Zsocca, ezt a gépet nem ismerem. De ha vásárláson töröd a fejed, és megtalálod azt amelyik ehhez hasonló színű, és szegeden árulják arról tudok pár dolgot mondani.
Szerintem normális, mert ha átkapcsolod tartalékra akkor kinyit a rövidszűrö a másik meg állandoan nyitva van. De az csak találgatás pontosan nem tudom hogyan müködik.
Sziasztok, Bent van az új szabadonfutó koszönet Brumeszkosznak meg 1x és meg amellett, hogy lecseréltem az olajat kipucoltam az alsó tankot és lefujtam matt feketére mert néhol már rozsdázott.
Kérdésem pedig az lenne, hogy : ha tartalékra van kapcsolva a csap normális, hogy egszere sziv a rövid ls hosszú szűrőn ? köszönom
Én már azon mulatok, hogy cirka 2 hónapja el lett döntve, hogy senki nem foglalkozik vele, ehhez képest folyton vele foglalkoztok. Ez már majdnem szerelem.....
Az 1000 alattiakon csak most kezdtem gondolkozni. S csak akkor jöhet szóba, hogy ha motor dinamikában és a hátsó kényelemben is megfelelő lehet.
Az 1,4-es Trudit nagyon, nagy örömmel kipróbálnánk. De talán az már egy kicsit nagy is. De a puding próbája az evés. A motoré, meg a menés.
A Barátod 12.-én kipróbálhat a Kakucs ringen egy pár Kavaszakit. S Van közöttük vulkán is. Igaz csak 900-as. De mégis vulkán.
Mielőtt motort váltanék, minden képen tapasztalatokat szeretnék gyűjteni. Ugyan is a jelenlegi motorom, nagyon szép és jó is. Csak talán kicsit kicsi. De csak akkor akarom lecserélni, ha a próbák meggyőznek arról hogy a másik annyival jobb is. Nem csak nagyobb.
Igen, mert egy pár km-el többet motorozunk együtt, ha Pécsen találkozunk.
Most vettem egy HD sportkamerát, úgyhogy a túra ezen részének megörökítését vállalom:)
Elénk jössz Pécsre? Az frankó. Azt hittem szigetvárnál találkozunk,de az még jobb. A Tacskó parkoló elég jó találkahely. Mecseknádasd és Pécsvárad felé meg döntögető brigádok!
Saját kis jegyzetemben szerepelnek Ők is, de megvárnám a megerősítést részükről.
Apósom az xvs 1100-el biztosan elkísér Pécsre, remélem, tekintélyes csapattal motorozunk be Barcsra
Későn ébredtél kicsit. Fabeszé 150-el kevesebb,és sokkal szebb volt. Bár ez utóbbi meglátásom teljesen szubjektív. Mos értem haza a spinningről,és megdumáltam a barcsi utazást is. Nyugodtan kipróbálhatod az 1.4 trudit. Semmire nem akarlak rávenni,csak egy lehetőség. Lehet,hogy ha megtetszene a haverom el fog gondolkodni,hogy megér e +3milkát egy 2ezres vulcan.
Katana750/1 fő
Zsocca/2 fő
Katana750 Intruderes barátja/1 fő
Jogo/2 fő
Jogo barátja/1 fő
Kispest30/1 fő
Thor535/2 fő
Husi, Thor apósa/2 fő
Akik még nem erősítették meg, de előbbiekben már jelezték:
Brumeszkosz
Dragjano
November
valamint van még 2 barcsi viragos, akikkel felveszem még a kapcsolatot.
Zsocca! ezt olvastad?... nekem ebből az jön le, hogy az illető az nem más mint rájder... de lehet tévedek...
megtorló
[21909] április 3. 18:27
Szépen kifejlett vaskalapos bunkó vagy "nem barátom"
Mit jelentgetsz te áruló fűben lapuló. Az életben nem hordana el onnan senki akkora kupac vagy, koton750 -es barátoddal együtt.
Nagyon úgy néz ki, hogy a közelmúltban a fórumra regisztrálók csatlakoztak az áruló stílusodhoz. Én nem teszem, pedig már évek óta jelen vagyok, csak nem tudjátok milyen nicken. Na most kit piszkálsz ki.
