem volt benne semmi. És a kánikulában megkeményedett a váltóm.
Tavalyelőtt benne volt, és a legnagyobb melegben is jól működött.
Idén ezért tettem bele.
Ha már így témánál vagyunk, 27-én lesz Barcson a 4. motorkiállítás. Hála a papnak, ugyanaz a motoros club szervezi, mint a nyári találkozót. Megpróbálok beszélni egy két taggal, hogy megoldható-e az előzetes helyfoglalás, hogy egy táboron belül legyen a csapat, ahogy már felvetődött.
Ehhez szeretném, ha mindenki jelezné a részvételi szándékát/vegyük az ideális körülményeket:szabi, időjárás, motor, pénz stb ok/ , mert ebből kiderül, hogy hány sátorhely kell valamint hány fő jön és honnan+motorok száma.
Tudom, még nagyon távoli, de hogy bármit is tudjak szervezni a kényelmünk és az esetleges programok terén, így kicsit előre kell gondolkozni.
Ma délkörül mentem a motorral vagy 50-60 km./belém fagyott Sz@r/
De megérte, mert az a tapasztalatom ,hogy a kuplung csere után még a teljesitménye is javul,nem bewszélve sokkal jobb lett a hangja.//pillanatok alatt beleszalad 120km/ó.Nem szokásom egyébként.
Irtam emailt!
Tegyél meg mindent a találkozás érdekében! Királyság lenne együtt lemenni,aztán pofázni napestig! Dunaföldvárig magányosan(talán Sibra) aztán bandában.
Milyen térképet néztél Zsoccca? A Balaton irányába 355km a táv. nektek. Ha erre jössz Salgótarján Gyál 119km. Gyál- Barcs 300km. Össz. 420. Mit fogsz te hallgatni az asszonytól? De nem baj. Konvojban sokkal jobb lesz. Meg aztán kipróbálod a trudit legalább. Vajon van e értelme a 2és fél szeres hengerűrtartalomnak?
Érzitek ezt a csendet ,nyugalmat ...nincs itt az orosz jány !
Így nem járja át a szíveteket a jeges félelem.
Senki nem játszik a bajszával , így kénytelen játszani a saját farkával!
Arra gondoltam, hogy egy forró pl. pákával elkenni a lyukat nem lehetne? Ideiglenesen, vagy lehet hogy végérvényesen is jó lehet. Gyakorlatilag az anyagával lenne befoltozva a lyuk.
Csináljunk egy listát.
S aki jön az bemásolja a listát és magát hozzá írja. Így nyomon követhetjük, hogy nőll a csapat létszáma.
Pl.
Katana750 1 motor/.... Személy
Zsoccca 1 motor/2 Személy
http://www.utvonalterv.hu/ Salgótarján - Barcs
A Km nem érdekes. Szeretünk motorozni. Sőt hazafelé, még lehet, hogy vagy két napot csavargunk ott a környéken.
egy motor, egy fő?
Nem tart sokáig újra reggelni.
Viszont én senkit nem akartam meggyőzni.
Tavaly nem volt benne semmi. És a kánikulában megkeményedett a váltóm.
Tavalyelőtt benne volt, és a legnagyobb melegben is jól működött.
Idén ezért tettem bele.
Ha már így témánál vagyunk, 27-én lesz Barcson a 4. motorkiállítás. Hála a papnak, ugyanaz a motoros club szervezi, mint a nyári találkozót. Megpróbálok beszélni egy két taggal, hogy megoldható-e az előzetes helyfoglalás, hogy egy táboron belül legyen a csapat, ahogy már felvetődött.
Ehhez szeretném, ha mindenki jelezné a részvételi szándékát/vegyük az ideális körülményeket:szabi, időjárás, motor, pénz stb ok/ , mert ebből kiderül, hogy hány sátorhely kell valamint hány fő jön és honnan+motorok száma.
Tudom, még nagyon távoli, de hogy bármit is tudjak szervezni a kényelmünk és az esetleges programok terén, így kicsit előre kell gondolkozni.
De megérte, mert az a tapasztalatom ,hogy a kuplung csere után még a teljesitménye is javul,nem bewszélve sokkal jobb lett a hangja.//pillanatok alatt beleszalad 120km/ó.Nem szokásom egyébként.
Irtam emailt!
Ha érdekelnek a részletek privátba megírhatom.
Így nem járja át a szíveteket a jeges félelem.
Senki nem játszik a bajszával , így kénytelen játszani a saját farkával!