Volt itt pár értelmes hozzászóló. Na az már mind eltűnt innen.
Öt paraszt fogja felszámolni ezt a fórumot. Hadd ne soroljam a neveket. Sok sikert.
Az enyém 5,2-5,8 lityit fogyaszt, bár most újítottam fel a karbit remélhetőleg ez javulni fog. Mondjuk autópályán utassal 130 felett simán bekapja a 7-et (meg is lepődtem hogy világít a tartalék jelzőm). Nekem 90-nél forog 3000-et
Kérdésem pedig az lenne, hogy : ha tartalékra van kapcsolva a csap normális, hogy egszere sziv a rövid ls hosszú szűrőn ? köszönom
Bocsi, de ezt nem tudtam kihagyni .
Én úgy gondoltam, hogy a sisakra kéne rögzíteni. Vélemény?
Amúgy a gép egy Lenco sportcam-100 tipusú készülék.
Elég alap, de nekem kezdőnek jó lesz, de főleg olcsó.
Az 1,4-es Trudit nagyon, nagy örömmel kipróbálnánk. De talán az már egy kicsit nagy is. De a puding próbája az evés. A motoré, meg a menés.
A Barátod 12.-én kipróbálhat a Kakucs ringen egy pár Kavaszakit. S Van közöttük vulkán is. Igaz csak 900-as. De mégis vulkán.
Mielőtt motort váltanék, minden képen tapasztalatokat szeretnék gyűjteni. Ugyan is a jelenlegi motorom, nagyon szép és jó is. Csak talán kicsit kicsi. De csak akkor akarom lecserélni, ha a próbák meggyőznek arról hogy a másik annyival jobb is. Nem csak nagyobb.
Én is így gondolom. De legjobb ha nem foglalkozunk vele.
Max néha jót röhögünk a hülyeségein.
Igen, mert egy pár km-el többet motorozunk együtt, ha Pécsen találkozunk.
Most vettem egy HD sportkamerát, úgyhogy a túra ezen részének megörökítését vállalom:)
Saját kis jegyzetemben szerepelnek Ők is, de megvárnám a megerősítést részükről.
Apósom az xvs 1100-el biztosan elkísér Pécsre, remélem, tekintélyes csapattal motorozunk be Barcsra
Akik jelezték már:
Katana750/1 fő
Zsocca/2 fő
Katana750 Intruderes barátja/1 fő
Jogo/2 fő
Jogo barátja/1 fő
Kispest30/1 fő
Thor535/2 fő
Husi, Thor apósa/2 fő
Akik még nem erősítették meg, de előbbiekben már jelezték:
Brumeszkosz
Dragjano
November
valamint van még 2 barcsi viragos, akikkel felveszem még a kapcsolatot.
Ha elírtam, kérlek Titeket, javítsátok!
megtorló
[21909] április 3. 18:27
Szépen kifejlett vaskalapos bunkó vagy "nem barátom"
Mit jelentgetsz te áruló fűben lapuló. Az életben nem hordana el onnan senki akkora kupac vagy, koton750 -es barátoddal együtt.
Nagyon úgy néz ki, hogy a közelmúltban a fórumra regisztrálók csatlakoztak az áruló stílusodhoz. Én nem teszem, pedig már évek óta jelen vagyok, csak nem tudjátok milyen nicken. Na most kit piszkálsz ki.
Volt itt pár értelmes hozzászóló. Na az már mind eltűnt innen.
Öt paraszt fogja felszámolni ezt a fórumot. Hadd ne soroljam a neveket. Sok sikert.
Az enyém 5,2-5,8 lityit fogyaszt, bár most újítottam fel a karbit remélhetőleg ez javulni fog. Mondjuk autópályán utassal 130 felett simán bekapja a 7-et (meg is lepődtem hogy világít a tartalék jelzőm). Nekem 90-nél forog 3000-et
Ismeri valaki ezt a motort?
Tud valaki az 1100-as virago fogyasztásáról?
Vagy hogy menyit pörög 100 Km/h-nál?
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
De a Yamaha központból, 1300 Ft/db Lenne.